Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Батьки і твої романтичні стосунки
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5
Олесік
Або як їм пояснити, що ти не потребуєш їхніх порад?
Вони ж думають, що мають більше досвіду - а відповідно і прав вирішувати твою долю і обирати тобі пару
Вони показилися? Чи це просто чергова історія з серіалу "Батьки і діти. Проблема 21 сторіччя"??? nevdacha.gif
wizard
Бачу це серйозна проблема... Мене мої хочуть одружити з одною дівчинкою яку я ніколи не бачив, тільки через те що це для їх бізнесу вигідно smile.gif

На мою думку, виходом з такої ситуації може бути припинення спілкування з батьками до того часу, поки вони не оспокояться, або назавжди...
Inferna
народ ви що?! як це "женити бо так вигідно"..... оце точно дурість...

Батьки дійсно мають НАБАГАТО більше досвіду і вони бачать стосунки зі сторони.... перевірено - остання фраза буде за ними "я ж тобі казав/ла"... І немає в цьому нічого страшного (окрім того що ваша гордість та самовпевненість постраждають - та це нічого, навіть корисно, і повірте набагато краще ніж ви будете жити Бог зна с ким усе життя). Мені 20 - я узмозі самостійно вирішувати свої проблеми, але від порад старших уже не шарахаюсь, а навпаки прислуховуюсь... smile.gif
Lady Of The Flowers
батьки мають купу досвіду....

ну ми - не вони. і наші діти - не ми.
кожен повинен робити власні помилки.

ще би назву теми хто підправив.....
ZipСоване Дівчисько
Таке бачила лише в серіалах...
Мої батьки підтримають мій вибір.
Головне щоб мені було добре smile.gif
Олесік
(mastdie04 @ 2.09.2006 00:20) [snapback]40930[/snapback]

Бачу це серйозна проблема... Мене мої хочуть одружити з одною дівчинкою яку я ніколи не бачив, тільки через те що це для їх бізнесу вигідно smile.gif

Блін. Але ж чому вони такі сліпі?

(ZiPСоване Дівчисько @ 2.09.2006 10:58) [snapback]40960[/snapback]

Таке бачила лише в серіалах...
Мої батьки підтримають мій вибір.
Головне щоб мені було добре smile.gif

Можливо, це ттому, що їхній вибір збігається з твоїм?
Просто останнім часом мені тяжко повірити у їхню альтруїстичність cry.gif

(Amalteya @ 2.09.2006 02:25) [snapback]40942[/snapback]

Батьки дійсно мають НАБАГАТО більше досвіду і вони бачать стосунки зі сторони.... перевірено - остання фраза буде за ними "я ж тобі казав/ла"... І немає в цьому нічого страшного (окрім того що ваша гордість та самовпевненість постраждають - та це нічого, навіть корисно, і повірте набагато краще ніж ви будете жити Бог зна с ким усе життя). Мені 20 - я узмозі самостійно вирішувати свої проблеми, але від порад старших уже не шарахаюсь, а навпаки прислуховуюсь... smile.gif

Та батьки ж намагаються втілити свої нереалізовані мрії і бажання. А тут ми - наче їзня власність якась. Звісно не всі такі. Але ж це жахливо - їх дратує обмеження свободи їхніми батька, але вони не бачать своїх злочинів проти нас nevdacha.gif

(Parsokon @ 2.09.2006 10:28) [snapback]40951[/snapback]

ще би назву теми хто підправив.....

Навіщо?
Topper
Знач так: Батьки мають більше досвіду життя і зі свого боку підказують, помагають як можуть і вчать принаймні мене як жити, а я вибираю або слухатись і поступати як вони радять краще чи самостійно іти та по дорозі життя і вчитись на своїх помилках..
А свою долю вибираєш сам! Я навпаки буду прислухатись до порад і рішати вже як поступати...
Олесік
(Topper @ 5.09.2006 00:28) [snapback]41268[/snapback]

А свою долю вибираєш сам! Я навпаки буду прислухатись до порад і рішати вже як поступати...

А якщо ти не згоден з їхнім вибором? ЯКщо їхні правила - абсурдні місцями і просто безмежно не твої?
zav
(Олесік @ 1.09.2006 22:39) [snapback]40898[/snapback]
Або як їм пояснити, що ти не потребуєш їхніх порад?
(Анекдот у тему)
Три года: «мама все знает», пять лет: «мама не все знает», девять лет: «мама ничего не знает». Четырнадцать лет: «ну ее, эту маму», шестнадцать лет: «мама — дура», двадцать пять лет: «надо было слушать маму».
А щодо пояснити - пояснити. Проте до 18 років, ніяке пояснення не доведе батькам, що вони не мають права втручатися в особисті справи дитини - бо вони таки мають право.
Олесік
(zav @ 9.09.2006 09:11) [snapback]41925[/snapback]

А щодо пояснити - пояснити. Проте до 18 років, ніяке пояснення не доведе батькам, що вони не мають права втручатися в особисті справи дитини - бо вони таки мають право.

Мені 20. І все одно вони вважають, що мають і мусять мене повчати, навіть коли я не потребую їхніх порад
zav
(Олесік @ 9.09.2006 10:48) [snapback]41939[/snapback]
Мені 20. І все одно вони вважають, що мають і мусять мене повчати, навіть коли я не потребую їхніх порад
А ви їх ПНХ і всіх проблем. ;-)
Олесік
(zav @ 9.09.2006 11:48) [snapback]41957[/snapback]

А ви їх ПНХ і всіх проблем. ;-)

Дієво, але небезпечно
zav
(Олесік @ 9.09.2006 12:17) [snapback]41964[/snapback]
Дієво, але небезпечно
Вам проблему вирішити чи у форумах поскиглити?
Topper
(Олесік @ 5.09.2006 22:12) [snapback]41366[/snapback]

А якщо ти не згоден з їхнім вибором? ЯКщо їхні правила - абсурдні місцями і просто безмежно не твої?

Читай уважніше, я написав шо буду прислухатись до порад, але поступати по-своєму! Тобто якщо на мою думку дана порада у відповідній ситуації не доречна, то я її ігнорую і роблю по-своєму, ну хоча ше є друзі, брати і сестри, з ними ше мона порадитись....
Олесік
(zav @ 9.09.2006 14:26) [snapback]41989[/snapback]

Вам проблему вирішити чи у форумах поскиглити?

Я не скиглю, а намагаюся виявити усі можливі варіанти розвитку подій smile.gif

(Topper @ 9.09.2006 14:43) [snapback]41991[/snapback]

Читай уважніше, я написав шо буду прислухатись до порад, але поступати по-своєму! Тобто якщо на мою думку дана порада у відповідній ситуації не доречна, то я її ігнорую і роблю по-своєму, ну хоча ше є друзі, брати і сестри, з ними ше мона порадитись....

Ага. А коли твоє рішення збігається з рішенням бітьків, ти їх слухаєш?
От уморв
Маладєц happy1.gif
Kassandra
Я своїх ставлю просто перед фактом....ну вони трохи з осторогою ставляться до моїх стосунків...але не заважають..лиш трохи радять..
Topper
Ну от, троха радять, але свій вибір робиш сама, все-таки тобі жити, а не батькам за тебе!
*Киця*
a v mene taka problema. til'ki scho moya mama bil'sh ne dae poradi a namagaesya zminiti mene i primusiti mene jiti svoe vlasne jittya, tak yak vona dumae scho pravil'no...idiotka...
zav
(Олесік @ 9.09.2006 19:34) [snapback]42023[/snapback]
Я не скиглю, а намагаюся виявити усі можливі варіанти розвитку подій smile.gif
Різновида два: спримають належним чином - із повагою; виганяють геть із хати.
Олесік
(zav @ 10.09.2006 02:49) [snapback]42083[/snapback]

Різновида два: спримають належним чином - із повагою; виганяють геть із хати.

Ага. СТавляться з повагою а тоді виганяють з хати smile.gif
Hirosima Nagasaki
В моєму випадку це несумісні поняття! Батьки хочуть щоб я зустрічалася з одним, а я не хочу навіть знати тієї людини... натомість вони проти мого вибору...
Stuff
В мене схожа ситуація..але нічого, якось знаходжу спільну мову з батьками:)
Hirosima Nagasaki
(Stuff @ 14.09.2006 13:54) [snapback]42658[/snapback]

В мене схожа ситуація..але нічого, якось знаходжу спільну мову з батькамиsmile.gif
а в мене з батьками взагалі нема мови на цю тему... І з 8 класу не зустрічаюся з хлопцями серйозно...
Stuff
А ще може бути не серйозно:)Як це?
Hirosima Nagasaki
(Stuff @ 14.09.2006 14:02) [snapback]42663[/snapback]

А ще може бути не серйозноsmile.gifЯк це?
це просто гуляємо, гарно проводимо час не покладаючи відповідальності один на одного, або просто ми друзі і разом буваємо де ін де, може бути просто поцілунок...
Stuff
І що, батьки проти навіть таких стосунків?
Hirosima Nagasaki
(Stuff @ 14.09.2006 14:09) [snapback]42667[/snapback]

І що, батьки проти навіть таких стосунків?
Батьки не в курсі останніх 5 років про моє особисте життя, тільки плітки сусідів знають...
Stuff
Але ж прийде той момент, коли ти поставиш батьків перед фактом - ось він, обраний:)Яка тоді буде реакція батьків?
Hirosima Nagasaki
(Stuff @ 14.09.2006 14:14) [snapback]42670[/snapback]

Але ж прийде той момент, коли ти поставиш батьків перед фактом - ось він, обранийsmile.gifЯка тоді буде реакція батьків?
не знаю... ти правий, я просто поставлю перед фактом і вони нікуди не дінуться... Замучили вони мене, кожен день видають мене заміж за когось... нема сил їм щось пояснювати...
Stuff
Буде мабуть шкандаль:)
Hirosima Nagasaki
(Stuff @ 14.09.2006 14:18) [snapback]42672[/snapback]

Буде мабуть шкандальsmile.gif
в нас кожен день шкандаль... що буде я не знаю.. та й мені всерівно буде... адже поряд буде любимий чоловік... Не збираюся вискакувати заміж за першого-ліпшого!..
Олесік
(Hirosima Nagasaki @ 14.09.2006 15:05) [snapback]42664[/snapback]

це просто гуляємо, гарно проводимо час не покладаючи відповідальності один на одного, або просто ми друзі і разом буваємо де ін де, може бути просто поцілунок...

Це ілюзії. Або брехня (вибач), бо не буває несерйозних стосункуі у будь-якій сфері. Ти можеш стирмувати свю думки про майбутнє, або він стримуватиме. Але не буде "просто"
Stuff
Як це всерівно?З батьками по-любому потрібно підтримувати відносини, чи не так?
Hirosima Nagasaki
(Stuff @ 14.09.2006 14:23) [snapback]42676[/snapback]

Як це всерівно?З батьками по-любому потрібно підтримувати відносини, чи не так?
треба буде. вже треба. Я сподіваюсь, що до того часу вони хоч трохи почнуть мене розуміти, і зрозуміють, що я вже ДОРОСЛА!!!
Олесік
(Hirosima Nagasaki @ 14.09.2006 15:16) [snapback]42671[/snapback]

не знаю... ти правий, я просто поставлю перед фактом і вони нікуди не дінуться... Замучили вони мене, кожен день видають мене заміж за когось... нема сил їм щось пояснювати...

То через твою невпевненність і їхню також.
Постав їх на місце, нехай закриють цю тему.
Але це за умови, що ти ДІЙСНО цього хочеш. Знаєш, які ми - ми, наче, проти, а насправді нам приємно rolleyes.gif
Stuff
До чого тут невпевненість..тут конфлікт інтересів..
Hirosima Nagasaki
(Stuff @ 14.09.2006 14:26) [snapback]42679[/snapback]

це точно!
Олесік
(Stuff @ 14.09.2006 15:26) [snapback]42679[/snapback]

Батьки вчать нас жити доти, доки не бачать, що ми самі можемо робити вибір, доки впевненість не набере форм smile.gif

А батьківська не... - їм прикро, що ми (незаміжні, розлучені, самотні), от вони і намагаються зализати свої рани, і як думають, наші. Вони не впевнені, що ми самі можемо знати собі пару wink.gif
Hirosima Nagasaki
(Олесік @ 14.09.2006 14:36) [snapback]42688[/snapback]

Батьки вчать нас жити доти, доки не бачать, що ми самі можемо робити вибір, доки впевненість не набере форм smile.gif

А батьківська не... - їм прикро, що ми (незаміжні, розлучені, самотні), от вони і намагаються зализати свої рани, і як думають, наші. Вони не впевнені, що ми самі можемо знати собі пару wink.gif
золоті слова!
Stuff
Може і невпевнені, але не варто їм самим шукати нам пару - всетаки прийдеться жити з цією людиною нам, а не батькам:)
Hirosima Nagasaki
(Stuff @ 14.09.2006 14:41) [snapback]42691[/snapback]

Може і невпевнені, але не варто їм самим шукати нам пару - всетаки прийдеться жити з цією людиною нам, а не батькамsmile.gif
твої слова та й би Богові в уста!
Integrator
(Hirosima Nagasaki @ 14.09.2006 15:43) [snapback]42692[/snapback]

твої слова та й би Богові в уста!

На днях вичитав таке: "Проблема "батьки і діти", це коли діти перестають задавати питання, а батьки все рівно продовжують на них відповідати".

Особисто я із своїми батьками навчився нерозмовляти на такі теми, а якщо мене щось цікавить то сам і питаю, однак це бува дуже і дуже не часто.
Topper
Батьки мають радити, а не вирішувати долі... Був би я на твому місці керосинка, я б дав зрозуміти твоїм батькам шо за мене не рішають, а тільки можуть порадити....
Hirosima Nagasaki
(Topper @ 14.09.2006 16:28) [snapback]42722[/snapback]

Батьки мають радити, а не вирішувати долі... Був би я на твому місці керосинка, я б дав зрозуміти твоїм батькам шо за мене не рішають, а тільки можуть порадити....
Цим я на даний момент і займаюсь... Хоча залюбки вислухаю твої поради!
Integrator
(Hirosima Nagasaki @ 14.09.2006 17:35) [snapback]42724[/snapback]

Цим я на даний момент і займаюсь... Хоча залюбки вислухаю твої поради!

Тобі потрібні зовсім не поради! Якщо ти не продаєш душу то хоча би послухай її, от де реальний вихід із усіх проблем. Це не містика, не релігія, це абсолютно практичні речі, це абсолютно елементарно.
Ти знаєше краще за нас усіх на землі, що тобі потрібно, перестань оглядатись лишній раз для пересторог! Я хотів би ще дуже багато-багато сказати але Ти і сама це знаєш. Зроби себе собою!!! Познайомся із собою!!! І Ти побачиш що Твої проблеми зовсім і зовсім не проблеми.
Олесік
(Stuff @ 14.09.2006 15:41) [snapback]42691[/snapback]

Може і невпевнені, але не варто їм самим шукати нам пару - всетаки прийдеться жити з цією людиною нам, а не батькамsmile.gif

Так звісно! Це ж одне другого не заперечує! smile.gif
Lady Of The Flowers
(Олесік @ 14.09.2006 20:46) [snapback]42746[/snapback]

Так звісно! Це ж одне другого не заперечує! smile.gif

це такий жарт?...
скажи їм хай ше освіту виберуть, роботу.. шо з того шо тебе буде вернуте від того..
Це ж одне другого не заперечує(с)....
бо якшо вже шукати починають... то й те захочуть шоби ти прийняла те, що буде знайдено...
*Киця*
A ot ya bi hotila pobachiti cholovika yakiy skaje moyiy mami scho ya zrobila pravil'niy vibir i scho vona povinna dati meni jiti!!!
zav
(Зайва @ 15.09.2006 00:17) [snapback]42769[/snapback]
A ot ya bi hotila pobachiti cholovika yakiy skaje moyiy mami scho ya zrobila pravil'niy vibir i scho vona povinna dati meni jiti!!!
Адреса?
Hirosima Nagasaki
(Зайва @ 14.09.2006 23:17) [snapback]42769[/snapback]

Чоловік то може сказати, але не факт, що твоя мама дасть вам спокійне життя!
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.