Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Батьки і твої романтичні стосунки
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5
Legum
З власного досвіду скажу наступне - майже завжди йшов проти їх "порад", АЛЕ! Не знаю як це пояснити, майже завжди БАТЬКИ були праві, я думаю, щось на підсвідомому рівні у них є, що "охороняє" НАС. Я це вже зрозумів давно.

Олесік
(Legum @ 8.01.2007 21:22) [snapback]68826[/snapback]

З власного досвіду скажу наступне - майже завжди йшов проти їх "порад", АЛЕ! Не знаю як це пояснити, майже завжди БАТЬКИ були праві, я думаю, щось на підсвідомому рівні у них є, що "охороняє" НАС. Я це вже зрозумів давно.

Звісно, у них є досві. Але ж ми хочемо вчитися на власних посилках і перемогах. І втілювти свої бачення, а не їхні. Бо то вже буде їхнє життя. А не наше sad.gif
Legum
(Олесік @ 8.01.2007 23:38) [snapback]68901[/snapback]

Звісно, у них є досві. Але ж ми хочемо вчитися на власних посилках і перемогах. І втілювти свої бачення, а не їхні. Бо то вже буде їхнє життя. А не наше sad.gif

Є помилки, які є фатальними, а тому і прислуховуємось до їх порад (не наказів!)

Lady Of The Flowers
вам не видається, шо якшо людина не бачить фатальних наслідків від можливої помилки, то це вже її особисті проблеми?
zav
(Parsokon @ 11.01.2007 12:53) [snapback]69606[/snapback]
вам не видається, шо якшо людина не бачить фатальних наслідків від можливої помилки, то це вже її особисті проблеми?
Це ти сказала не обміркувавши...
От бавить у квартирі дитина - пхає дві викрутки в розетку... мати має спостерігати на це здаля, не заважаючи дитині? Це ж не материна проблема, що дитина не в курсі небезпеки, еге ж?..
Mr. Sirus Iton
Мну особисто батьки нічого не радять до того часу, коли я їх не прошу, або вони не бачать, що мені потрібна порада. Я гадаю це ідеально коректна ситуація з обох сторін...
Legum
(Parsokon @ 11.01.2007 12:53) [snapback]69606[/snapback]

спочатку її проблеми, але коли ці проблеми "вирішувати" тоді вже не до особистостей чи власних амбіцій........

(Mr. Sirus Iton @ 11.01.2007 14:33) [snapback]69649[/snapback]
Мну особисто батьки нічого не радять до того часу, коли я їх не прошу, або вони не бачать, що мені потрібна порада. Я гадаю це ідеально коректна ситуація з обох сторін...

непоганий варіант

Lady Of The Flowers
(Legum @ 11.01.2007 15:36) [snapback]69674[/snapback]

спочатку її проблеми, але коли ці проблеми "вирішувати" тоді вже не до особистостей чи власних амбіцій........

якщо людина не має голови на плечах... то її ніяка допомога у вирішені проблеми не порятує ; ) імхо.
Legum
(Parsokon @ 11.01.2007 15:48) [snapback]69682[/snapback]

якщо людина не має голови на плечах... то її ніяка допомога у вирішені проблеми не порятує ; ) імхо.

це як з якої сторони....різні ситуації є......

Олесік
(Legum @ 11.01.2007 12:30) [snapback]69602[/snapback]

Є помилки, які є фатальними

Вони не лише про такі говорять помилки. І взагалі, по-твоєму фатальні помилки батьків - то що? Може, я? biggrin.gif
Legum
(Олесік @ 11.01.2007 21:10) [snapback]69824[/snapback]

Вони не лише про такі говорять помилки. І взагалі, по-твоєму фатальні помилки батьків - то що? Може, я? biggrin.gif

помилки не батьків а дітей! happytwo.gif

Lady Of The Flowers
(zav @ 11.01.2007 14:04) [snapback]69629[/snapback]

Це ти сказала не обміркувавши...
От бавить у квартирі дитина - пхає дві викрутки в розетку... мати має спостерігати на це здаля, не заважаючи дитині? Це ж не материна проблема, що дитина не в курсі небезпеки, еге ж?..

я ж не кажу про дитячий чи підлітковий вік, коли спершу сам нічого не знаєш, а потім батьки нічого не знають...

я кажу про вік, коли людині 500 разів повторили, що від сексу можна завагітніти, а аборт річ зовсім не з приємних, а дитина наслідками не переймається, бо "зі мною такого не трапиться"...

і можна мені не писати зараз, що це теж проблеми виховання тих же батьків. звісно їхня. але кожна людина повинна розглядати і розуміти всі варіанти...
Tonchik
Так, батьки втручаються у мої стосунки, роблять вказівки чи критикують. Але це буває рідко, слава Богу!!! А іноді у мами навіть поради питаю, і це дуже зближує як рідних.
Kassandra
Бояться?..
Скажіть кавалерові не зустрічатися де-інде, а прийти й запросити на прогулянку у вас удома охвіційно - там і познайомляться.

я їх вже так дістала, що вони погодилися на знайомство!! happy1.gif все пройшло чудово.. wub.gif
No Worries
як не крути батьки завжди праві...бо в них більше досвіду...у зовсім безвихідних питаннях звертаюсь в першу чергу до батьків...а потім до професіоналів...обожнюю своїх батьків... biggrin.gif
іноді звичайно ж роблю по своєму...але чогось не завжди вірно в мене виходить! dry.gif wink.gif cool.gif
Сонечко:)
Принципіально їм нічого не розказую!Бо вони як розтриндять все всім знайомим,то тільки сиди і червоній.Впринципі навіть і не помічають,що я то наче літаю,то падаю...Мене влаштовує.А сказати думаю треба прямо,мол не лізьте у мої проблеми,хочу САМА. cool.gif
Kassandra
не лізьте у мої проблеми,хочу САМА.

а от мої страшно люблять лізти...ото не раз:лежу собі,дрімаю...мама підходить..Христино,чуєш...і далі йде якась історія із чийогось особистого життя...а на кінець..:що я хочу сказати..і мораль йде...
на що я відповідаю:я не вони..дайте виспатися..
Evol
(Kassandra @ 15.01.2007 13:46) [snapback]71076[/snapback]

а от мої страшно люблять лізти...ото не раз:лежу собі,дрімаю...мама підходить..Христино,чуєш...і далі йде якась історія із чийогось особистого життя...а на кінець..:що я хочу сказати..і мораль йде...
на що я відповідаю:я не вони..дайте виспатися..

уявив картинку... усміхнуло smile.gif хочу спитатись: ти коли будеш мати своїх дітей, зможеш не повчати їх? wink.gif
Олесік
(Tonchik @ 14.01.2007 01:44) [snapback]70708[/snapback]

Так, батьки втручаються у мої стосунки, роблять вказівки чи критикують. Але це буває рідко, слава Богу!!!

Мені оце тао про свого улюбленого зятя так довго розповідав. Ми довго говорили, доки він нарешті зрозумів. Але то вартувало 4 місяці життя. Бо ми з тим розбіглися, а він все на ене напосідав - мені кращого зятя і не треба (ітіть...)
Kassandra
(Evol @ 15.01.2007 13:54) [snapback]71078[/snapback]

уявив картинку... усміхнуло smile.gif хочу спитатись: ти коли будеш мати своїх дітей, зможеш не повчати їх? wink.gif

вірю..я теж останнім часом на таку ситуацію починаю сміятися..Звісно,я повчатиму своїх дітей,адже це є елементом виховання..просто неприємно,коли чиюсь життєву ситуацію прирівнюють до твоєї...
Evol
(Kassandra @ 15.01.2007 19:45) [snapback]71184[/snapback]

вірю..я теж останнім часом на таку ситуацію починаю сміятися..Звісно,я повчатиму своїх дітей,адже це є елементом виховання..просто неприємно,коли чиюсь життєву ситуацію прирівнюють до твоєї...

так.. не приємно... мабуть так батьки стараються нас застерегти від подібного...
Олесік
(Evol @ 15.01.2007 20:20) [snapback]71202[/snapback]

так.. не приємно... мабуть так батьки стараються нас застерегти від подібного...

А може, варто було би спершу у дітей запитати, чи хочуть вони того застереження? Чи, може, вони хочуть на власному досвіді учитися? unsure.gif
ivansstef
(Олесік @ 1.09.2006 21:36) [snapback]40898[/snapback]

1.Або як їм пояснити, що ти не потребуєш їхніх порад?

2.Вони ж думають, що мають більше досвіду

3.Вони показилися? Чи це просто чергова історія з серіалу "Батьки і діти. Проблема 21 сторіччя"??? nevdacha.gif

1.Угу.. Як ж їм після всього що сталося пояснити що ти була повною дурепою/дурнем що не послухала/в їх ?

2.не думають а вважають напевне ??? і правильно роблять , бо вони НАСПРАВДІ мають більше ДОСВІДУ smile.gif smile.gif

3. Ну.... історія "Батьки та діти" вічна smile.gif
Денис :)
Спільнота!
У мене така складна ситуація - зустрічаюся з дівчиною на сьогоднішній день вже пів року, дуже хочу її забрати з собою влітку на 10 днів до Карпат (культурний відпочинок культурною компанією), але є одне "але"... її батьки її не відпустять, у мене з ними нормальні відносини, але свою доньку (улюблену та єдину з чортзна ким чортзна куди і т.д. і т.п.) не відпустять... cry.gif

поділіться досвідом, може в когось є універсальні методи чи ідеї, як вмовити її батьків відпустити їхнє чадо зі мною... wub.gif
Evol
(web-nation.org @ 15.03.2007 11:57) [snapback]93863[/snapback]

... у мене з ними нормальні відносини ...

але свою доньку (улюблену та єдину з чортзна ким чортзна куди і т.д. і т.п.) не відпустять... cry.gif

якось воно не в'яжеться докупи... dry.gif

сядте всі разом та й поговоріть про це нормально - це мабуть найлегше...
zav
поділіться досвідом, може в когось є універсальні методи чи ідеї, як вмовити її батьків відпустити їхнє чадо зі мною... wub.gif
Одруження врятує пана!
Legum
Спільнота!
У мене така складна ситуація - зустрічаюся з дівчиною на сьогоднішній день вже пів року, дуже хочу її забрати з собою влітку на 10 днів до Карпат (культурний відпочинок культурною компанією), але є одне "але"... її батьки її не відпустять, у мене з ними нормальні відносини, але свою доньку (улюблену та єдину з чортзна ким чортзна куди і т.д. і т.п.) не відпустять... cry.gif

в тебе ще попереду час є........шукай
.....як на мене, якщо ви це разом бажаєте, вихід знайдете також разом.......
Topper

Спільнота!

Купи ПІВА і приїжджай до її батьків за нею, ДУМАЙТЕ ПРО ПРИЄМНЕ, ПОПИВАЮЧИ ПІФКО В ЇЇ БАТЬКІВ ДОМА... rolleyes.gif та за 6 місяців вже батьком стати можна, а ти незнаєш як її в Карпати на культурний відпочинок забрати rolleyes.gif nevdacha.gif
GaMMi.
йой, а чо за 6 місяців??? blink.gif
pyrius
А мої батьки дуже часто не розуміють моїх вчинків заради дорогої мені людини, нажаль.
І багато вчинків так і лишаються незробленими наприклад рідкісні квіти їй зранку до ліжка (враховуючи, що вона живе в іншому місті)
малеча
tongue.gif Мої батьки давно зрозуміли що лізти у моє особисте життя не потрібно, всеодно буде так я захочу. Моя мамуля тільки інколи запитує про мого, так для цікавості (я їх ще досі не познайомила), хоча ми вже півроку разом. Ну просто не має підходящого часу, щоб звести їх разом dry.gif Але нічого всьому свій час. Коли я приходжу до дому з гарненькою квіточкою, мої тільки підшучують трішечки, їм просто не віриться, що їх доця вже виросла. О... мені згадалася одна історія... ггг г гг г tongue.gif Все було так: мене провожав мій друг, і тут іде мій тато blink.gif ми стояли не далеко біля мого підїзду і щось з ним теревенили... мій тато пройшовся мимо нас як "німець".. я до кричу,щоб зачекав мене я теж йшла вже до дому. Короче ми зустрілися з татом вдома і я внього питаю чому він мене не зачекав... а він мені " чому я маю мішати, там тебе ж проводжали.. biggrin.gif " Тому я сміло сказати що мої батьки не втручаються у моє особисте життя, хіба що так для виду smile.gif , не тому що їм всеодно , просто довіряють...
-=VJ=-
Завжди стільки цікавого дізнаєшся з відповідей на це питання.

Отже - так сталося, що ваші батьки та кохана людина - поняття абсолютно несумісні.
З ким залишитесь, кого залишите?

Прошу зауважити - варіанту "спробую примирити" чи ще якихось компромісних нема. Або - або. Вибирайте smile.gif
_Дів4ина_з_інш0г0_жиТТя_
Хм.. різні батьки бувають... я от вибрала би кохану людину... Головне знати, чи то дійсно вона кохана... і чи це та людина, якій би ти захотів посвятити все своє життя... І чи варто заради неї ризикувати стосунками з батьками... чи то так.. просто захоплення...
А батьки - то найрідніші люди... частинка тебе... , звичайно, вони змиряться з рішенням своєї кровиночки... з часом... Надіюсь...хоча.. це ше які батьки....

reyneke
Якщо в юному віці, то точно з батьками лишилася б. Якщо за 20, то вже й сама зрозуміла б, чи варта та людина того, щоб з батьками стосунки псувати. Але батьків уважно вислухала б. Мабуть. Не знаю. В мене такої ситуації ніколи не було.)
-=VJ=-
(reyneke @ 29.05.2007 15:12) [snapback]123178[/snapback]

Якщо в юному віці, то точно з батьками лишилася б. Якщо за 20, то вже й сама зрозуміла б, чи варта та людина того, щоб з батьками стосунки псувати. Але батьків уважно вислухала б. Мабуть. Не знаю. В мене такої ситуації ніколи не було.)

А якби завтра трапилась?
reyneke
dry.gif
Не трапилася б. biggrin.gif Бо я обираю нормальних хлопців, проти яких мої батьки нічого не мають. tongue.gif
-=VJ=-
(reyneke @ 29.05.2007 15:34) [snapback]123190[/snapback]

Не трапилася б.

Я теж так колись думав smile.gif
reyneke
rolleyes.gif В нас з тобою різні батьки, до речі.
zav
Шановні reyneke та VJ!
Ваша розмова чудова, шкода лише, що поза темою.
чорно-біла
Якщо батьки не можуть змиритись, що їхня дитина закохана і їй добре з тою людиною, та ще й наполягають, щоб вона залишила ту людину- то вони собі, скажем м'яко, гонять. Якщо дитина ще залежить від батьків, то вибирати з ким залишатись і кого лишати- важко. Я б в такій ситуації, якщо би в мене не було вибору, просто вішала батькам лапшу на вуха, говорячи, що я залишила хлопця, і в той самий час шукала би шлях, як можна стати більш самостійною, і мати можливість зробити вибір, який би залежав виключно від моїх почуттів. Звичайно в таких випадках не обійтись без допомоги коханої людини.
Xobb
пропоную поправку до правил: в опитуваннях завжди повинен буди пункт послати автора опитування не актуально.

zav: висуваю заперечення, зважаючи на тезу "нецікаво - не дивись"(с).
Topper
(-=VJ=- @ 29.05.2007 11:54) [snapback]123129[/snapback]

З ким залишитесь, кого залишите?
Прошу зауважити - варіанту "спробую примирити" чи ще якихось компромісних нема. Або - або. Вибирайте smile.gif

Я вибираю СЕБЕ! Хай батьки окремо побудуть і кохана людина разом з нимим, а я собі окремо...
Гуцул © 2007
я вибираю коханну людину,але трапляється так що приходиться й батьків вибирати,це питання дуже важке,батьки також ваші кохані люди.так чи ні?отже питання дуже спірне я зараз неможу сказати батькам все я вас незнаю,ви такі сякі пішли геть!і дівчині так само((треба просто найти між ними спільну мову і все буде ок!
kviten
мені здається, що енможна так розсуджувати.
якщо це кохана людина,такого питання просто не буде,от і все.
просто тре поступатись і проходити через труднощі разом з коханою людиною.а не бігти з дома з криками "мама!якщо ти його не приймаєш,то піду з дому навіки!"
але з іншого боку, все одно рано чи піздно ти підеш з дому і залишиш рідний дім,просто обов*язково треба зберегти відносини
-=VJ=-
(kviten @ 29.05.2007 22:03) [snapback]123345[/snapback]

якщо це кохана людина,такого питання просто не буде,от і все.

Ще й як буде smile.gif
Звісно, в залежності від того, які батьки. Але факт - може бути й таке.

просто тре поступатись

Дивно. А як щодо своєї думки, свого життя? Чи все життя поступатись?

але з іншого боку, все одно рано чи піздно ти підеш з дому

Саме тому я й формулював безкомпромісне питання - так чи ні. Батьки - це батьки, вони дорослі люди і роблять свій вибір свідомо, які можуть бути поступки? А кохана людина - твоя половина на все життя. Особисто для мене останнє однозначно важливіше. Моє життя - це моє життя, іншого у мене не буде, і воно занадто коротке, щоб його роздавати на поступки. Чи не так?
reyneke
(-=VJ=- @ 30.05.2007 00:18) [snapback]123404[/snapback]

Саме тому я й формулював безкомпромісне питання - так чи ні. Батьки - це батьки, вони дорослі люди і роблять свій вибір свідомо, які можуть бути поступки? А кохана людина - твоя половина на все життя. Особисто для мене останнє однозначно важливіше. Моє життя - це моє життя, іншого у мене не буде, і воно занадто коротке, щоб його роздавати на поступки. Чи не так?

Кохана... Половинка... На все життя... а от якщо ти помилишся? Саме через те, що кохання тобі мізки затьмарило? А батьки, все ж, свідомо підказують, нє?
-=VJ=-
(reyneke @ 30.05.2007 00:44) [snapback]123422[/snapback]

а от якщо ти помилишся?

не спробуєш - не дізнаєшся. А конкретна особа до того, що вони не поважають твій вибір не має стосунку, нє? smile.gif

(reyneke @ 30.05.2007 00:44) [snapback]123422[/snapback]

А батьки, все ж, свідомо підказують, нє?

З якого доброго дива свідомо? Звісно ні.
reyneke
(-=VJ=- @ 30.05.2007 01:13) [snapback]123429[/snapback]

не спробуєш - не дізнаєшся.

О, то ти ще й невпевнений, а вже зібрався псувати стосунки з єдиними людьми, кому ти дорогий насправді, заради того, щоб дізнатися, кохання то, чи просто щось в голову вдарило... ну-ну.

А конкретна особа до того, що вони не поважають твій вибір не має стосунку, нє? smile.gif

Якщо вони не поважають твій вибір, то, скоріш за все, вони вважають тебе несамостійним. І хоч би яким самостійним ти не був, 50% від цього вина твоя. і 50% накрутили собі батьки.)
Хоча можливий варіант з "поганою парою" також.
Про конкретну особу не зрозуміла. dry.gif Якщо то про дівчину, то мабуть в вас обставини склалися так при знайомстві, що вона їм не сподобалася. Або батьки мають кращу на приміті. biggrin.gif (Клінічний випадок.)

З якого доброго дива свідомо? Звісно ні.

Ще скажи, що просто так, бо вони твої батьки і вони краще знають. Нє, звичайно, якщо в 17 років хлопцю приспічило робити дитину своїй дівчині, то вони краще знають, згодна. Тут і доводити нічого не потрібно.
А лізти, аби втулити носа, або на зло - це нездорово.
-=VJ=-
(reyneke @ 30.05.2007 08:29) [snapback]123450[/snapback]

О, то ти ще й невпевнений

Пані, мова зараз не про мене, ОК?
Так, людина може бути невпевнена, але це перевіряється лише досвідом і часом.

з єдиними людьми, кому ти дорогий насправді

По-перше - це що, аксіома?
По-друге - а коханій людині об"єкт кохання не дорогий, так треба розуміти?

І хоч би яким самостійним ти не був, 50% від цього вина твоя. і 50% накрутили собі батьки.

Оце адвокатство. Я вражений.

обставини склалися так при знайомстві, що вона їм не сподобалася

Перепрошую, а яке їхнє діло?

звичайно, якщо в 17 років хлопцю приспічило робити дитину своїй дівчині, то вони краще знають, згодна. Тут і доводити нічого не потрібно.

А можна все таки почути доведення?
reyneke
(-=VJ=- @ 30.05.2007 09:22) [snapback]123451[/snapback]

Пані, мова зараз не про мене, ОК?

Я взяла гіпотетично. Просто "ти" коротше.

Так, людина може бути невпевнена, але це перевіряється лише досвідом і часом.

Згодна. Але я переконана, що можна обійтися і без конфлікту з батьками.

По-перше - це що, аксіома?

Ні.

По-друге - а коханій людині об"єкт кохання не дорогий, так треба розуміти?

Ну, на якийсь час - точно дорогий. smile.gif

Перепрошую, а яке їхнє діло?

А нащо ж їх тоді знайомити взагалі?

А можна все таки почути доведення?

Бо в 17 років, думаю, половина, якщо не більшість, вважають себе неабиякими дорослими і самостійними. І якась частина доводить свою самостійнісь в такий спосіб.
Чи ти хотів математичного обгрунтування? smile.gif

ПС:
1. Вважаю людину дорослою, коли вона вже чомусь навчилася і хоч трошки зіткнулася з життям, а не одразу після школи з її інкубаторськими умовами (хоча про умови, то також спірне питання)).
2. Батьки не мають права лізти в життя своєї _дорослої_ дитини більше, ніж порадою. Якщо продовжують лізти, то або в дитини не все в порядку з мізками, або в батьків. pardon.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.