Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Паяємо!
Теревені — Форум > Комп'ютери > Hardware
Turbo
Я ось почав робити підсвітку із світодіодів! 8.gif А хто що робив з допомогою паяльника?
Trompompom
Я ще робив, вавку на руці здоровеньку, ой вибачте за флуд, нестерпів, і закинув це діло! nevdacha.gif Максимум що робив це імітацію автодвигуна за допомогою канарейки happy1.gif .(дуже давно)
zloy bober™
Я колись (коли мене брат вчив паяти, давно це діло було....), ну, короче, спаяв якийсь радіоприймач, який балакав навіть без батарейок... Але балакав дуже тихенько, і ловив лише якесь Канадське радіо biggrin.gif Короч, там треба було ще підсилювач зробити, він вже від батарейки мав пахать, і там вже можна було звук регулювати, і інші хвилі ловити.. але я закинув те діло... от такий я лінтяй...
Partizan
Взагалі то dry.gif вже існує подібна тема:
А хто з присутніх може, може взяти паяльник і шось зробить?
хтось хто намагався щось спаяти у свому житті.

http://www.tereveni.org.ua/forum/index.php?showtopic=3043
Авантюрист
Припаяв резистори на кулер до процесора, щоб сильно не крутився.
-=Хаос=-
А я з допомогою паяльника можу витягти інформацію з буь якої людини blink.gif brovy.gif blink.gif Ну а якщо серйозно то якісь плеєри і приставки 8-ми бітні ремонтував в далекому -далекому минулому blink.gif
Katod
паяв дісторшн приставк удо гітари, получилось, ну ще переферію до неї
аще, колись я добував водень, що допомагати сусідам спокійо жити, так блокиживлення паяв, електролітичну ванну робив, і всяке таке
це діло нетреба закидати, просто коли з"являється комп то він тіпа все може, але треба незабувати і про все інше
Antrenne Diourivelle
максимум - лампочки всередині тенісних шариків....
повісив в підземній халабуді в лісі...
Петро_М
Десять років в телерадіомайстерні-це була розминка між виготовленням різних пристроїв.В основному це були підсилювачі потужності(до 200Вт) і за власними схемами.Це було дуже цікаво і потрібно.Але зараз все вмерло.Інколи ,правда,просять.Але новоявлені керманичі зупинили базові заводи.Нема кому робити корпуси.
Так що,якщо є питання то прошу.Я пройшов серйозну школу і працював по дорослому.Дуже шкода,що так все закінчилось.
P.S.А перший приймач я зробив в 2 класі.Комп'ютером ніколи серйозно не займався.Мій профіль-звук,якісний звук,дуже якісний звук,який зараз мало кого цікавить і який навідь мало хто чув.
Рольник
З десяток підсилювачів, кіломекрів з 50 кабла різного звукового, мікшерні пульти конфігурував під себе, зібрав за допомогою 3 різних паяльників 4 радіо-студії під ключ.
Dema V
старе покоцане радіо, телевізійну антену, підсилювач, планую навушники
Bobua

Та не дуже в нас попаяєш: якось давно ходив по кардачах..., шукав монтажні плати (текстолітові з НЕсуцільним шаром міді) — так, здається, і не знайшов sad.gif ... бо продовжував або вигризати доріжки або витравлювати — але то все не те. sad.gif

Тому, напр., коли монтував собі в настільну лампу регулятор яскравості, то вибрав не найкращу з досліджених в курсовому й випробуваних схем (напр., на тригері — найширший діапазон регулювання + думаю, можна було би її ускладнити і зробити стабілізатором), а простішу, на диністорі (бо менше виводів і легше зліпити smile.gif)
FT232BM
Ось така штучка. LPT SPI programmer for AVR

Але шось вона не запрацювала, хоч дефектів і немає((
Цитата
шукав монтажні плати (текстолітові з НЕсуцільним шаром міді) — так, здається, і не знайшов

На кардачах їх хоч греблю гати. А ще краще роби друкеовані плати.
Кава з козявками...
Калонгі спаялЬ
bastet
джостик до денді ще в далекому дитинстві; в університеті: настільну лампу та 2 пари навушників (вони весь час рвуться (( )
RyVOL
не скільки паяв - а випаював конденсатори КМ-ки, мікросхеми з позолоченими доріжками... biggrin.gif
а так то у мене ж батько радіотехнік - усе відразу і не згадаєш rolleyes.gif
bitter_end
Ги, багато разів паяв аудіо перехідники з 3.5мм на специфічній совдепівський разйом))) в мене є антикварітний підсилювач *Вега 108 стерео* prapor3.gif
Olex
не рахуючи всіляких дрібниць, паяв у на 3 курсі плату для дитанційного керування ПК(схему взяв із журналу "Мой копьютєр") на основі мікросхеми КРЕН5А, спаяв, запрацювала...а пульт виявився не потрібний надалі.
Grey Wolf
Одного разу спаяв докучі два тіліфона - Siemens C75 i SE K500
обидвоє мої один робе другий нє і тя поексперемінітірував (бо є робочий)
то сімак фопше не робе бо знього я витягнув кучу разносвітнех штучек
а в СЕ-на на екрані робилось шось таке :

Ну хоть шо нге будь, ясобой горшусь
Nomad
Ануси злісних боржників зазвичай, але інколи можу і якийсь штекер припаяти абощо
Lady Erato
кабель на звук rolleyes.gif
Miguel
я колись в гурток ходив "Умілі руки" (після того як батьки зрозуміли що балет - це не моя стихія) то там навчили паяти...
:-)
Сьогодні порвалися навушники. Наразі думаю, чи спаювати, чи пластирем зліпити smile.gif
deepfish
Взагалі то я з паяльником дружу, інколи на пиво ходимо.
Раніше паяв різноманітні жучки, радіо, бувало навіть світломузичну установку, але вона довго не прожила, я її вирішив модернізувати і запахло горілим багато диму і на тому все закінчилось.
Нині якось не дуже цікаво.
knedlyk
Цитата(Nomad @ 13.12.2008 20:57) *
Ануси злісних боржників зазвичай, але інколи можу і якийсь штекер припаяти абощо

Від кастрюль та штекерів, до магнитол та радіоприймачів. Розвиває уважність та терпіння.
Angel Seraphim
Паяв все, від навушників до материнських плат і відеокарт))
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.