Народ хто вважає себе гуру в цій сфері, порадьте який плер краще взяти з нижче перерахованих!
Всі вони підходять під мої вимоги: 512MB Flash, радіо, диктофон, ціна 55-70 уе
А от який з них найкращий я вже 3 день пробую дізнатися!
1) CANYON MP3 Player / Radio 512MB Flash, Tuner 87.5 ~ 108MHz, USB2.0, Build-in LCD Display, Orange, Ret.
2) Flash MP3 Player Acorp MP310AF-P51 512Mb
3) MP3-флеш плеер Transcend T-Sonic 510 (512 MB)
4) MP3-флеш плеер ODYS MP3-S10 512MB (FM-MP3 Player)
5) FM-MP3 Player Transcend T.sonic 520 - новый MP3
6) MP3-плеер (Flash) Aiptek ODYS MP3-S9 512Mb
акорп здаеться не поганий
А мені до душі припав MPIO FG100 R:
(Вибачте за російську)
Размеры (в мм) 31 (ширина) x28.5 (высота) x82 (длина)
Вес (в граммах) 40 г. (без элемента питания)
Формат воспроизведения MP3, WMA, ASF
Встроенная память 128/256/512/1000 Мб flash
Подключение к ПК USB 2.0
Скорость передачи данных около 4,5 Мб/сек
Питание 1 x AA батарея
OLED дисплей 2-х строчный цветной OLED дисплей (оранжевый и голубой)
Отношение сигнал/шум 90 дБ
Диапазон частот 20Гц ~ 20кГц (диапазон погрешности : +/- 3 дБ)
Поддержка ОС Windows 98/SE/ME/2000/XP; MacOS Version 8.6~9.2 / MacOS X (Version 10.1~10.2) / Mac OS Jaguar (Version 10.2)
До 43 часов непрерывного звучания MPIO FG100
Одна щелочная батарея типа АА обеспечивает до 43 часов непрерывного звучания. Время может варьироваться в зависимости от производителя и типа батареи, температуры и т.п.
Использование в качестве устройства хранения данных
Вы можете использовать FG100 для хранения данных. Просто сохраните необходимую информацию и используйте ее тогда, когда это необходимо.
Высококачественный диктофон MPIO FG100
Запишите важную беседу или совещание с превосходным качеством звука.
Прямое кодирование
Напрямую перекодирует записи с аудио CD или кассет в формат MP3. Вам не нужен доступ к компьютеру.
Разнообразие звучания благодаря 7 настройкам эквалайзера
Возможность обновления прошивки MPIO FG100
Бесплатно скачайте последнюю версию прошивки с нашего сайта и с помощью несложных действий улучшите свой плеер.
Усовершенствованный FM тюнер
Встроенный высококачественный FM тюнер с функцией записи программ.
Поддержка нескольких форматов MPIO FG100
FG100 воспроизводит файлы как в формате MP3, так и в формате WMA.
Поддержка ОС Linux
FG100 поддерживает не только Windows 98/SE/ME/2000/XP, но и Linux с версией ядра 2.4.1.8 и выше. Также поддерживается MAC OS версии 9.2 и выше.
Графический 2-строчный цветной OLED дисплей MPIO FG100
4х строчный 2х цветный дисплей наглядно отображает всю необходимую информацию: имя исполнителя, название композиции и альбома, уровень заряда аккумулятора, продолжительность трека, установки и т.д. Поддержка ID3-тегов.
Така модель на 128Мб внутрішньої памяті коштує близько 100 доларів. Оскільки у плеєра є слод під MMC то варто тільки придбати ще приблизно за 300грн 1Гб. А потім пізніше ще одну і носити їх з собою. По моєму дуже зручно мати плеєр на MMC!!!
usspeedup
28.04.2006 16:42
sony mz-nh700--cool v mene takiu yge 2 goda ne razy ne polomavsya!!!
А мені до душі припав MPIO FG100 R:
Теж хотів брати, але в останній момент звернув увагу, що він не читає OGG

Тому схиляюся до MPIO FY600
ЧиНеЗанадтоДовгийвМенеНік
10.03.2007 11:23
Я хочу придбати собі мп3 плеер, свій вибір зупинив на SanDisk Sansa c250 2Gb FM....Може в когось є/був такий плеер і він зможе мені щось порадити??? Дивився відгуки в інтернеті там нічого корисного не написанно...
Tabletk@
10.03.2007 13:13
візьми краще айпод.....перевірена техніка, та відгуки на неї норм...
(Tabletk@ @ 10.03.2007 13:10) [snapback]92273[/snapback]
візьми краще айпод.....перевірена техніка, та відгуки на неї норм...
iPod якісний і надійний із технічного боку, але в користуванні є певні негаразди: потрібен впячний перехідник для підключення до комп'ютера, акумулятори заряджаються теж трохи хбоченим способом, музику із нього не витягнеш - тільки туди можна запхати, і не просто запзати, а знову таки через спеціялізоване ПЗ... Безумовно одне: з точки зору того, хто триматиме його в руках при прослухованні музики - річ найкраща із тих, що пропонує ринок.
(WishMaster @ 10.03.2007 11:20) [snapback]92236[/snapback]
Я хочу придбати собі мп3 плеер, свій вибір зупинив на SanDisk Sansa c250 2Gb FM....Може в когось є/був такий плеер і він зможе мені щось порадити??? Дивився відгуки в інтернеті там нічого корисного не написанно...
за тестами (матеріали преси) якість звуку в даному варіанті не дуже, придивись на наступні моделі: Panasonic_iRiver_iToy_Kingston_Samsung -практично рівні показники якості звуку та функціонування
(WishMaster @ 10.03.2007 11:20) [snapback]92236[/snapback]
свій вибір зупинив на SanDisk Sansa c250 2Gb FM....
Не бери!!!!!!Сан діск - сама хєрова фірма!!!!Перевірено на моїх друзях.Що флешки із г-на зроблені,що мп3хи......Що завгодно тільки не Сан діск
Спробуй обрати собі щось із плеєрів I-River - це одна за найкращих фырм, яку можна знайти у нас. Я спочатку теж хотыв IPod але потім зрозумів, що матиму з ним мороку.
А в мене Трансенд(T.somic 610). За співвідношенням ціни та якості супер.
Я теж хочу взяти собі мп3-плеєр, і мені дуже сподобались останні моделі самсунга, особливо
YP-T9 з блютузом і 30 год. батареями! Ось характеристики:
Bluetooth wireless interface
- Battery time up to 30 hrs
- Plays MP3, WMA and DRM 10 files
- FM presets, FM recorder, voice recorder and video playback
- Dynamic Macromedia user interface
- Stylish design
- Real Multi Function - Music, Photo, Video, Game, Text Viewer
- 1.8” TFT LCD colour screen
- JPG photo slideshows with zoom
- Digital clock
- DNSe (Digital Sound Engine)
- Audio playback time-up to 30 hours
- Video playback up to 6 hours
RRP $239 (2GB)
RRP $329 (4GB)Взяв би вже, але не знаю де у Львові таке чудо купити...
Поділяю мп3-плеєри на три категорії:
1) iPod
2) iRiver
3) все інше
Принаймні за якістю звучання плеєри розміщуються так. Так що повністю погоджуюсь із
zav'ом.
iPod Nano 2 Gb
Все ж якість звуку залежить не тільки від плеєра, а я від наушників. Той же iPod з дешевими наушниками за 10-20 гривень дасть звучання
нічим не краще, ніж якийсь там нонейм плеєр за 300грн.
10.03.2007 22:18
Все це добре, але порівняйте ціну ІРода і ціну інших плеерів...
Доречі в моєї сестри сандіск і досить непогано...
В мене "Audio Move" фірми Packard Bell... мене влаштовує
Tabletk@
10.03.2007 22:44
(zav @ 10.03.2007 13:42) [snapback]92285[/snapback]
iPod якісний і надійний із технічного боку, але в користуванні є певні негаразди: потрібен впячний перехідник для підключення до комп'ютера, акумулятори заряджаються теж трохи хбоченим способом, музику із нього не витягнеш - тільки туди можна запхати, і не просто запзати, а знову таки через спеціялізоване ПЗ... Безумовно одне: з точки зору того, хто триматиме його в руках при прослухованні музики - річ найкраща із тих, що пропонує ринок.
ти помиляєшся......перехідник, то взагалі не проблема, з цим все гаразд, акумулятор, також в нормі, музику з нього витягувати можна, і якщо встановити певні налаштунки то й інші пк ЙОГО його бачитимуть та сприйматимуть!!!!!!!

(WishMaster @ 10.03.2007 22:15) [snapback]92403[/snapback]
Все це добре, але порівняйте ціну ІРода і ціну інших плеерів...
Доречі в моєї сестри сандіск і досить непогано...
з цього боку звичайно, краще щось інше, але якщо знайти в інеті, щось з цим пов"язане, то буде на багато дешевше)))))
До речі, як варяант потрібно подумати про деталі до плейєра.
Якщо наприклад акомулятор у айпода почне повільно помирати, то новий буде коштувати доволі недешево.
Чесно скажу, що сам хотів би IPod Nano - але лякають трошки його обмеження і, нажаль, не подобається відсутність радіо в ньому.
10.03.2007 23:17
http://mp3sound.com.ua/Shop/Details.aspx?Good=65573Тут інфа про той плеер що я казав...наче непогано...
Tabletk@
10.03.2007 23:18
(pyrius @ 10.03.2007 23:10) [snapback]92453[/snapback]
До речі, як варяант потрібно подумати про деталі до плейєра.
Якщо наприклад акомулятор у айпода почне повільно помирати, то новий буде коштувати доволі недешево.
Чесно скажу, що сам хотів би IPod Nano - але лякають трошки його обмеження і, нажаль, не подобається відсутність радіо в ньому.

змінити акумулятор в айподі, здається не можливо, але помирати він почне лише чере 2 роки...до того часу він встигне набриднути)
X_Huma_X
10.03.2007 23:20
iPod, ну можна ше тий шо WishMaster пропонує....
(Tabletk@ @ 10.03.2007 23:15) [snapback]92456[/snapback]
змінити акумулятор в айподі, здається не можливо, але помирати він почне лише чере 2 роки...до того часу він встигне набриднути)

Можливо, але він коштує близько 100 у.о.
Tabletk@
10.03.2007 23:25
(pyrius @ 10.03.2007 23:18) [snapback]92460[/snapback]
Можливо, але він коштує близько 100 у.о.
ТО ДИВЛЯЧИСЬ, ДЕ КУПУВАТИ ТА ШУКАТИ...
zav: прошу панну вимкнути CapsLock.
(zav @ 10.03.2007 13:42) [snapback]92285[/snapback]
Кажуть що іПоди звучать не дуже. Принаймні порівнюючи їх з іншими плеєрами типу Creative і т.п.
Не знаю, наскільки це правда, я, особисто, іПод не слухав.
(MrGALL @ 10.03.2007 23:51) [snapback]92475[/snapback]
Кажуть що іПоди звучать не дуже. Принаймні порівнюючи їх з іншими плеєрами типу Creative і т.п.
Не знаю, наскільки це правда, я, особисто, іПод не слухав.
Sure?
В мене був SanDisk Sansa е250(2гебе) - хороший плеєр. простий в користуванні, мінус хіба-що радіва не було..
Ще проблема виникала, коли трансформував відео під плеєрний формат - прога тупо не бачила самого плеєра
11.03.2007 13:51
(Stuff @ 11.03.2007 13:42) [snapback]92621[/snapback]
В мене був SanDisk Sansa е250(2гебе) - хороший плеєр. простий в користуванні, мінус хіба-що радіва не було..
Ще проблема виникала, коли трансформував відео під плеєрний формат - прога тупо не бачила самого плеєра

Я от ще думаю брати мені модель з радіо чи без...що порадите...
(WishMaster @ 11.03.2007 15:48) [snapback]92627[/snapback]
Я от ще думаю брати мені модель з радіо чи без...що порадите...
Є можливість, бери з радіом..
тільки, якщо збираєшся слухати шансон(чи як казав один красавчєг -" пісні про жизнь") то не варто
Transcend T.sonic 520 1024Mb. - рекомендую, норм штука.
_http://www.tereveni.org.ua/forum/index.php?showtopic=1870
Поки підбирав одногрупнику mp3 плеєр, за параметром ціна-об'єм найкраще що я знайшов це
Apacer Audio Steno AU231 1GB. Щодо звучання, то не знаю, але з корисних функцій — можливість доповнювати об'єм картками SD/MMC та можливість використання як читача карток (зручно, якщо в фотоапараті такі ж).
В мене наприклад Iriver(класно працює!Витримує все!!!) ! Але всеж вважаю,що самим якісним є I-pod!Він звичайно дорогий,проте якість супер!
Авантюрист
8.04.2007 19:53
(Olexandr @ 7.04.2007 22:14) [snapback]101162[/snapback]
Поки підбирав одногрупнику mp3 плеєр, за параметром ціна-об'єм найкраще що я знайшов це
Apacer Audio Steno AU231 1GB. Щодо звучання, то не знаю, але з корисних функцій — можливість доповнювати об'єм картками SD/MMC та можливість використання як читача карток (зручно, якщо в фотоапараті такі ж).
Звучання мабуть фуфло, та й екрану толком нема.
Але ціна мені подобається і можливість доповнювати об'єм картками SD/MMC теж
Я рекомендую таке
Портативний аудіоплеєр iTOY PH-54 1024Мб, MP3, WMA, WAV, AMV, JPEG, диктофон, 1.8" LCD 65000 кольорів, Li-Ion акумулятор, чорний.
Краще айпода немає плеєрів.
якість звуку у айпода є дуже високою і тому ніякі флеш плеєри з ним не зрівняються
Авантюрист
9.04.2007 18:22
(Fatal1ty @ 9.04.2007 18:29) [snapback]101920[/snapback]
Краще айпода немає плеєрів.
якість звуку у айпода є дуже високою і тому ніякі флеш плеєри з ним не зрівняються
Для того щоб відчути таку якість звуку, треба шоб бітрейт пісень був не менше 320 Кбіт і навушники за гривень так 100-200.
Якшо якість звуку для тебе не на останньому місці то рекомендую до плеєра підібрати якісні навушники.... бо як правило ті що йдуть в комплекті з плеєром в кращому випадку будуть мати посереднє звучання...... серед плеєрів рекомендую звернути увагу на iRiver, а навушники фірми AKG.....звичайно суму за це все ти можеш викласти не маленьку але результат буде цього вартий......
(DEADMAN @ 10.03.2007 20:21) [snapback]92359[/snapback]
А в мене Трансенд(T.somic 610). За співвідношенням ціни та якості супер.

(Nolex @ 7.04.2007 21:54) [snapback]101153[/snapback]
Transcend T.sonic 520 1024Mb. - рекомендую, норм штука.
T.Sonic 520 2ГБ я ретельно досліджував. Ціна дійсно гарна, але якість має доволі суттєві прогалини

(і звук, і зображення, і щапис з радіо...) Якщо хтось цікавиться саме такою моделлю, то читайте в форумі УЦ, тема:
Вибираємо портативний мп3 плеєр. ( [не можу дати посилання] ) На другій сторінці я багато понаписував про його якісні й неякісні

характеристики.
Ще можу додати, що коліщатко
(переходи між файлами, і в меню) виглядає дуже крихким, натискається з «заїданням»; після вимикання гучність більше 13-тої скидається на 13-ту.

Дивне якесь число вибрано виробником.

Неприємне загалом враження.
Наразі намагаюсь розшукати
mp3-програвачик з можливістю читання текстів. Що скажете про Assistant? «найтекстовіші» моделі саме від них: AM-xxxxxx. Мають такі х-тики:
электронная книга, чтение текста, караоке. Про
читалки загалом навіть створив тему в форумі УЦ:
Читалки: переносні електронні (для відображення текстів)
[не можу дати посилання] Як хтось може дати цікаву інфо про
mp3 програвачики, а також
ел. книги, КПК, ноути, мобілки....., то пишіть будь-ласка.
Partizan
24.05.2007 17:40
В мну СанДіск Санса е260 4гб. Мене повністю задовольняє, і навіть більше того - я радий, що не купив щось інше! Якість відео - суппер, телефони відпочивають, саунд дуже і дуже, але лише на якісних навушниках Косс або Сінхайсер, на дешевих трохи завалені низькі частоти. З допомогою другої прошивки РокБокс www.rockbox.org плеер навчився читати відео ще й в мпег, читати жпг зображення абсолютно будьякого розміру, з`явилась підтримка скінів, ігри, читає текст і ще багато наворотів. Але РокБокс все ще достатньо сира і недороблена альтернативна прошивка...
Для мене у плеєрі найголовніше - якість звуку!!! Зі всім решта можна розібратися та звикнути. Тому визнаю тільки Айпод та Айрівер.
Авантюрист
22.07.2007 17:33
Kassandra
22.07.2007 17:36
маю простенький плеєр genius. я ним повністю задоволена.має два виходи на навушники.навушники не з комплекту, а Косси.якісне звучання, це й так ясно.без відео,радіо поганеньке,але я ним й так не користуюся.маленький,зручний...для мене він супер...
пошуккай І-аудіо, по якості звучання він найкращий в тестах, і так відгуки на нього гарні, ірівер десь там біля нього, іпод небери, як сказав мій знаомий це гємор, для того щоб залити йому пісню треба дрова, і ще куча мороки...
(Katod @ 2.08.2007 10:32) [snapback]151307[/snapback]
іпод небери, як сказав мій знаомий це гємор, для того щоб залити йому пісню треба дрова, і ще куча мороки...
Була в мене мрія про айпод, але в супермаркеті продавець не знав, як заливається на плеєр музика(от вже ці помішані гамериканці на авторських правах), щоб протестувати, тому бажання купляти різко зменшилось..
(zav @ 11.03.2007 02:51) [snapback]92523[/snapback]
Порушуєм правила дорогенький

Порада: чим швидше відредагуєш свій пост, тим довше лінк проживе
Слідкуєм за правилами!
(LOГ @ 22.07.2007 18:33) [snapback]146388[/snapback]
Порушуєм правила п.4.7.8.!!!
Шалена Капелюшниця
2.08.2007 22:38
маю айпод нано 4гб
дуже задоволена
Нині вибираю між Apple iPod та Microsoft Zune, покищо зупинився на Зуні, мож хтось щось порадить, скаже?....
дурне дитя з Венери
4.08.2007 16:50
Почитай
тут, можливо зробиш для себе якісь виводи)
Dimon
Я хочу не нано, я хочу хдд... це раз, а по-друге я вже все прочитав, що було в мережі...... Мені тре відгуки користувачів............
DickNose(Sic)Нашов ось
цеА так мало відгуків, того що ніхто його не купляє у нас
П.С. О, здається, що до кінця 2007го буде вже Zune 2.0
А у мене таке відчуття, що ще й перший до нас не добрався
X_Huma_X
18.08.2007 13:41
Рольник
LOГ
zav
MrGALL
Панове, Apple не виробляє плеєри, вона виробляє красиві "штучки". Я прочитав достатньо форумів і відгуків.... І сам слухав... Тому, якщо потрібна висока якість звуку, то із HDD плеєрів беріть Rio Carma або Creative або Zune або Kenwood, це моє імхо.... Я особисто збираюсь взяти Zune.....
(DickNose(Sic) @ 18.08.2007 14:41) [snapback]160000[/snapback]
Рольник
LOГ
zav
MrGALL
Панове, Apple не виробляє плеєри, вона виробляє красиві "штучки". Я прочитав достатньо форумів і відгуків.... І сам слухав... Тому, якщо потрібна висока якість звуку, то із HDD плеєрів беріть Rio Carma або Creative або Zune або Kenwood, це моє імхо.... Я особисто збираюсь взяти Zune .....
Незнаю що ти там читав, а я юзав Айпод 2 роки, що він у мене тільки не бачив. Звук у нього достатньо пристойний був. Ти мені скажи, що у цього Zune на виході? Опірність, потужність?
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.