Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Коли варто одружуватися?
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
zav
Цитата(-=VJ=- @ 13.01.2010 02:11) *
Сім"я - це подружжя.

Як раз родина і подружжя - цілком різні речі, і родина - це таки з дітьми.
http://www.slovnyk.net/?swrd=%EF%EE%E4%F0%...amp;x=0&y=0
http://www.slovnyk.net/?swrd=%F0%EE%E4%E8%...amp;x=0&y=0
http://www.slovnyk.net/?swrd=%F1%B3%EC%27%FF&x=0&y=0
Цитата(-=VJ=- @ 13.01.2010 02:23) *
Звісно ні - вони будуть моїми дітьми, яких я маю виховати, виростити і відправити у великий світ будувати свої сім"ї. Моя сім"я від їх наявності чи присутності сім"єю бути не перестає. Тому згадувати про готовність до них, як обов"язкову умову одруження - це щось абсурдне. Сім"я створюється як союз двох людей, а що вони будуть робити далі - чи гуляти парками чи дитину колисати - це вже їхні проблеми і теми не стосується.
Є купа людей, які не хочуть чи не можуть мати дітей - від цього їх союз сім"єю не перестає бути.

Пан VJ, вочевидь, заплутався у словах: подружжя дійсно являє собою різновид дружби, але що сім'Я від сІм'я, що родина від роду - однаково мова про предків і нащадків, пов'язаних кров'ю.
Цитата(-=VJ=- @ 13.01.2010 02:29) *
Нагадаю, що я задавав запитання на фразу "одружуватись варто тоді, ...коли ви обоє дозріли до того, щоб дати достойне потомство..."

Якщо немає на меті дітей, то можна й не одружуватися - просто жити разом.
Цитата(-=VJ=- @ 13.01.2010 02:39) *
Хто не бажає - ідіотом бути від цього не стає.

Стає-стає, ще й як стає, адже діти - природні, тому відсутність дітей - протиприродна. Протипродне - ідійотізьмь.
Цитата(Sensssorika @ 13.01.2010 16:12) *
І нехай це стародавньо,але я вважаю,що жінка перш за все реалізовується і має реалізовуватися в сім"ї, як МАТИ )))

Тут слід справедливо додати: а чоловік як батько.
Олеська
Цитата(-=VJ=- @ 13.01.2010 02:11) *
Сім"я - це подружжя.
Діти - це не сім"я, це наслідок сім"ї, який в майбутньому створить свою сім"ю.

Дивно, чому ж тоді в українських законах є такий пунктик, що при відсутності дітей певний час з одруження, один з подружжя має право розлучитись і його розлучать законно без всякого?

Цитата(Sensssorika @ 13.01.2010 16:12) *
Панна Сенссс важає,шо треба повідміняти на фік пенсії, нехай пенсіонерів їхні діти забезпечують і доглядають. Як от роблять мої батьки зі своїми батьками. а то зараз людина працює на себе і ше на кілька пенсіонерів,бо треба ж з чогось їм пенсії виплачувати. з якої радості я маю забезпечувати сторонніх мені людей?

Чула, що є таке поняття, як утримування батьків-пенсіонерів. Тобто так само, як подають на аліменти чоловіка, щоби сплачував дитині частку своїх прибутків, можна заставити законно власну дитину сплачувати частку прибутків на утримування пенсіонера при доказі, що та дитина була в свій час забезпечена батьками.
Armando
Цитата(Олеська @ 15.01.2010 07:29) *
Дивно, чому ж тоді в українських законах є такий пунктик, що при відсутності дітей певний час з одруження, один з подружжя має право розлучитись і його розлучать законно без всякого?

Щоб пришвидшити розпад бездітних сімей і дати можливість створити нову сім'ю в якій можуть з'явитись діті. Держава дбає про збільшення платників податків happytwo.gif
zav
Чула, що є таке поняття, як утримування батьків-пенсіонерів. Тобто так само, як подають на аліменти чоловіка, щоби сплачував дитині частку своїх прибутків, можна заставити законно власну дитину сплачувати частку прибутків на утримування пенсіонера при доказі, що та дитина була в свій час забезпечена батьками.

Цитата(Armando @ 15.01.2010 09:37) *
Щоб пришвидшити розпад бездітних сімей і дати можливість створити нову сім'ю в якій можуть з'явитись діті. Держава дбає про збільшення платників податків happytwo.gif

Обидві ці речі визначені Сімейним кодексом України: право батьків на утримання їхніми дітьми та право чоловіка і право жінки мати дітей.
-=VJ=-

Геть вже знахабніли - ніби не досить того, що я на три з лишнім тисячі щомісяця поповнюю пенсійний фонд.
zav
Цитата(-=VJ=- @ 22.01.2010 16:10) *
Геть вже знахабніли - ніби не досить того, що я на три з лишнім тисячі щомісяця поповнюю пенсійний фонд.

Не треба плутати - то ви собі поповнюєте, а не комусь. Персонифікація!
Крім того, мова там іде про батьків нужденних - котрі втратили працездатність або що.
----
Цитата(zav @ 22.01.2010 22:36) *
Крім того, мова там іде про батьків нужденних - котрі втратили працездатність або що.

Якраз вилами по воді написане таке поповнення собі. Закони мають властивість мінятись.
Odonacer
Цитата(zav @ 22.01.2010 21:36) *

От життя, поповнюєш пенсію комусь, а кажуть собі, а нужденні батькі повінні доказувати, що колись забеспечували дитину. cool.gif
zav
Цитата(Odonacer @ 22.01.2010 22:09) *
От життя, поповнюєш пенсію комусь, а кажуть собі, а нужденні батькі повінні доказувати, що колись забеспечували дитину. cool.gif

Не повинні - це й так зрозуміло й у кодексі визначено.
spanky
Цитата
p.s. І ніякого кохання! Розрахунок, виключно тверезий розрахунок.

А що ж буде з сім"єю,коли гроші закінчаться чи захворіє годувальник і не зможе гроші заробляти?Тоді викинути його чи її з дому,бо перестав підходити по критеріях?
zav
Цитата(spanky @ 22.01.2010 23:31) *
Цитата
p.s. І ніякого кохання! Розрахунок, виключно тверезий розрахунок.

А що ж буде з сім"єю,коли гроші закінчаться чи захворіє годувальник і не зможе гроші заробляти?Тоді викинути його чи її з дому,бо перестав підходити по критеріях?

А формажорні - надзвичайні непереборні обставини, які неможливо було передбачити - ні на що не впливають.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.