Повна версія цієї сторінки:
Коли варто одружуватися?
Одруження - то шось таке, що страшить мужчин... Жінок воно навпаки дуже радує...
Але тим не менше доволі часто з радістю одружуються і мужчини.
Можливі відповіді на запитання Коли варто одружуватися? на мою думку є такими:
1. Коли закохався.
2. Коли залетів.
3. Коли відчуваєш, що з коханою людиною прожив би решту життя.
4. Коли прийшли відповідні роки.
5. Як тільки виникла можливість.
6. При досягненні відповідного матеріального стану.
7. Ніколи.
Особисто я голосував би за пункт 3
3. Коли відчуваєш, що з коханою людиною прожив би решту життя.
А як думаєте ви, форумчани?
La Boheme
16.06.2007 07:44
коли здобув вищу освіти і можеш забезпечувати сім*ю.
banderivec
16.06.2007 07:55
(La Boheme @ 16.06.2007 08:44) [snapback]131235[/snapback]
тобто це пункт №6?
найважливішим є пунк №3, ну і пункт №6 відіграє в цьому помітну роль
(Weber @ 16.06.2007 08:34) [snapback]131232[/snapback]
Одруження - то шось таке, що страшить мужчин... Жінок воно навпаки дуже радує...
Але тим не менше доволі часто з радістю одружуються і мужчини.
А як думаєте ви, форумчани?
Я думаю, що перше ж речення допису хибне. Я навіть припущу, що чоловіки одружуються не менше, ніж жінки!
p.s. Допоміжне опитування додав.
Kassandra
16.06.2007 08:56
Одружуватися треба тоді,коли ти розумієш що ти вже щось досяг певною мірою і хочеш своїми досягненнями ділитися з коханою людиною,з якою відповідно хочеш прожити все життя..
З.І.люди..не одружуйтеся рано...як раз сказала мені моя сестра..треба перебрати багато варіантів і знайти такого,щоб на все життя..а не одружуватися тому що батьки мордують,ти хочеш зватилити подалі і ще купа варіантів...
(Kassandra @ 16.06.2007 08:56) [snapback]131257[/snapback]
З.І.люди..не одружуйтеся рано...як раз сказала мені моя сестра..треба перебрати багато варіантів і знайти такого,щоб на все життя..а не одружуватися тому що батьки мордують,ти хочеш зватилити подалі і ще купа варіантів...
так то так, але цей перебір багатьох варіагтів може дуже негативно відбитися на подальшому "на все життя..."
Kassandra
16.06.2007 09:10
Weber
всього має бути в міру..тих варіантів не обов`язково має бути 20..це може бути і 5..те що зараз все частіше одружуються у віці в районі 30 якраз і логічно пояснює..
(Weber @ 16.06.2007 09:05) [snapback]131259[/snapback]
так то так, але цей перебір багатьох варіагтів може дуже негативно відбитися на подальшому "на все життя..."
перебераэш, перебераэш ... аж раптом....у паспорт заглядуэш i розумiэш...все допереберався....
(а баба-яга пртив)
тут немаэ конкретноi вiдповiдi... це чисто суб*эктивне. Однi одружуються рано i разом чогось у життi досягають, iншi спочатку роблять кар*эру (а якщоне вдалося?) а потiм создають сiм*ю....що знаю точно, добре коли мiж батьками i дiтьми не дуже велика "возрастная" (забув як прально) рiзниця
Kassandra
16.06.2007 09:35
Я ж не кажу з кожним варіантом одружуватися..Я оптимальним віком для одруження бачу вік 25-30..тоді ти вже не є голий-босий,і зі своєю половинкою вже є з чого починати розвиватися далі..от що я маю на увазі.
Я проти ранніх шлюбів!
(Kassandra @ 16.06.2007 09:35) [snapback]131271[/snapback]
Я проти ранніх шлюбів!
я вже теж
(Kassandra @ 16.06.2007 09:35) [snapback]131271[/snapback]
Я ж не кажу з кожним варіантом одружуватися..Я оптимальним віком для одруження бачу вік 25-30..тоді ти вже не є голий-босий,і зі своєю половинкою вже є з чого починати розвиватися далі..от що я маю на увазі.
Я проти ранніх шлюбів!
Але ранній шлюб з великої любові може дати наснагу на гарну карєру. Теж чинник. Я б наприклад дуже не хотів щоб моя "подруга на всю решту життя" мала за плечима варіанти про які мова йшла вище...
La Boheme
16.06.2007 10:46
я проти ранніх шлюбів... не бачу в цьому нікого сенсу. моя краща подруга одружилася з хлопцем у 17 років(йому тоді було23),а зараз дуже жалкує,томущо заради свого "дива" кинула все-хоббі,навчання,...правильніше сказати він її змусив кинути.тепер вона тільки і робить що готує і пере брудні шкарпетки...оце й все життя...
(La Boheme @ 16.06.2007 10:46) [snapback]131314[/snapback]
я проти ранніх шлюбів... не бачу в цьому нікого сенсу. моя краща подруга одружилася з хлопцем у 17 років(йому тоді було23),а зараз дуже жалкує,томущо заради свого "дива" кинула все-хоббі,навчання,...правильніше сказати він її змусив кинути.тепер вона тільки і робить що готує і пере брудні шкарпетки...оце й все життя...

Але то якесь збочення... Кидати все заради брудних шкарпеток жінці не варто і у років 25-30.
La Boheme
16.06.2007 10:55
навіть і у 40 років,навіть і якщо це як кажуть "останній шанс".треба поважати себе.
(La Boheme @ 16.06.2007 10:55) [snapback]131319[/snapback]
навіть і у 40 років,навіть і якщо це як кажуть "останній шанс".треба поважати себе.
та і я до того веду. Одруження - то не прання шкарпеток. Це спільне вирішення проблем. З насолодою. Незалежно від віку.
коли женило виросте
ні якшо серйозно то одружуватися не обовязково
(RARutet @ 16.06.2007 11:09) [snapback]131324[/snapback]
коли женило виросте
Це зрозуміло, що не обовязково. Але інколи варто. І ми аналізуємо та досліджуємо, коли варто.
Kassandra
16.06.2007 11:32
(Weber @ 16.06.2007 11:07) [snapback]131288[/snapback]
Але ранній шлюб з великої любові може дати наснагу на гарну карєру. Теж чинник. Я б наприклад дуже не хотів щоб моя "подруга на всю решту життя" мала за плечима варіанти про які мова йшла вище...
впевнені,що дасть наснагу?..бачу на прикладі власної сестри..їй от якраз в липні виповниться 19..йому зараз 22..одружилися місяць тому.тільки обоє закінчили навчання(якийсь технікум)..і що? та її саму ще треба бавити,а вона вже грається в сім`ю!...ні нормального житла,ні нормальної роботи! як та молода сім`я виживе?правильно - сидячи на шиї у обох батьків..
І як ранній шлюб може дати наснагу ну я зовсім не бачу..хіба якщо їй 18, а йому аж 30.а яка ж тоді це наснага дл неї? чоловіки,які дуже допомагають своїй дружині у кар`єрі рідко трапляються..це швидше винятки,а винятки підверджують правило.
а щодо "варіантів"...як кажуть ваші друзі-поляки "шо за бардзо то не здрово"...не сперечаюся..але з другої сторони..подумайте,якщо людина практично ні з ким не зустрічалася то їй буде дуже важко,бо вона по суті не має досвіду у творенні хороших стабільних стосунків..маючи досвід стосунків з двома-трьома людьми( Вебере,я не не маю на увазі сексуальний досвід,прошу зауважити,а досвід налагодження самих стосунків)вже значно легше діяти у побудові нових,бо ти знаєш як вже в певних ситуаціях діяти...пізнаючи ще саму людину, ти починаєш розуміти коли треба промовчати і тихо зробити коханому вечерю та дати йому відпочити,а не мордувати його розмовами про свою роботу.коли варто натякнути йому про якесь просунення в тій же ж кар`єрі чи що варто зробити ремонт в хаті..а коли людина ще зовсім молода,вона ще по суті мало розуміє...це приходить з часом,коли пробуєш з тим чи з тим...усвідомлюєш як і коли діяти..
Гуцул © 2007
16.06.2007 11:42
мені здається ,що 3 і 6 варіант якраз по-мені.
Третя. А шоста - то дурниця. Матеріальний стан не може заважати почуттям, а досягати його краще удвох.
(-=VJ=- @ 16.06.2007 11:54) [snapback]131342[/snapback]
Третя. А шоста - то дурниця. Матеріальний стан не може заважати почуттям, а досягати його краще удвох.
Цілком погоджуюся. Очевидно, що краще, коли ці два пункти збігаються. Але якщо поганий матеріальний стан псує здавалося б "кохання на все життя", то це не було таким коханням.
Кохання дає наснагу!
(RARutet @ 16.06.2007 12:09) [snapback]131324[/snapback]
коли женило виросте
дуже цікаво, чому це?
ти ніколи не помічав, як усе життя живуть разом, а потім років так о 50 розбігаються,бо ми ж не одружені!
і свою старість ти проводиш насамоті... не страшно?)
Kassandra
16.06.2007 12:08
kviten
на твою думку штамп в паспорті - перешкода для розриву?
Якщо вже з"явились думки про одруження - значить пора
Я проголосував за 3 пункт бо він мені здається найдоречнішим. Просто закохатись - це замало, на мою думку.
(Phoenix @ 16.06.2007 13:09) [snapback]131390[/snapback]
Я проголосував за 3 пункт бо він мені здається найдоречнішим. Просто закохатись - це замало, на мою думку.
Я теж проголосував за цей пункт. Але може і він трохи ілюзорний. Бо швидше за все так поступає більшість людей, але чому стільки розлучень? Може треба бути просто трохи терпеливішим?
(La Boheme @ 16.06.2007 07:44) [snapback]131235[/snapback]
Оце якби таку відповідь я почула від хлопця........
(Weber @ 16.06.2007 14:31) [snapback]131407[/snapback]
Може треба бути просто трохи терпеливішим?
А ви теє, поділіться власним досвідом?
(Stuff @ 16.06.2007 13:44) [snapback]131415[/snapback]
А ви теє, поділіться власним досвідом?
Маю на увазі терпеливішим до тимчасових матеріальних нестатків.
І, до речі, корисно буде й іншим форумчанам. Коли йдеться індивідуальне звертання, то Ви слід писати з великої букви. А коли - загальне, то з малої...
(Weber @ 16.06.2007 16:48) [snapback]131485[/snapback]
Маю на увазі терпеливішим до тимчасових матеріальних нестатків.
І, до речі, корисно буде й іншим форумчанам. Коли йдеться індивідуальне звертання, то Ви слід писати з великої букви. А коли - загальне, то з малої...
Ні, власним досвідом з одруження, чи було таке(аватара ж я думаю ваше фото)
А якщо на ти - то змаленької букви?
(Stuff @ 16.06.2007 16:00) [snapback]131492[/snapback]
Ні, власним досвідом з одруження, чи було таке(аватара ж я думаю ваше фото)
А якщо на ти - то змаленької букви?
Ну не зовсім на жаль аватарка моє фото. Матеріально то воно моє, бо моє, але на фотці є мій улюблений Юрій Андрухович. Який колись написав, що мужчина після 40 стає ідеальним мужчиною. Може тоді мужчині варто одружуватися і може за таких мужчин варто виходити заміж? Бо якщо до того віку не спився і не збомжувався, то вже ніколи з ним такого не станеться... І гроші зявляються, і справжня чоловіча краса...
насолодіться фотками Андруховича.
(СОНЬКА @ 16.06.2007 14:38) [snapback]131413[/snapback]
Оце якби таку відповідь я почула від хлопця........
Цікаве бажання. А до того що?
Бо швидше за все так поступає більшість людей, але чому стільки розлучень?
Тому що більшість людей не морочить собі голови такими запитаннями на такий довгий термін - їм аби швидше в ліжко. А коли вилазять проблеми вони інфантильно від них тікають в наступне ліжко.
Може треба бути просто трохи терпеливішим?
Оце щира правда.
Шось я не розумію коли одружуються, а не можуть сім"ю забезпечувати. кохання коханням, але ж як жити? Наявність грошей не зближує, а от їх відсутність роз"єднує
Гроші не найважливіше, але без них ніяк.
Уявіть собі ситуацію, коли сімейна відпустка залежить не від того чи є гроші, а від того чи є час.
(Євген @ 16.06.2007 22:18) [snapback]131647[/snapback]
Шось я не розумію коли одружуються, а не можуть сім"ю забезпечувати. кохання коханням, але ж як жити? Наявність грошей не зближує, а от їх відсутність роз"єднує
Гроші не найважливіше, але без них ніяк.
Уявіть собі ситуацію, коли сімейна відпустка залежить не від того чи є гроші, а від того чи є час.
Євгене! Заробляння грошей - це процес, а Кохання - то явище. Тим більше таке, що виникає відчуття "на все життя". У такому Коханні і гроші легше заробляються.
(Євген @ 16.06.2007 23:18) [snapback]131647[/snapback]
Просте питання - це з власного досвіду винесено?
Ластiвочка
17.06.2007 09:55
(Weber @ 16.06.2007 17:35) [snapback]131508[/snapback]
... що мужчина після 40 стає ідеальним мужчиною. Може тоді мужчині варто одружуватися і може за таких мужчин варто виходити заміж? Бо якщо до того віку не спився і не збомжувався, то вже ніколи з ним такого не станеться... І гроші зявляються, і справжня чоловіча краса...
насолодіться фотками Андруховича.Але закрадається думка, якщо до 40 він нікому не був потрібен, то навіщо він мені? Даруйте за різкість. Ну хіба по другому колу женячка
(Ластівочка @ 17.06.2007 09:55) [snapback]131739[/snapback]
Але закрадається думка, якщо до 40 він нікому не був потрібен, то навіщо він мені? Даруйте за різкість. Ну хіба по другому колу женячка
Я кажу лише про одруження!
У силу певних фізіологічних причин осогби чоловічої статі повинні десь так у років не пізніше 20 починати провадити активне статеве життя. Але ж для цього не потрібно одружуватися. А одружуватися у років 35-39, вже коли стоїш на гарних ногах, а оскільки одружуватися хочеться на цнотливій дівчині, то брати собі за дружину особу віком 18-23 роки. Ось так!
Але одружуватися лише у випадку пункту 3.
До речі, на заході, зокрема в Німеччині, для чоловіків вік одруження рахується нормальним десь після 35-ти.
Ластiвочка
17.06.2007 11:01
ага..жити статевим а одружуватись на цнотливій? а губозакаточну машинку не тре? )))) Як на мене, то яка кому доля випаде. Але, наприклад мені, шукати для заміжжя дядечка, що є колегою батька - для мене неприйнятно. Животик заважає, окуляри, посада, секретарка, і інші чинники. Знову ж таки різниця вікова. А заміж? Воно добре, коли людина матеріально забезпечена, але якщо ні, то головне, щоб мене кохали, а решту ми зробимо самі....разом! (ех, невиправний романтик)))))
Я не проголосувала.. тому що жоден варіан не підійшов для думки моєї
От наприклад одружуватися тоді коли розумієш що хотів би прожити все життя з цією людиною, в мене багато такого було, коли була тимчасова закоханість.... а як би я не розрізнила що це тільки тимчасово

Мені здається поєднувати двом людям свої долі потрібно тоді коли всі ці варанти разом обєднати... або частково...
(Ластівочка @ 17.06.2007 11:01) [snapback]131778[/snapback]
головне, щоб мене кохали, а решту ми зробимо самі....разом!
Оце цілком правильно. Я так цитував Андруховича лише до слова. Бо і він у чомусь правий. Порівняйте навіть фізично 25 річного та 47 річного Андруховича. Тепер він набагато цікавіший. Вже не говорю про його розумові порівняння.
La Boheme
17.06.2007 12:25
повністю з тобою згодна...
(-=VJ=- @ 17.06.2007 10:54) [snapback]131738[/snapback]
Просте питання - це з власного досвіду винесено?
звичайно з свого
в 17 років вже розлучений
за плечима досвіду багато

(Ластівочка @ 17.06.2007 12:01) [snapback]131778[/snapback]
головне, щоб мене кохали, а решту ми зробимо самі....разом! (ех, невиправний романтик)))))
хоч я теж романтик, але розумію, що одного кохання не завжди вистачає
проблеми можуть початися із-за відсутності грошей.
(Євген @ 17.06.2007 13:37) [snapback]131833[/snapback]
звичайно з свого
в 17 років вже розлучений
за плечима досвіду багато

Цікавий досвід. Але маловажливий.
(Євген @ 17.06.2007 13:37) [snapback]131833[/snapback]
хоч я теж романтик, але розумію, що одного кохання не завжди вистачає
проблеми можуть початися із-за відсутності грошей.
Ключове слово - "можуть". А можуть і ні. Особливо коли кохання справжне і взаємне.
(Weber @ 17.06.2007 11:05) [snapback]131743[/snapback]
А одружуватися у років 35-39, вже коли стоїш на гарних ногах, а оскільки одружуватися хочеться на цнотливій дівчині, то брати собі за дружину особу віком 18-23 роки. Ось так!
І ось ми читаємо чергове откровення пана Weber'а, так...
Тому що ми розуміємо, що забезпечити трьох дітей, котрі народилися в 35-40 років, не так уже й лекго, адже до повнолітня останньої дитини батьку буде щонайменше 35+3+18=56 років... Так ще й дружина, котрій 23+3+18=44, може захотіти погуляти, а чоловік майже пенсіонер, і що?..
Тому "па зальоту" в 28 для чоловіків та в 25 для діффчаток - ось наш вибір!
p.s. І ніякого кохання! Розрахунок, виключно тверезий розрахунок.
(zav @ 17.06.2007 15:41) [snapback]131977[/snapback]
Тому що ми розуміємо, що забезпечити трьох дітей, котрі народилися в 35-40 років, не так уже й лекго, адже до повнолітня останньої дитини батьку буде щонайменше 35+3+18=56 років... Так ще й дружина, котрій 23+3+18=44, може захотіти погуляти, а чоловік майже пенсіонер, і що?..
Тому "па зальоту" в 28 для чоловіків та в 25 для діффчаток - ось наш вибір!
Забезпечити! Президент Ющенко для того! Перша дитина - 8 тис. грн. Друга дитина - 15 тис. грн.
То може за третю буде зо 25 тис. грн. і як у Франції не потрібно буде працювати батькам, а лише виховувати дітей!!!
(Weber @ 17.06.2007 16:48) [snapback]131981[/snapback]
То може за третю буде зо 25 тис. грн. і як у Франції не потрібно буде працювати батькам, а лише виховувати дітей!!!
Ага-ага... 25000/18/12=115,74 грн. на місяць. Ну-ну...
Weber
з віком ніхто кращим не стає. Не віком варто визначати дату одруження, а мат. статусом і готовністю пов.язати себе з іншою людиною.
(Xobb_Xopxe aka hobit @ 17.06.2007 16:47) [snapback]132019[/snapback]
Weber
з віком ніхто кращим не стає. Не віком варто визначати дату одруження, а мат. статусом і готовністю пов.язати себе з іншою людиною.
О бачите. Не треба бути в Україні, щоб успішно форумнюкувати!
Зрозуміло, що не віком, але мат статус може творитися спільно. Було б міцне кохання!
Ще трохи і буде відкрито спосіб заробляння грошей на коханні... обґрунтують економічну вигідність кохання, так.
p.s. У далекій переспективі кохання буде визнано найкращими ліками від усього, навіть від головного болю. Але перед тим його запатентують, ага.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.