Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Коли варто одружуватися?
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Юст
Одруження - то шось таке, що страшить мужчин... Жінок воно навпаки дуже радує...
Але тим не менше доволі часто з радістю одружуються і мужчини.
Можливі відповіді на запитання Коли варто одружуватися? на мою думку є такими:
1. Коли закохався.
2. Коли залетів.
3. Коли відчуваєш, що з коханою людиною прожив би решту життя.
4. Коли прийшли відповідні роки.
5. Як тільки виникла можливість.
6. При досягненні відповідного матеріального стану.
7. Ніколи.
Особисто я голосував би за пункт 3
3. Коли відчуваєш, що з коханою людиною прожив би решту життя.
А як думаєте ви, форумчани?
La Boheme
коли здобув вищу освіти і можеш забезпечувати сім*ю.
banderivec
(La Boheme @ 16.06.2007 08:44) [snapback]131235[/snapback]

тобто це пункт №6?

найважливішим є пунк №3, ну і пункт №6 відіграє в цьому помітну роль gryzin.gif
zav
(Weber @ 16.06.2007 08:34) [snapback]131232[/snapback]
Одруження - то шось таке, що страшить мужчин... Жінок воно навпаки дуже радує...
Але тим не менше доволі часто з радістю одружуються і мужчини.
А як думаєте ви, форумчани?
Я думаю, що перше ж речення допису хибне. Я навіть припущу, що чоловіки одружуються не менше, ніж жінки!
p.s. Допоміжне опитування додав.
Kassandra
Одружуватися треба тоді,коли ти розумієш що ти вже щось досяг певною мірою і хочеш своїми досягненнями ділитися з коханою людиною,з якою відповідно хочеш прожити все життя..
З.І.люди..не одружуйтеся рано...як раз сказала мені моя сестра..треба перебрати багато варіантів і знайти такого,щоб на все життя..а не одружуватися тому що батьки мордують,ти хочеш зватилити подалі і ще купа варіантів...
Юст
(Kassandra @ 16.06.2007 08:56) [snapback]131257[/snapback]

З.І.люди..не одружуйтеся рано...як раз сказала мені моя сестра..треба перебрати багато варіантів і знайти такого,щоб на все життя..а не одружуватися тому що батьки мордують,ти хочеш зватилити подалі і ще купа варіантів...

так то так, але цей перебір багатьох варіагтів може дуже негативно відбитися на подальшому "на все життя..."
Kassandra
Weber
всього має бути в міру..тих варіантів не обов`язково має бути 20..це може бути і 5..те що зараз все частіше одружуються у віці в районі 30 якраз і логічно пояснює..
serafim
(Weber @ 16.06.2007 09:05) [snapback]131259[/snapback]

так то так, але цей перебір багатьох варіагтів може дуже негативно відбитися на подальшому "на все життя..."

перебераэш, перебераэш ... аж раптом....у паспорт заглядуэш i розумiэш...все допереберався.... biggrin.gif
(а баба-яга пртив)
тут немаэ конкретноi вiдповiдi... це чисто суб*эктивне. Однi одружуються рано i разом чогось у життi досягають, iншi спочатку роблять кар*эру (а якщоне вдалося?) а потiм создають сiм*ю....що знаю точно, добре коли мiж батьками i дiтьми не дуже велика "возрастная" (забув як прально) рiзниця
Kassandra
Я ж не кажу з кожним варіантом одружуватися..Я оптимальним віком для одруження бачу вік 25-30..тоді ти вже не є голий-босий,і зі своєю половинкою вже є з чого починати розвиватися далі..от що я маю на увазі.
Я проти ранніх шлюбів!
serafim
(Kassandra @ 16.06.2007 09:35) [snapback]131271[/snapback]

Я проти ранніх шлюбів!

я вже теж unsure.gif
Юст
(Kassandra @ 16.06.2007 09:35) [snapback]131271[/snapback]

Я ж не кажу з кожним варіантом одружуватися..Я оптимальним віком для одруження бачу вік 25-30..тоді ти вже не є голий-босий,і зі своєю половинкою вже є з чого починати розвиватися далі..от що я маю на увазі.
Я проти ранніх шлюбів!

Але ранній шлюб з великої любові може дати наснагу на гарну карєру. Теж чинник. Я б наприклад дуже не хотів щоб моя "подруга на всю решту життя" мала за плечима варіанти про які мова йшла вище...
La Boheme
я проти ранніх шлюбів... не бачу в цьому нікого сенсу. моя краща подруга одружилася з хлопцем у 17 років(йому тоді було23),а зараз дуже жалкує,томущо заради свого "дива" кинула все-хоббі,навчання,...правильніше сказати він її змусив кинути.тепер вона тільки і робить що готує і пере брудні шкарпетки...оце й все життя... dry.gif
Юст
(La Boheme @ 16.06.2007 10:46) [snapback]131314[/snapback]

я проти ранніх шлюбів... не бачу в цьому нікого сенсу. моя краща подруга одружилася з хлопцем у 17 років(йому тоді було23),а зараз дуже жалкує,томущо заради свого "дива" кинула все-хоббі,навчання,...правильніше сказати він її змусив кинути.тепер вона тільки і робить що готує і пере брудні шкарпетки...оце й все життя... dry.gif

Але то якесь збочення... Кидати все заради брудних шкарпеток жінці не варто і у років 25-30. rolleyes.gif
La Boheme
навіть і у 40 років,навіть і якщо це як кажуть "останній шанс".треба поважати себе.
Юст
(La Boheme @ 16.06.2007 10:55) [snapback]131319[/snapback]

навіть і у 40 років,навіть і якщо це як кажуть "останній шанс".треба поважати себе.

та і я до того веду. Одруження - то не прання шкарпеток. Це спільне вирішення проблем. З насолодою. Незалежно від віку.
RARutet
коли женило виросте tongue.gif
ні якшо серйозно то одружуватися не обовязково
Юст
(RARutet @ 16.06.2007 11:09) [snapback]131324[/snapback]

Це зрозуміло, що не обовязково. Але інколи варто. І ми аналізуємо та досліджуємо, коли варто. rolleyes.gif
Kassandra
(Weber @ 16.06.2007 11:07) [snapback]131288[/snapback]

Але ранній шлюб з великої любові може дати наснагу на гарну карєру. Теж чинник. Я б наприклад дуже не хотів щоб моя "подруга на всю решту життя" мала за плечима варіанти про які мова йшла вище...

впевнені,що дасть наснагу?..бачу на прикладі власної сестри..їй от якраз в липні виповниться 19..йому зараз 22..одружилися місяць тому.тільки обоє закінчили навчання(якийсь технікум)..і що? та її саму ще треба бавити,а вона вже грається в сім`ю!...ні нормального житла,ні нормальної роботи! як та молода сім`я виживе?правильно - сидячи на шиї у обох батьків..
І як ранній шлюб може дати наснагу ну я зовсім не бачу..хіба якщо їй 18, а йому аж 30.а яка ж тоді це наснага дл неї? чоловіки,які дуже допомагають своїй дружині у кар`єрі рідко трапляються..це швидше винятки,а винятки підверджують правило.
а щодо "варіантів"...як кажуть ваші друзі-поляки "шо за бардзо то не здрово"...не сперечаюся..але з другої сторони..подумайте,якщо людина практично ні з ким не зустрічалася то їй буде дуже важко,бо вона по суті не має досвіду у творенні хороших стабільних стосунків..маючи досвід стосунків з двома-трьома людьми( Вебере,я не не маю на увазі сексуальний досвід,прошу зауважити,а досвід налагодження самих стосунків)вже значно легше діяти у побудові нових,бо ти знаєш як вже в певних ситуаціях діяти...пізнаючи ще саму людину, ти починаєш розуміти коли треба промовчати і тихо зробити коханому вечерю та дати йому відпочити,а не мордувати його розмовами про свою роботу.коли варто натякнути йому про якесь просунення в тій же ж кар`єрі чи що варто зробити ремонт в хаті..а коли людина ще зовсім молода,вона ще по суті мало розуміє...це приходить з часом,коли пробуєш з тим чи з тим...усвідомлюєш як і коли діяти..
Гуцул © 2007
мені здається ,що 3 і 6 варіант якраз по-мені. rolleyes.gif
-=VJ=-
Третя. А шоста - то дурниця. Матеріальний стан не може заважати почуттям, а досягати його краще удвох.
Юст
(-=VJ=- @ 16.06.2007 11:54) [snapback]131342[/snapback]

Третя. А шоста - то дурниця. Матеріальний стан не може заважати почуттям, а досягати його краще удвох.

Цілком погоджуюся. Очевидно, що краще, коли ці два пункти збігаються. Але якщо поганий матеріальний стан псує здавалося б "кохання на все життя", то це не було таким коханням.
Кохання дає наснагу!
kviten
(RARutet @ 16.06.2007 12:09) [snapback]131324[/snapback]

дуже цікаво, чому це?
ти ніколи не помічав, як усе життя живуть разом, а потім років так о 50 розбігаються,бо ми ж не одружені!
і свою старість ти проводиш насамоті... не страшно?)
Kassandra
kviten
на твою думку штамп в паспорті - перешкода для розриву?
Stuff
Якщо вже з"явились думки про одруження - значить пораsmile.gif
Phoenix
Я проголосував за 3 пункт бо він мені здається найдоречнішим. Просто закохатись - це замало, на мою думку.
Юст
(Phoenix @ 16.06.2007 13:09) [snapback]131390[/snapback]

Я проголосував за 3 пункт бо він мені здається найдоречнішим. Просто закохатись - це замало, на мою думку.

Я теж проголосував за цей пункт. Але може і він трохи ілюзорний. Бо швидше за все так поступає більшість людей, але чому стільки розлучень? Може треба бути просто трохи терпеливішим?
СОНЬКА
(La Boheme @ 16.06.2007 07:44) [snapback]131235[/snapback]

Оце якби таку відповідь я почула від хлопця........
Stuff
(Weber @ 16.06.2007 14:31) [snapback]131407[/snapback]

Може треба бути просто трохи терпеливішим?

А ви теє, поділіться власним досвідом?
Юст
(Stuff @ 16.06.2007 13:44) [snapback]131415[/snapback]

А ви теє, поділіться власним досвідом?

Маю на увазі терпеливішим до тимчасових матеріальних нестатків.

І, до речі, корисно буде й іншим форумчанам. Коли йдеться індивідуальне звертання, то Ви слід писати з великої букви. А коли - загальне, то з малої...
Stuff
(Weber @ 16.06.2007 16:48) [snapback]131485[/snapback]

Маю на увазі терпеливішим до тимчасових матеріальних нестатків.

І, до речі, корисно буде й іншим форумчанам. Коли йдеться індивідуальне звертання, то Ви слід писати з великої букви. А коли - загальне, то з малої...

Ні, власним досвідом з одруження, чи було таке(аватара ж я думаю ваше фото)

А якщо на ти - то змаленької букви?
Юст
(Stuff @ 16.06.2007 16:00) [snapback]131492[/snapback]

Ні, власним досвідом з одруження, чи було таке(аватара ж я думаю ваше фото)
А якщо на ти - то змаленької букви?

Ну не зовсім на жаль аватарка моє фото. Матеріально то воно моє, бо моє, але на фотці є мій улюблений Юрій Андрухович. Який колись написав, що мужчина після 40 стає ідеальним мужчиною. Може тоді мужчині варто одружуватися і може за таких мужчин варто виходити заміж? Бо якщо до того віку не спився і не збомжувався, то вже ніколи з ним такого не станеться... І гроші зявляються, і справжня чоловіча краса...
насолодіться фотками Андруховича.
-=VJ=-
(СОНЬКА @ 16.06.2007 14:38) [snapback]131413[/snapback]

Оце якби таку відповідь я почула від хлопця........

Цікаве бажання. А до того що?

Бо швидше за все так поступає більшість людей, але чому стільки розлучень?

Тому що більшість людей не морочить собі голови такими запитаннями на такий довгий термін - їм аби швидше в ліжко. А коли вилазять проблеми вони інфантильно від них тікають в наступне ліжко.

Може треба бути просто трохи терпеливішим?

Оце щира правда.
Євген
Шось я не розумію коли одружуються, а не можуть сім"ю забезпечувати. кохання коханням, але ж як жити? Наявність грошей не зближує, а от їх відсутність роз"єднує
Гроші не найважливіше, але без них ніяк.
Уявіть собі ситуацію, коли сімейна відпустка залежить не від того чи є гроші, а від того чи є час.
Юст
(Євген @ 16.06.2007 22:18) [snapback]131647[/snapback]

Шось я не розумію коли одружуються, а не можуть сім"ю забезпечувати. кохання коханням, але ж як жити? Наявність грошей не зближує, а от їх відсутність роз"єднує
Гроші не найважливіше, але без них ніяк.
Уявіть собі ситуацію, коли сімейна відпустка залежить не від того чи є гроші, а від того чи є час.

Євгене! Заробляння грошей - це процес, а Кохання - то явище. Тим більше таке, що виникає відчуття "на все життя". У такому Коханні і гроші легше заробляються.
-=VJ=-
(Євген @ 16.06.2007 23:18) [snapback]131647[/snapback]

Просте питання - це з власного досвіду винесено?
Ластiвочка
(Weber @ 16.06.2007 17:35) [snapback]131508[/snapback]

... що мужчина після 40 стає ідеальним мужчиною. Може тоді мужчині варто одружуватися і може за таких мужчин варто виходити заміж? Бо якщо до того віку не спився і не збомжувався, то вже ніколи з ним такого не станеться... І гроші зявляються, і справжня чоловіча краса...
насолодіться фотками Андруховича.

Але закрадається думка, якщо до 40 він нікому не був потрібен, то навіщо він мені? Даруйте за різкість. Ну хіба по другому колу женячка
Юст
(Ластівочка @ 17.06.2007 09:55) [snapback]131739[/snapback]

Але закрадається думка, якщо до 40 він нікому не був потрібен, то навіщо він мені? Даруйте за різкість. Ну хіба по другому колу женячка

Я кажу лише про одруження!
У силу певних фізіологічних причин осогби чоловічої статі повинні десь так у років не пізніше 20 починати провадити активне статеве життя. Але ж для цього не потрібно одружуватися. А одружуватися у років 35-39, вже коли стоїш на гарних ногах, а оскільки одружуватися хочеться на цнотливій дівчині, то брати собі за дружину особу віком 18-23 роки. Ось так!
Але одружуватися лише у випадку пункту 3.
phobos
До речі, на заході, зокрема в Німеччині, для чоловіків вік одруження рахується нормальним десь після 35-ти.
Ластiвочка
ага..жити статевим а одружуватись на цнотливій? а губозакаточну машинку не тре? )))) Як на мене, то яка кому доля випаде. Але, наприклад мені, шукати для заміжжя дядечка, що є колегою батька - для мене неприйнятно. Животик заважає, окуляри, посада, секретарка, і інші чинники. Знову ж таки різниця вікова. А заміж? Воно добре, коли людина матеріально забезпечена, але якщо ні, то головне, щоб мене кохали, а решту ми зробимо самі....разом! (ех, невиправний романтик)))))
малеча
Я не проголосувала.. тому що жоден варіан не підійшов для думки моєї smile.gif
От наприклад одружуватися тоді коли розумієш що хотів би прожити все життя з цією людиною, в мене багато такого було, коли була тимчасова закоханість.... а як би я не розрізнила що це тільки тимчасово dry.gif Мені здається поєднувати двом людям свої долі потрібно тоді коли всі ці варанти разом обєднати... або частково... blink.gif
Юст
(Ластівочка @ 17.06.2007 11:01) [snapback]131778[/snapback]

головне, щоб мене кохали, а решту ми зробимо самі....разом!

Оце цілком правильно. Я так цитував Андруховича лише до слова. Бо і він у чомусь правий. Порівняйте навіть фізично 25 річного та 47 річного Андруховича. Тепер він набагато цікавіший. Вже не говорю про його розумові порівняння.
La Boheme
повністю з тобою згодна...
Євген
(-=VJ=- @ 17.06.2007 10:54) [snapback]131738[/snapback]

Просте питання - це з власного досвіду винесено?

звичайно з свого
в 17 років вже розлучений
за плечима досвіду багато happy1.gif

(Ластівочка @ 17.06.2007 12:01) [snapback]131778[/snapback]

головне, щоб мене кохали, а решту ми зробимо самі....разом! (ех, невиправний романтик)))))

хоч я теж романтик, але розумію, що одного кохання не завжди вистачає
проблеми можуть початися із-за відсутності грошей.
-=VJ=-
(Євген @ 17.06.2007 13:37) [snapback]131833[/snapback]

звичайно з свого
в 17 років вже розлучений
за плечима досвіду багато happy1.gif

Цікавий досвід. Але маловажливий.

(Євген @ 17.06.2007 13:37) [snapback]131833[/snapback]

хоч я теж романтик, але розумію, що одного кохання не завжди вистачає
проблеми можуть початися із-за відсутності грошей.

Ключове слово - "можуть". А можуть і ні. Особливо коли кохання справжне і взаємне.
zav
(Weber @ 17.06.2007 11:05) [snapback]131743[/snapback]
А одружуватися у років 35-39, вже коли стоїш на гарних ногах, а оскільки одружуватися хочеться на цнотливій дівчині, то брати собі за дружину особу віком 18-23 роки. Ось так!
І ось ми читаємо чергове откровення пана Weber'а, так...
Тому що ми розуміємо, що забезпечити трьох дітей, котрі народилися в 35-40 років, не так уже й лекго, адже до повнолітня останньої дитини батьку буде щонайменше 35+3+18=56 років... Так ще й дружина, котрій 23+3+18=44, може захотіти погуляти, а чоловік майже пенсіонер, і що?..
Тому "па зальоту" в 28 для чоловіків та в 25 для діффчаток - ось наш вибір!
p.s. І ніякого кохання! Розрахунок, виключно тверезий розрахунок.
Юст
(zav @ 17.06.2007 15:41) [snapback]131977[/snapback]

Тому що ми розуміємо, що забезпечити трьох дітей, котрі народилися в 35-40 років, не так уже й лекго, адже до повнолітня останньої дитини батьку буде щонайменше 35+3+18=56 років... Так ще й дружина, котрій 23+3+18=44, може захотіти погуляти, а чоловік майже пенсіонер, і що?..
Тому "па зальоту" в 28 для чоловіків та в 25 для діффчаток - ось наш вибір!

Забезпечити! Президент Ющенко для того! Перша дитина - 8 тис. грн. Друга дитина - 15 тис. грн.
То може за третю буде зо 25 тис. грн. і як у Франції не потрібно буде працювати батькам, а лише виховувати дітей!!!
zav
(Weber @ 17.06.2007 16:48) [snapback]131981[/snapback]
То може за третю буде зо 25 тис. грн. і як у Франції не потрібно буде працювати батькам, а лише виховувати дітей!!!
Ага-ага... 25000/18/12=115,74 грн. на місяць. Ну-ну...
Xobb
Weber
з віком ніхто кращим не стає. Не віком варто визначати дату одруження, а мат. статусом і готовністю пов.язати себе з іншою людиною.
Юст
(Xobb_Xopxe aka hobit @ 17.06.2007 16:47) [snapback]132019[/snapback]

Weber
з віком ніхто кращим не стає. Не віком варто визначати дату одруження, а мат. статусом і готовністю пов.язати себе з іншою людиною.

О бачите. Не треба бути в Україні, щоб успішно форумнюкувати! biggrin.gif
Зрозуміло, що не віком, але мат статус може творитися спільно. Було б міцне кохання!
zav
Ще трохи і буде відкрито спосіб заробляння грошей на коханні... обґрунтують економічну вигідність кохання, так.
p.s. У далекій переспективі кохання буде визнано найкращими ліками від усього, навіть від головного болю. Але перед тим його запатентують, ага.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.