Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: На кого ви схожі.
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5
Chily
Одні кажуть, що я у татка пішла, інші кажуть - що викапана мама... а я знаю, що я пішла у бабусю.
(для порівняння, фото №1 - бабуся, №2 - я)
Topper
Так сі стало шо я другий син в сім"ї і замість мене мама хтіла кубіту rolleyes.gif wub.gif ну шо я зроблю smile.gif Формою лиця ніби на маму, а характером на тата здався... але то всьо відносно smile.gif Очі маю мамині, а всьо решта - чоловіче rolleyes.gif cool.gif
З.І. На фотах то бабця і мама? Дуже гарно виглядають! cool2.gif
Chily
(Topper @ 26.07.2007 22:26) [snapback]148482[/snapback]

Очі маю мамині, а всьо решта - чоловіче rolleyes.gif cool.gif

cool2.gif biggrin.gif

(Topper @ 26.07.2007 22:26) [snapback]148482[/snapback]

З.І. На фотах то бабця і мама? Дуже гарно виглядають! cool2.gif

На фото №1 - бабця, №2 - я, для порівняння ))
Topper
(Chily @ 26.07.2007 22:32) [snapback]148484[/snapback]

На фото №1 - бабця, №2 - я, для порівняння ))

Я так і подумав smile.gif Можна було і маму сюда "залити" smile.gif Личко дуже подібне маєш як в бабці, а більше на чорно-білій фоті(певно сканована?) не роздивився smile.gif
З.І. Кажуть я подібний на самого Едріана Броуді... Хоча я незнаю зто то такий і шо він собою представляє, хочеться бути про100 собою smile.gif без двійників...
Кава з козявками...
не знаю мій брат на батька схожий...
я ж на матір трохи здається схожий а на батька взагалі нє.
Авантюрист
Йа нінакого не схожий
Raven@
В дитинстві я була просто викапаний татусь (хоча і дівча)... Потім, кажуть, трохи маминого з"явилося, але всеж на тата й залишилася схожою... Але зараз все помічає мама, що я на свого дідуся змахую (і характером також blink.gif )
Lactarius
На самого себе.
Ласочка:)
Я теж була дуже схожа на батька у молодості.... smile.gif Після того, як він відпустив вуса схожість зниклаsmile.gif
Рольник
(Chily @ 26.07.2007 22:14) [snapback]148476[/snapback]

Одні кажуть, що я у татка пішла, інші кажуть - що викапана мама... а я знаю, що я пішла у бабусю.
(для порівняння, фото №1 - бабуся, №2 - я)

Гібриди другого покоління одноманітні. (с) Другий закон Дарвіна.

Я також схожий на свого діда.
2 Рольник

Не Дарвіна, а Менделя
^__^
itshe.gif я взагалі унікальний екземпляр smile.gif
Рольник
(Ласочка:) @ 27.07.2007 00:07) [snapback]148522[/snapback]

2 Рольник

Не Дарвіна, а Менделя

Ви праві. Перепрошую, забувати почав школу. Давненько то було.
Аби не здавала по тій темі екзамен, то і сама забула б... І якщо вже дуже чіплятися, то перший закон..А якщо ще більше чіплятися, то там ще й умови...

Але я чіплятися до слів не буду tongue.gif biggrin.gif
Chily
(Рольник @ 26.07.2007 23:50) [snapback]148517[/snapback]

Гібриди другого покоління одноманітні. (с) Другий закон Дарвіна.

Я також схожий на свого діда.

прада... мій батько схожий на свого діда...
volodymyr_ch
На мати. У всякому разі так більшість знайомих вважає...
Katod
кажуть що я схожий на Квентіна Тарантіно, а ще кажуть що іноді ні на що несхожий, може і правда , буваєть такі стани апсолютної оригінальності
Монета
Кажуть, що схожа на батька...
А от зі знаменитостями ніякої схожості не помічала...
Ластiвочка
На маму. У всьому:зовнішність, характер, міміка, жести, сміх...все...Так само сестра - точна копія батька
Kassandra
На тата...тато в мене був красенем... smile.gif але є одна цікавинка: в мене ніс (залежно від погоди,як тепло чи холодно) стає то маминим,то татовим... blink.gif
^__^
Трансформер ? blink.gif biggrin.gif
Kassandra
Archon-ua
тьфу тобі,бо зара ображуся biggrin.gif
просто так є...в тата ніс такий тонкий,ледь гострий,а в мами кінчик носа такий троха м`язистий...а в теплі я вся рум`янію..отак і виходить..
TiGrA
(Cassandra @ 27.07.2007 12:01) [snapback]148633[/snapback]

На тата...тато в мене був красенем... smile.gif але є одна цікавинка: в мене ніс (залежно від погоди,як тепло чи холодно) стає то маминим,то татовим... blink.gif

а коли падає дощ,сніг чи вітер дує то напевне на сусіда? laugh.gif happy1.gif
Kassandra
TiGrA
юмор не ацінила.. dry.gif і хватить придиратися до моїх постів..чужих мало?
KOPOBA
коли був менше, був дуже схожий на батька
зараз - не дуже smile.gif
Юльчик
На маму, тільки очі як в тата. biggrin.gif
rainy
Схожа на тата. Кажуть прямо копія. А брат на маму. Мені навіть образливо було в дитинстві cry.gif Хотіла бути і на маму схожа)) І характер татовий. ТІльки трохи-трохи маминого.
metamoreFoZza
мабуть взяла у всіх потрошку biggrin.gif
Topper
(Юльчик @ 30.07.2007 22:23) [snapback]150089[/snapback]

На маму, тільки очі як в тата. biggrin.gif

На маму шось не дуже, судячи з того як біля ліфту зустріли smile.gif А оченятка справді файнюткі rolleyes.gif cool2.gif
Юльчик
(Topper @ 31.07.2007 10:03) [snapback]150240[/snapback]

На маму шось не дуже, судячи з того як біля ліфту зустріли smile.gif А оченятка справді файнюткі rolleyes.gif cool2.gif

ну.. просто було темно і ти не добре подивився tongue.gif
Topper
(Юльчик @ 31.07.2007 14:04) [snapback]150361[/snapback]

ну.. просто було темно і ти не добре подивився tongue.gif

Так так, там де темно, там приємно smile.gif Хіба я такий недобрий шо зле подивився smile.gif Звичайно якось не культурно було твою маму розглядати rolleyes.gif biggrin.gif
Dema V
а я взагалі ніколи не дивився на кого схожий. Я єдиний і неповторний biggrin.gif але бабуся каже, що я вилитий її чоловік (кавалір на все село був biggrin.gif )
А от характером і повадками в батька пішов smile.gif дуже схожий.
Chily
(Dema V @ 31.07.2007 16:24) [snapback]150445[/snapback]

а я взагалі ніколи не дивився на кого схожий. Я єдиний і неповторний biggrin.gif але бабуся каже, що я вилитий її чоловік (кавалір на все село був biggrin.gif )

Гібриди другого покоління одноманітні. (с) biggrin.gif
Dema V
Chily
ґґ, як то про гібридів розуміти ?
Chily
(Dema V @ 31.07.2007 17:03) [snapback]150478[/snapback]

Chily
ґґ, як то про гібридів розуміти ?

гібриди - це ми)) тобто це генетичний продукт схрещення двох різних генотипів (мама + тато).
І є такий закон, здається, Менделя (в цій темі вже про говорили), за яким люди схожі на своїх бабусь/дідусів ))
малеча
Не буду сама собі лестити що схожа на якусь знаменитість, скажу просто схожа дуже на татка. Ззовні точна копія татка, по характеру частинку тільки.. від мами теж дещо з характеру взяла biggrin.gif Взагалом ті що знали мою бабуню (батька маму) кажуть що точна я копія бабуні.. навіть по характеру.
Я є. І я така одна tongue.gif і якійсь там знаменитості до мене ще далеко biggrin.gif
Topper
(Chily @ 31.07.2007 17:22) [snapback]150490[/snapback]

гібриди - це ми)) тобто це генетичний продукт схрещення двох різних генотипів (мама + тато).
І є такий закон, здається, Менделя (в цій темі вже про говорили), за яким люди схожі на своїх бабусь/дідусів ))

Час створювати тему: Гібриди Теревень rolleyes.gif tongue.gif
Chily
(малеча @ 31.07.2007 17:29) [snapback]150494[/snapback]

і якійсь там знаменитості до мене ще далеко biggrin.gif

самовпевненість, так само, як і впевненість у собі мають бути чимось підкріплені, шановна. Якщо я заявлю, що я гарніша за Анжеліну Джолі, граю краще за Мег Райан та співаю краще за Тамару Гварцителі (читати "а якійсь там знаменитості до мене ще далеко") - мене просто засміють. Бо то будуть пусті слова.
ПоzZzитивна
я копія бабусі (татової мами)... терпіти не можу коли братові кажуть "Ой, ти і на маму і на тата схожий"...а на мене дивляться як на чужу дитину...іноді я так і думаю...((
Ґвинтик
Обличчям схожий більше на маму smile.gif .
Ya=new DyaDya
(Cassandra @ 27.07.2007 11:01) [snapback]148633[/snapback]

Дивлячись на твою світлинку, згоден з тобою на рахунок тата. ...Був?

Мама каже шо на тата. Брат каже шо на Дольфа Лундгрена, друг каже шо коли не побриюсь то на Тімберлейка, а я собі думаю шо на себе.
Kassandra
(Ya=new DyaDya @ 31.07.2007 22:38) [snapback]150639[/snapback]

Дивлячись на твою світлинку, згоден з тобою на рахунок тата. ...Був?

саме був,бо зараз вже є пузьо і сивина... cry.gif
ТітіК
На жирафа! biggrin.gif А взагалі-то - на маму більше.
Атеїст
Колись мене сфотографували. Я забув про це. А коли здалеку побачив фото на столі, то мені зразу здалося, що то мій тато. Після цього в мене відпали останні сумніви щодо схожості! biggrin.gif
OlegatoR
на Д. Редкліффа схожий biggrin.gif мені так сказали smile.gif
sagitta
ги))) я схожа більше на тата зовнішньо, на маму характером. а ще мені колись сказали, що коли я п"яна, то схожа на цоя biggrin.gif ))) але мені це сказала людина, яка сама була буха, тому я не придала цьому значення smile.gif
Chily
(Атеїст @ 1.08.2007 23:57) [snapback]151227[/snapback]

Колись мене сфотографували. Я забув про це. А коли здалеку побачив фото на столі, то мені зразу здалося, що то мій тато. Після цього в мене відпали останні сумніви щодо схожості! biggrin.gif

Круто ))
А я якось побачила фото Софі Марсо... і мені здалося, що то я blush.gif biggrin.gif
Юльчик
(Chily @ 2.08.2007 13:40) [snapback]151443[/snapback]

Круто ))
А я якось побачила фото Софі Марсо... і мені здалося, що то я blush.gif biggrin.gif

А скільки років Софі Марсо на тій фотографії? rolleyes.gif
Chily
(Юльчик @ 2.08.2007 13:45) [snapback]151446[/snapback]

А скільки років Софі Марсо на тій фотографії? rolleyes.gif

То була Марсо періоду Бум та Бум2 ))))))))
Жучка
а я схожа і на мамочку, і на татка rolleyes.gif оченята - татові, а носик - мамин)) Характером вся в тата, але інколи проявляється і мамина риса!!
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.