Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Відео карта Asus Eax300 Se
Теревені — Форум > Комп'ютери > Hardware
vov41k
У мене Відео карта ASUS EAX300 SE на ній стоїть радіатор для охолодження, але він сам нагрівается до великої температури, може купити та поставити куллер чи новий радіатор? nevdacha.gif angry1.gif
Evol
оскільки це не потужна відеокарта, то радіатора їй з головою вистачить yes.gif
p.s.: він горить, димить? до якої температури нагрівається? на більшості таких карточок стоять тільки радіатори.
vov41k
Та останнім часом нагрівається дуже сильно, навіть палець да радіатора підставити неможливо. І можуть бути неполадки тоді коли я зняв радіор і поставив на місце...

P.S Не там створив тему, перенесіть пліз у форум "Hardware"
Evol
ну в мене нагрівалась до 90-100 градусів, і це з кулером. і тільки доходячи до 100 видавала артефакти чи зависала. скачай програму RivaTuner і подивись, яка на ній тепмература в іграх. якщо буде більша 80 градусів, тоді можна думати про кулер wink.gif
vov41k
Щось я невдуплився де тута дивитися температуру? angry1.gif
Evol
(vov41k @ 6.08.2007 23:14) [snapback]154171[/snapback]

Щось я невдуплився де тута дивитися температуру? angry1.gif

vov41k
Я там повиставляв температура з'яивлася але вона непоказує так як інші показники...
У мене майже такий самий монітор L1740PQ
Evol
(vov41k @ 7.08.2007 00:01) [snapback]154214[/snapback]

Я там повиставляв температура з'яивлася але вона непоказує так як інші показники...
У мене майже такий самий монітор L1740PQ

можливо на тих карточках немає термодатчиків, не знаю. але якщо все працює і не смердить, тоді все добре, і міняти радіатор на кулер немає необхідності smile.gif
ага, тільки в тебе трохи кращий
vov41k
Так же радіатор з процесором карти з'днаний термопластою?
Можуть бути неполадки тому що я зняв рідатор потім назад поставив?

Evol
(vov41k @ 8.08.2007 14:16) [snapback]155100[/snapback]

Так же радіатор з процесором карти з'днаний термопластою?
Можуть бути неполадки тому що я зняв рідатор потім назад поставив?

не думаю smile.gif
я недавно з чіпсета знімав - ничо, працює ше))
п.с.: пробував дивитись температуру X1650Pro - теж не показує. може то не для всіх карт dontknow.gif
vov41k
(Evol @ 8.08.2007 13:48) [snapback]155123[/snapback]

не думаю smile.gif
я недавно з чіпсета знімав - ничо, працює ше))
п.с.: пробував дивитись температуру X1650Pro - теж не показує. може то не для всіх карт dontknow.gif

Я забабахав таку шнягу: у мене нище відяхи стоїть модем я на нього поставив кулер от всієї системи тепер охолоджує радіатор smile.gif
Evol
(vov41k @ 8.08.2007 21:31) [snapback]155328[/snapback]

Я забабахав таку шнягу: у мене нище відяхи стоїть модем я на нього поставив кулер от всієї системи тепер охолоджує радіатор smile.gif

ги)) фантазії бачу тобі вистачає smile.gif

правда назва теми трохи не відповідає змісту. мабуть можна її вже закривати smile.gif
deepfish
А коли ставив радіатор на карточку, термо пасту невитирав?
Якщо кажеш зо раніше такого небуло, а стало після того як ти зняв і поставив радіатор на місця, то яабо він криво стоїть, або там нема тремопасти.
vov41k
(Evol @ 6.08.2007 15:41) [snapback]153936[/snapback]
ну в мене нагрівалась до 90-100 градусів, і це з кулером. і тільки доходячи до 100 видавала артефакти чи зависала. скачай програму RivaTuner і подивись, яка на ній тепмература в іграх. якщо буде більша 80 градусів, тоді можна думати про кулер wink.gif

Задопомогою RivaTuner розігнав частоту на відяхі тебе робу шо турбіна biggrin.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.