Intellij IDEA. Пробував і екліпс, але вони навіть поряд не стоять. правда ідея не надто "компактна", але воно того аврте, я тепер писати в пхп взагалі не можу, не вистачає простих речей (наприклад перейменування методу класу у всіх файлах де він використовується одночасно, і т. д.). Точно шо бери ідею

(Kurt @ 2.10.2006 10:18) [snapback]45220[/snapback]
Мій web-додаток складається з сервлета та аплета написаних на Java. Аплет надає можливість користувачу працювати з конкретною таблицею БД (переглядати, редагувати і зберігати її) для чого він використовує сервлет. Тобто, аплет посилає запити сервлету на вибірку даних з таблиці БД чи збереження зроблених користувачем змін в таблиці БД. Для відображення таблиці в аплеті було використано компоненти DataExpress.
Вибірка даних з таблиці БД відбувається у мене так. Аплет посилає сервелту назву БД, назву таблиці БД, URL БД, логін та пароль що вів користувач та назву драйверу підєднання до БД. Сервлет на основі цих даних формує запит до БД на вибірку даних і повертає ці дані назад аплету який їх і відображає. Це в мене вже працює.
Збереження змін зроблених над цією таблицею БД повинно було проходити так. Коли користувач натискає на кнопку Зберегти в аплеті, то аплет посилає сервлету серіалізований об'єкт NewMetaDataDBConnection що містить назву БД, назву таблиці БД, URL БД, логін та пароль що вів користувач, назву драйверу підєднання до БД і самі дані що потрібно зберегти в таблиці БД. Гарантую що об'єкт містить правильні дані. Тоді в сервлеті я пишу наступний код для збереження змін в таблиці БД:
database1.setConnection(new ConnectionDescriptor(NewMetaDataDBConnection.URL, NewMetaDataDBConnection.Login, NewMetaDataDBConnection.Password, false,NewMetaDataDBConnection.Driver));
database1.setDatabaseName("");
NewMetaDataDBConnection.data.loadDataSet(queryDataSet1);
DataSetData data = DataSetData.extractDataSet( queryDataSet1 );
database1.saveChanges(queryDataSet1);
Проблема полягає в тому, що я не розумію, чому зміни зроблені користувачем в таблиці БД не зберігаються сервлетом. Тобто, чому цей код нічого не зберігає в таблиці БД
. Первісні коди додаю.
Зкоду нічого не зрозуміло (приєднаний файл правда не розбирав

), але не видно де ти комітиш зміни в базу. Тобто має вкінці дій з базою бути стрічка .comitTransaction