Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Якої Ємкості у Вас Вінчестер?
Теревені — Форум > Комп'ютери > Hardware
Сторінки: 1, 2, 3
DELETED
Ось Цікаво Якої Ємкості Вінчестери у Людей... dry.gif
Dunadan
У мене сіагейтовська 160-ка маловато, але на прожиття хватає.
Авантюрист
В мене Вестерн Діджитал 80 - хочу поміняти на 10!
Харитон
320 Гб. Сігейт. Поки що вистачає.
Боривітер
ємкість на 7 патронів з автоматичною перезарядкою- люблю свій xm1014 biggrin.gif tongue.gif
Гетьман
40 Гб - то не пам'ять, то - склероз. У мене 20 Гб. Іду вбиватися об стінку... nevdacha.gif
Авантюрист
(Харитон @ 9.03.2007 23:13) [snapback]92118[/snapback]

320 Гб. Сігейт. Поки що вистачає.

А нашо тобі так багато? wacko.gif
zav
(Гетьман @ 9.03.2007 23:14) [snapback]92120[/snapback]
40 Гб - то не пам'ять, то - склероз. У мене 20 Гб. Іду вбиватися об стінку... nevdacha.gif
Придбайте DVD+RW і заспокойтеся.
Your Bunny Wrote
(zav @ 9.03.2007 23:26) [snapback]92127[/snapback]

ґґ..в мене і дівіді і два харда один старий на 40гб, а дургий на 160гб, то мені хватає з головою! smile.gif
Гетьман
(zav @ 9.03.2007 23:26) [snapback]92127[/snapback]

Пізно... Уже є. От цікаво, в пана яка ємність вінчестера? Якщо <= 20, то наперед вибачаюся, але якщо більше, то не виїжачуйтеся (щоб не сказати гірше) wink.gif
Авантюрист
(Темний Муня @ 9.03.2007 23:28) [snapback]92128[/snapback]

ґґ..в мене і дівіді і два харда один старий на 40гб, а дургий на 160гб, то мені хватає з головою! smile.gif

То продай старий!
Your Bunny Wrote
(LOG @ 9.03.2007 23:32) [snapback]92133[/snapback]

То продай старий!

він в мене донором працює, хожу до друзів і заливаю всякі приколи smile.gif
просто не всіх цей новий перехідник(АТА вроді..)
тому зі старим і хожу.
Авантюрист
(Темний Муня @ 9.03.2007 23:34) [snapback]92137[/snapback]

він в мене донором працює, хожу до друзів і заливаю всякі приколи smile.gif

Це значить замість флешки smile.gif
Роланд
Один на 40 і один на 120. Чесно скажу - не вистачає! Фільми, музика і ще різне сміття - вже не знаю куди його подіти biggrin.gif Планую через деякий час взяти 2 на 400. Вже набридло закуповуватися ДВД-Рками....
Your Bunny Wrote
(LOG @ 9.03.2007 23:38) [snapback]92140[/snapback]

Це значить замість флешки smile.gif

тільки флешки чуть поменше, але пайдьот)
Jarlax
200+40. Треба ще 320 взяти, бо не хватає...
P. S. DWD-RW є. Не помогло smile.gif - більше 10 гіг вільно буває хіба після великої чистки.
zav
(Гетьман @ 9.03.2007 23:31) [snapback]92131[/snapback]
Пізно... Уже є. От цікаво, в пана яка ємність вінчестера? Якщо <= 20, то наперед вибачаюся, але якщо більше, то не виїжачуйтеся (щоб не сказати гірше) wink.gif
Не треба нам тут "ля-ля"(с)! У мене 120 ГБ не тому що мені треба, а тому що менших вже не випускають /тобто випускають, але їхня надійсність під великим сумнівом; я й на роботу купляю не менше 160 ГБ із причини сучасноті, а не з потреби у великій місткості/. А із сучасним станом різниця та, що я не видаляю всіляку фігню, котра вже який місяць без діла на диску валяється, от! А ще півтора роки тому користувався 10 ГБ і нічого - все гарненько працювало. І на роботі мені 80 ГБ не вистачає не тому що 80 ГБ, а тому що Barracuda вже старенька і якось так наче підгальмовує, зважаючи на новітні програмки...
А взагалі є в мене жорсткий диск місткістю 10 ГБ, то можу, як ви там сказали - виїжачитися? - поставити його і працювати собі гарненько. А ще 40 ГБ є - зроботи/нароботу всілякий непотріб тягаю ним.
^__^
на роботі маю 400Гб... вдома 80 sad.gif.. хочу більше )))
ЧиНеЗанадтоДовгийвМенеНік
На моєму компі було 20 гб nevdacha.gif nevdacha.gif angry1.gif На компі сестри у 10 разів більше... blink.gif
GaMMi.
280гб cool1.gif
pyrius
У мене WD 300GB на якій вже не вистачає місця, і WD 40GB в USB кармані - його я використовую як флешку.

Харитон
Гвинти наразі доволі дешеві, я серьозно думаю взяти на 1 терабайт (пізніше). А записувати болванки мені незручно.
Dema V
250 гб, останнім часом дуже нехватає sad.gif
PaNzEr
А вмене на 160 гб , треба хоч щераз так Б а то фільмів Б програмок та ігрів, і ваш диск переповнено
PatriotUA
У мене Samsung 200Гб... поки вистачає! yes.gif
Eclipse
А в мене 80 Гіг. Весь приходиться записувати на ДВД sad.gif
Evol
(PatriotUA @ 10.03.2007 20:54) [snapback]92376[/snapback]

У мене Samsung 200Гб... поки вистачає! yes.gif

такий самий. але коли понастворюю купу образів чи фільмів нанесу то зразу заповнений робиться smile.gif
Vik
В дома 40 гб cry.gif, мало хочу більше, на роботі 120 гб, плюс на сервері 250 гб вільно cool1.gif
^__^
вінти то зараз великі. але в них є один мінус... робити резервні копії незручно... дисків дофіга треба...
в мене недавно розділ накрився.. 250Гб інфи і робочих проектів в оде місце.... nevdacha.gif sad.gif... я з ним потім цілий день возився.. відновлював дані...
Castiel
(Archon-ua @ 11.03.2007 05:48) [snapback]92536[/snapback]

вінти то зараз великі. але в них є один мінус... робити резервні копії незручно... дисків дофіга треба...
в мене недавно розділ накрився.. 250Гб інфи і робочих проектів в оде місце.... nevdacha.gif sad.gif... я з ним потім цілий день возився.. відновлював дані...

То придбай Blu Ray сідюк. Там компакт 80 гіг. 3 компакта і тесь твій хард.
Провінціал
(Гетьман @ 9.03.2007 23:31) [snapback]92131[/snapback]

тоді промовчу...
хоча натякну,що 250... tongue.gif
Kassandra
Ех..мізерні 120 гіг..хочу десь на 300 з юсб... cry.gif
Авантюрист
(Archon-ua @ 11.03.2007 05:48) [snapback]92536[/snapback]

От тому треба вінт не більше 80 ГБайт брати.
Провінціал
(LOG @ 11.03.2007 23:25) [snapback]92925[/snapback]

От тому треба вінт не більше 80 ГБайт брати.

але штук п'ять... biggrin.gif
ivansstef
а чо немає в опитуванні більших ємностей ??
ну хоча б терабайт вказали...
Авантюрист
(ivansstef @ 12.03.2007 01:50) [snapback]92953[/snapback]

а чо немає в опитуванні більших ємностей ??
ну хоча б терабайт вказали...

А шо в тебе на терабайт? brovy.gif
ivansstef
(LOG @ 12.03.2007 01:55) [snapback]92956[/snapback]

А шо в тебе на терабайт? brovy.gif

Що в мене лежить на вінтах?? стандартно.. smile.gif
Фільми(люблю цю справу)
Музика (колекціоную)
Фотографіїї ( багаааато)
Службова документація (дуууже багато smile.gif )
Трохи програм
Ні і два вінта сміття, яке немає часу розгрібти..
Ітого = 1,8 террабайти.. вільно ще 600 гіг..

очікую на нанотехнології.. тому що пихати далі харди нема куди, а в світі ще так багато чого цікавого smile.gif smile.gif

З,І За оцінками якоїсь трахомудної системи за 2006 рік користувачами було передано 160 млн. террабайт інформації.. і з кожним роком ця цифра буде зростати в геометричній прогресії..
Провінціал
читаю тему і дивом дивуюсь...
чи то може я якийсь недієздатний...
маю жорсткий диск на 250 гіг...заповнений на 3 %...
у дитини ни іншому компі-80-ка,то й та заповнена заледве на 10%...
якщо якийсь трохи достойний фільм чи софт-відразу намагаюсь скинути на ДВД-легше віднайти. немає ризику загубити інформацію (хіба кіт диска погризе biggrin.gif ) і гуртова вартість ДВД диска зараз наблизилась
аж до страшної суми в 1 гривню...
Хоча...кожен вибирає для себе те,що йому зручніше..
ivansstef
(Провінціал @ 12.03.2007 09:19) [snapback]92986[/snapback]

читаю тему і дивом дивуюсь...
чи то може я якийсь недієздатний...
маю жорсткий диск на 250 гіг...заповнений на 3 %...
у дитини ни іншому компі-80-ка,то й та заповнена заледве на 10%...
якщо якийсь трохи достойний фільм чи софт-відразу намагаюсь скинути на ДВД-легше віднайти. немає ризику загубити інформацію (хіба кіт диска погризе biggrin.gif ) і гуртова вартість ДВД диска зараз наблизилась
аж до страшної суми в 1 гривню...
Хоча...кожен вибирає для себе те,що йому зручніше..

погоджуюсь з Вами.. в багатьох пунктах.. smile.gif було колись в мене 3% харда.. але то було тоді коли небуло хоббі збирати фільми та музику..
час від часу роблю радикальну чистку.. а щодо збереження інформаціїї, то все таки я надаю перевагу жорстикм дискам.. ну не педант я щоб утримувати ДВДішки в належному стані.. переважно через півроку вони вилітають..
А при Рейд технологіях(якщо Ви чули про такі.. корокто це схематичне дублювання інформаціїї на декількох хардах... з прктичним унеможливлюванням втрати інфи) то взагалі за інфу боятись нема чого smile.gif
Ярий
В мене 2 вінта один на 120 і один на 160 оба сіжейт...

Покищо вистачає з головою, і не планую збільшувати ємкість як мінімум до нового року...
адуфанчік
на 100 гектарів)
DSD3mon
Samsung ATA100 Ha 250Gb. Катастрофічно мало.
Tolikus
вдома: samsung 120+samsung 80+fujitsu 10=210
на роботі: samsung 80
cool.gif
Денис :)
80 інлайн + 5000 на локал фтп = вистачає smile.gif

ех... а колись хлопці дечим іншим мірялися... от тобі і нове покоління wink.gif
СВІ†ЛОНОСНИЙ
Менше 40 гб., дівчата не скаржаться... shy.gif
Р0М@ННь0
В мене 160 гіг
Phoenix
На роботі 40 ГБ, вдома 20, 20, 120.
Lactarius
30 Гб. Перебиваюсь ДВД-ервешкою
Fatal1ty
у мене вестерн діджитал на 160 cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
це дуже мало у мене музики тільки на 50 гектарів.
буду купувати щось побільше brovy.gif
Гуцул © 2007
80 лише sad.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.