(Nameless One @ 13.01.2008 01:38) [snapback]226381[/snapback]
обручки, прізвища, реєстрація шлюбів, весілля - це все лише шкодить справжньому коханню.
Дивно, чому ми це не відчули. А у пана ці думки базуються на скількох роках шлюбу, якщо не секрет?
Я останнім часом стараюсь бачити матеріальні речі матеріальними речами а уявні речі - уявними і не звязувати їх докупи.
Не уявляю навіть, як так можна. У мене безліч матеріальних речей, які я не можу не пов"язувати з уявними - спогадами. Шкатулка, яку я подарував на перший день народження коханої - вона тоді навіть розплакалась від розчулення і більше жодного разу я не відчув в ній такої сили почуттів, як від тої двадцятигривневої дрібнички, хоча дарував набагато дорожчі подарунки. Як її можна сприймати, як шматок пластмаси?
Спільні світлини - хіба можна їх сприймати, як шматки паперу чи набір байтів?
Не уявляю... Це якийсь жах, а не життя.
Це речі буденні. А кохання це зовсім інше. Закохані люди мають тішитись кожною миттю ейфорії а не думати де взяти гроші на обручку
Люди з такими думками і за такими принципами дуже швидко розходяться. Бо виявляється, що секс займає лише мізерну долю спільного часу, а весь інший час потрібно думати - що їсти, де жити, в що одягатися і на чому лежати. Якщо людина не готова узгоджувати ці дві сторони життя - романтична дуже швидко помре по причині "голод не тітка", бо тоді одразу виявиться, що про спільні думки та дії ніхто не думав, а вони не лише неузгоджені, а ще й абсолютно різні. Звісно, якщо тато з мамою підтримують - то можна і так жити, але дорослим самостійним життям я це назвати ніяк не можу.