Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Intel GMA X3100
Теревені — Форум > Комп'ютери > Hardware
адуфанчік
Таке питання.
Що ви думаєте на рахунок відео Intel GMA X3100?
Це щось нормальне? Чи варто купувати? Тому що переважно стоїть Intel GMA X3100 на лептопах які я дивлюся. Дайте харакьеристику Intel GMA X3100.
Дякую
zav
Трохи є там: http://itc.ua/node/28441
адуфанчік
a we wos... des e?)
Marcos
офф-топ видалено
Авантюрист
(адуфанчік @ 20.11.2007 08:52) [snapback]197969[/snapback]

Таке питання.
Це щось нормальне? Чи варто купувати? Тому що переважно стоїть Intel GMA X3100 на лептопах які я дивлюся. Дайте харакьеристику Intel GMA X3100.
Дякую

сьодні юзав ноут з таким відео доволі непогано smile.gif
Dema V
в мене зараз така на ноуті, нормальна, але з потужними забавками загинається, злітає драйвер відео через те, що починається хавка оперативи і віндовс вбиває шкідника.
hike
Цитата(адуфанчік @ 20.11.2007 08:52) *
Таке питання.
Дякую

що тут сказати... звичайна модель для ноутів "вище середнього" рівня. Наскільки я зрозумів, мова йде про марки Acer або Dell?

В більшості - встановлюється на офісні варіанти, тай ціна відповідна - продажні на сьогодні в районі 500-700 гривень США.

З технічних характеристик варто звернути увагу на чіпсет і оперативну память. В основному можливі варіанти з чіпсетами GM965 і GL960.
Краще, звичайно, обирати новішу модель. На рахунок оперативки - одно- або двоканальний режим досить суттєво впливає на продуктивність - тому кращим варіантом буде ноут з двоканальним режимом.
FT232BM
Будь-яка інтегрована графіка — гівніще) Зам переконався на Radeo X1100 Express
Castiel
Ну чого ж, ось я на ноуті ігор не бавлюся і в мене теж 3100, то мене влаштовує на 100 відсотків. Для ігор в мене окремо комп є))
Blad
Все питання в грошах. Якщо є можливість витратити зайві 100 баксів, то краще взяти ноут хай з інтегрованим відео, але потужнішим, як то наприклад від АТІ , або Nvidia.
Авантюрист
Intel GMA X3100 по-моєму найгірша з вбудованих відеокарт, які використовуються на ноутбуках на даний момент.
Katod
Цитата(FT232BM @ 4.01.2009 12:13) *
Будь-яка інтегрована графіка — гівніще) Зам переконався на Radeo X1100 Express

це старенька штука, а от вбудоване відео АТІ(АМД) 3200, дуже непогане відео, я на ноуті грався в Колін Макраллі Дірт, і нічого, грався в трекманію, бігає тошонада, незнаю, чи реалізована функція десь Сайд Пот, розташування на матплаті невеликого кеша для відяхи, який суттєво збільшує швидкість роботи відеоадаптору

всетаки зв"язка інтел-ЖМА 3100 слабша ніж АМД- 3200, АМД виграє в мультимедіа за рахунок кращої роботи з оперативкою і кращого відео

і ще, FT232BM, в мене на роботі ноут, вбудоване відео, не Х1100, а 1200, але думаю, 1-2, не сильно міняє роялі, так коли були не закриті порти, я тільки так рубав в квейк лайв в вільні від роботи час
Lorex
Ось тут є посилання на тести цієї відеокарти... і взагалі там можна найти тести карт до ноутів..
Авантюрист
Цитата(Lorex @ 11.09.2009 14:12) *
Ось тут є посилання на тести цієї відеокарти... і взагалі там можна найти тести карт до ноутів..

в мене на Samsung R518

ATI Mobility Radeon HD 4330 4754

а Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 805
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.