xrustya:)
19.12.2007 22:24
Чи колись хто небудь придивлявся до вогників маленьких оченят дитини...ті вогники можуть запалити великий вогонь любові в твому серці, вони здатні дати силу для подолання будь-яких проблем, і зарядять тебе таким позитивним настроєм шо його на цілий місяць може вистарчити...питання: як на вашу думку в таких очах може поряд з радістю жити смуток, і деколи аж занадто дорослий погляд..чи хтось бачив очі дитини сироти, або дитини з неповноціної сімї? поділіться враженнями...
Мабуть Ви один із "волонтерів св. Миколая"
19.12.2007 22:45

так, як Ви влучно зауважили, і саме тому цю тему створила сьогодні, в день Св. Миколая...але якшо чесно я вже третій день ходжу під враженнями від побаченого...мені дивно, як таке ніжне Боже створіння може жити в умовах де б і дорослий незручно себе почував...
x_bulba_x
19.12.2007 22:47
думаю, маленька дитина ще не вміє так ховати одне з двох почуттів, вона їх показує"по мірі поступання"...вони ще не знають що таке "маска". бачила очі дітей з неповноцінної сім*ї і одна з тих людей є моїм кращим другом-їй нічого не заважає в житті і вона не зважає на те шо у неї нема батька..очі у неї, напевно, самі радісні у всьго класу..кожен сприймає по-своєму. навіть сирота може бути рада шо в неї нема батьків, звичайно це якась "хвора" дитина
19.12.2007 22:59
Я й про то і казала шо в дітей з неповноціних сімей і сиріт деколи добріші іщиріші очі ніж у дитини з повністю забезпеченої сімї...і навіть деколи треба вже дорослим людям повчитися в тих очей надзвичайній доброті і любові, а найголовніше шаленої любові до життя...
Кава з козявками...
19.12.2007 23:43
як на вашу думку в таких очах може поряд з радістю жити смуток, і деколи аж занадто дорослий погляд
може.
діти сироти, чи діти з неповноціних сімей, чи просто дітям яким не пощастило...
вони або швидко дорослішають і крепнуть духом на смутку.
або ображаються на весь світ і стають невідкриті до інших.
або разом узяте.
Боривітер
20.12.2007 00:44
(xrustya:) @ 19.12.2007 22:24) [snapback]213990[/snapback]
Чи колись хто небудь придивлявся до вогників маленьких оченят дитини...ті вогники можуть запалити великий вогонь любові в твому серці, вони здатні дати силу для подолання будь-яких проблем, і зарядять тебе таким позитивним настроєм шо його на цілий місяць може вистарчити...питання: як на вашу думку в таких очах може поряд з радістю жити смуток, і деколи аж занадто дорослий погляд..чи хтось бачив очі дитини сироти, або дитини з неповноціної сімї? поділіться враженнями...
я вас чудово розумію
теж був волонтером на "Миколай про Тебе не забуде!" (це якщо ви в цій акції брали участь)
вже 4ий рік)) цього року постійно був на Фабриці. можливо ви мене бачили....я за списки дітей відповідав
Eqilibrium
20.12.2007 15:12
(xrustya:) @ 19.12.2007 23:24) [snapback]213990[/snapback]
Чи колись хто небудь придивлявся до вогників маленьких оченят дитини...ті вогники можуть запалити великий вогонь любові в твому серці, вони здатні дати силу для подолання будь-яких проблем, і зарядять тебе таким позитивним настроєм шо його на цілий місяць може вистарчити...
Os i vsia filosofija *uttia - - - - - zaradu cuh o4eniat varto *utu !!!!!!!!!!!!!
Я мала можливість побувати в одному з інтернатів. Там були діти різного віку.І в мене склалось враження, що чим дорослішими вони є, тим більше смутку і злоби в їхніх очах. Малеча-щира і наївна, сміється, бавится, тішиться, коли приходять до них, щоб побавитись, а більші діти (десь від 12 років) вже з насторогою відносилась до нас (не говорю вже про те, як вони між собою), і мало хто з тих дорослих приєднувався до наших забав чи розмов.
І дуже прикро, що та малеча з віком теж стане такою....
Там інший світ, і часами жорстокіший, ніж ми можемо уявити.
Страшенно шкода тих дітисок :-(
Втікачка
23.12.2007 16:29
У всіх дітей неймовірні очі, найбільше мене дивує якась дорослість і всерозуміючість в очах, які здається вже все побачили. Коли дивишся в ті очі, то вже не потрібні слова і від того вільно і спокійно. Ті очі вміють БАЧИТИ, не просто дивитися, а бачити навіть те, що не бачимо ми...
Очі - дзеркало душі... Дитячі очі - дзеркало світу...
Руденька
23.12.2007 18:23
маленький пражанин, з яким я їхала на фунікулері. він довго спокійно і зосереджено на мене дивився своїми неймовірними оченятками
Тільки загляньте в очі дитини! Який світ, все нове, яскраве, нерозгадане, все хочеться розпізнати і таким чином познайомитися зі світом. Кожна дитина приходить у цей світ з чистим серцем, яке не знає про заздрість то обман... Але потім, відчувши черствість і ставлекння інших людей, серце черствіє... Дуже жалко дітей-сиріт, я не заходила до інтернатів, але знаю, ці діти дорослішають раніше так і не знавши материнського тепла та любові.
milochka
28.01.2008 14:57
так ці дітки не отримують тої кількості батьківської теплоти як діти з повноцінної сім'ї ! таким чином щоб вони бачили що вони комусь потрібні , щоб вони менш відчували себе покинутими потрібно приймати учать у організаціях різних конкурсів для цих діток , відвідувати сиротинці та приймати активну участь у громадських організаціях що займаються цим питанням .
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.