Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Навіщо одружуватись?
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4
Woman
Цитата(ВакуОлька @ 25.02.2009 11:45) *
Притерлись, навчились уникати конфліктних ситуацій...

А чому не можна притератися і навчатися униками конфліктних ситуацій вже одруженими? Це що карма? Чи шлюб і штамп міняє щось в стосунках?
чорно-біла
якби той штамп в паспорті був простою картинкою, то я би ще подумала, чи варто чи ні, але оскільки той штамп значить певні юридичні штуки, я за одруження. Так просто-напросто легше.

Цитата(Малюсінька @ 25.02.2009 10:56) *
А чому не можна притератися і навчатися униками конфліктних ситуацій вже одруженими? Це що карма? Чи шлюб і штамп міняє щось в стосунках?

так просто можна ще перед шлюбом зрозуміти, що жити з тою людиною буде важко, що це не те на що ти розраховував. Така штука додає додаткову впевненість. Це так, якщо в двох словах
(відповіла на питання не до мене поставлене, перепрошую smile.gif )
Castiel
Цитата(Малюсінька @ 25.02.2009 11:32) *
Тим більше, мало мужчин стаоше тридцяти, які не були вже жонатими і яким "нічого не бракує"!

Є таке. Бо більшість чоловіків думає не головою!)

Цитата(Малюсінька @ 25.02.2009 11:56) *

Пояснюю. А якщо не притрутся то що розводитися? Це необдуманий крок а думати треба наперед.
ВакуОлька
Цитата(Малюсінька @ 25.02.2009 12:56) *

За мене відпоіли і то тими ж словами, що б сказала яsmile.gif... чорно-біла, respect.gif
Цитата(чорно-біла @ 25.02.2009 13:02) *
якби той штамп в паспорті був простою картинкою, то я би ще подумала, чи варто чи ні, але оскільки той штамп значить певні юридичні штуки, я за одруження. Так просто-напросто легше.

Легше, не означає краще... Юридичні штуки? Наведи приклад, будь ласка, що саме ти маєш на увазі..
чорно-біла
Цитата(ВакуОлька @ 25.02.2009 11:24) *
Легше, не означає краще... Юридичні штуки? Наведи приклад, будь ласка, що саме ти маєш на увазі..

чесно кажучи знання українського законодавства в мене підхромує (живу в Італії). Тому можу навести якийсь приклад італійськийsmile.gif. От наприклад, оскільки Україна не в ЄС, то мені для проживання тут потрібні певні документи (дозвіл на проживання) і вони в мене є. Я не одружена, але якщо одружусь з українцем (в чому я твердо переконанаsmile.gif ), і ми захочем жити в Італії (або будь-якій іншій країні ЄС), то йому вже не потрібна буде ні віза ні інші геморої, бо йому автоматично виробляються ті самі документи, які є в мене. А виробити їх не так вже й легко так на пустому місці (процедура довга і багато різних реквізитів). Ще є маса різних пільг, наведу приклад простенький: якщо хтось один з подружжя помирає ( і в нього вже на той час є пенсія), то 60% його пенсії перераховується щомісячно його дружині/чоловіку. Словом, прикладів дуже багато. В Україні, звичайно, все інакше, але думаю має бути і в нас якась користь від одруженняsmile.gif
ivansstef
як показує читання теми ДІВЧАТА в БІЛЬШОСТІ своїй ПРОТИ ОДРУЖЕННЯ,
але йопересете smile.gif чогот ж саме ВИ завжди наполягаєте на одруженні а не чоловіки ???

а як щодо "Ні-ні!! мама казали до весілля неможна smile.gif !!! " .Скільки хлопців Ви позбавили бажаного секску через ті свої заморочки smile.gif smile.gif
Давайте всетаки дотримуйтесь ОДНІЄЇ позиції smile.gif
чорно-біла
Цитата(ivansstef @ 25.02.2009 13:59) *
але йопересете smile.gif чогот ж саме ВИ завжди наполягаєте на одруженні а не чоловіки ???

а як щодо "Ні-ні!! мама казали до весілля неможна smile.gif !!! " .Скільки хлопців Ви позбавили бажаного секску через ті свої заморочки smile.gif smile.gif

добрий день, вуйку, а ви з якого століття?
ivansstef
Цитата(чорно-біла @ 25.02.2009 15:01) *
добрий день, вуйку, а ви з якого століття?

тю доню.. та я з будь-якого smile.gif smile.gif smile.gif
ВакуОлька
чорно-біла, ну... Порівняли Італійські закони з нашими.. smile.gif... В нас люди які помирають залишають на родину свої борги... І родина спралує..
А якщо серйозно, то не я не є великим експертом в законодавстві.. Можливо сюди можна б було "прив"язати" володіння спільнонажитим майном, але можна жити разом, купувати речі і потім їх поділити за тим "хто купував". якщо щось.. Важко відповісти і лінь тривожити дядька Гугла.. почекаємо експертів...

Цитата(ivansstef @ 25.02.2009 15:59) *

Вас хтось образив? Вас позбавили "бажаного сексу"? happytwo.gif
П.С. В одній позиції - не цікаво! Не підбивайте дівчат на таке, бо дістанете від хлопцівwink.gif
-=VJ=-
Цитата(Малюсінька @ 25.02.2009 10:57) *
Я таки не прихильниця співмешкання на вільних засадах. Одна моя знайома "таким співжиттям" просто пропустила свою молодість, а зараз їй тридцять, і ой як важко їй вже зараз вийти заміж, переступити через цей негатив. А жити разом? А тільки потім подумати чи варто одружуватися? На якому статусі жити? Коханки? Дівчини? Безплатної домогосподині? Без дітей? Як мені її заспокоїти?

Ніяк. Якщо у людини такі дурниці в голові - то це вже невиліковно.

Цитата(Малюсінька @ 25.02.2009 10:57) *
Одна моя знайома "таким співжиттям" просто пропустила свою молодість,

І? Якби у неї був би штамп - вона б не пропустила її чи що?
ivansstef
Цитата(ВакуОлька @ 25.02.2009 15:24) *
чорно-біла, ну... Порівняли Італійські закони з нашими.. smile.gif... В нас люди які помирають залишають на родину свої борги... І родина спралує..
А якщо серйозно, то не я не є великим експертом в законодавстві.. Можливо сюди можна б було "прив"язати" володіння спільнонажитим майном, але можна жити разом, купувати речі і потім їх поділити за тим "хто купував". якщо щось.. Важко відповісти і лінь тривожити дядька Гугла.. почекаємо експертів...

Вас хтось образив? Вас позбавили "бажаного сексу"? happytwo.gif
П.С. В одній позиції - не цікаво! Не підбивайте дівчат на таке, бо дістанете від хлопцівwink.gif

мене ? smile.gif smile.gif ні мене вже важко образити відсутністю сексу при дружині та двох дітях smile.gif

я про позицію не тойво.. не з тої сторони.. цея про ТОЧКУ ЗОРУ мав на увазі, але як то кажуть Укого що на розумі то й на язику smile.gif wink.gif

стосовно юридичних заморочок, то в при нашому Законодавстві це теоретично можливо але на практиці не дасть результатів.
Хоча я прихильник шлюбьних договорів...
поділ спільно нажитого майна справа настільки мененгітна та важка, що в більшості випадків сторони просирають всю її вартість на судові витрати.. в наш час найоптимальніше домовитись між собою...
багато про це писала Тетяна Монтян 9 адвокат - експерт саме з таких справ ) smile.gif Почита\те- багато проясниться
Саляма
Для мене є принциповим не народжувати дітей не в шлюбі. А до одруження варто пржити разом. Думаю, не менше року. А там видно буде. А весілля хочу. і офіційний статус
Яскрава
Мене саму мучить то питання.
Навіщо? чесно не знаю. Хтось одружується з великого кохання, хтось з вигоди. На мою думку жити з коханою людиною можна й без шлюбу, але у більшості випадків це все рівно приведе да шлюбу. Напевно такі вже звичай і традиції. Не прийнято якось ще жити в цивільному шлюбі, а особливо народжувати дітей.
Sergiy_K
Цитата(_saljama_ @ 28.02.2009 01:59) *
Для мене є принциповим не народжувати дітей не в шлюбі. А до одруження варто пржити разом. Думаю, не менше року. А там видно буде. А весілля хочу. і офіційний статус

це тіпа офіційне відкриття сезону полювання?  brovy.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.