Повна версія цієї сторінки:
Кавказ
Найбільше люблю і ціную відпочинок у горах. Вперше піднялась у гору в вісім років. То було в Карпатах.
Багато де хотілося б іще побувати, але найперша моя мета - Кавказ. Хотілося б попасти в групу тих, хто періодично відвідує кавказські гори.
Може хтось встиг побувати на Кавказі? Поділіться враженнями та досвідом.
"просто ти живеш не на тому березі ріки..."
я ось вже 2 рік поспіль відмовляюсь від походу на Кавказ, я люблю гори, та я мерзлячка, і поночам в палатці мерзну... та і з фінансової сторони то трохи накладно... у нас з геафаку з універа їздять люди, преподи влаштовують категорійні походи... може десь теж є таке що до тебе поближче... головне бажання а там життя допоможе його здійснити... Ось з минулого року фото...
і іще... так сказати для затравки...
Чому ж відмовляєшся? Холод - то не причина. Хіба що тобі нецікаво...
Я теж змерзлячка, але... Якщо дуже чогось хочу - ховаю свої фізичні чи моральні проблеми далеко і йду до мети.
А так хотілося би на Кавказ...
Я тоже хочу сильно на Кавказ !!! візьміть мене з собою
А що? Якби команда підібралася б гарна - можна й махнути.
Я вдячний долі, що побував на Кавказі. Ще за часів СРСР. Описати словами всю красу неможливо. І порівняти почуття на вершині підкореної гори нема з чим... Це треба тільки пережити і побачити самому!
ПеС. Але перш ніж мене допустили до участі в альпіністських підйомах, я роки три займався в секції скалолазання. Взагалі то важкувато було...
Щоб поїхати туди просто як турист - то не бачу особливих проблем. Турбюро продають путьовки. А приймати участь в альпіністскій експедиції - думаю тільки через спортивні клуби.
в мене батьки коли вчилися в Політесі у Львові також ходили на якісь там секції спортивні і їздили часто на Кавказ в походи то розказували що там просто супер красота !!!
bendera.UA
28.01.2008 17:27
Цитата(bendera.UA @ 28.01.2008 17:27)

Якось по роботі зустрівся з людьми, що в 2005 році штурмували Ельбрус. Побачивши фотографіії сходження був просто вражений шаленою красотою природи. Але от вибратись самому так досі і не вдалось. Для тих хто цінує красоту гір, або тих хто ще важається - чи варто їхати і взагалі на, що там дивитися.............. викладу пару фото зроблених під час того сходження:
Більш повну фотогалерею (82 чудових фото)
виклав ось туточки.ну ти даєш такі фото виложив тільки роздразнив апетит ще більше захотілося на Кавказ, як в казці
І всеодно там холодно

. Цього року відпустка вже розпланована... можливо наступного якщо знов запросять все ж піду... воно то цікаво, та все ж лячно трохи... не те що гори... в всяку гидоту потрапляла, наприклад в туман на Чорногірському хребті в Карпатах... (хто попадав в горах в туман, той мене зрозуміє

) а це ще чужа країна... з неспокійною обстановкою... щодо мене то спочатку буде боротьба з самою собою а потім вже з горами... все ж не люди підкорюють гори, гори людей...перевірино
DON BASS
14.02.2008 11:29
Привіт друзі!
Від фотографій аж дух перехопило.
Так, і мені довелось побувати, і не раз, на Головному Кавказькому хребті і на Ельбрусі, на котрому є гарячі джерела і гроти мінеральні- бо ця гора-вулкан.
Здогадуюсь, що фотографували зі схилів Ельбрусу в бік Баксанської ущелини:- видно Донгуз-Орун , а поряд за кадром - Чечет-Карабаші("відсічена чорна голова"), а далі Сванетія, а там Ушба(дворога) і т.д.
Їхати краще в альпіністський табір по путівці. До речі в Харкові один з найкращих центрів альпінізму в Україні. Інфу можна нарити в Інеті.
Самому їхати не рекомендую- небеспечно.
rapsodija
1.10.2008 22:52
Переглянула чудові фотографії. Враження з Кавказу ще свіжі, бо повернулася звідти трохи більше місяця тому. А взагалі попереднього разу була в цих чудових горах 19 років тому. Вже й не мріяла, що знову потраплю. Відчуття неймовірні. Але й справді повно проблем, пов'язаних з перебуванням в іншій державі. Особливо це загострилося на фоні військових дій між Росією та Грузією. Неможливо передати ту велику радість, коли нарешті перетинаєш кордон між Росією та Україною. І Карпати після повернення додому любиш більше.
Цього року збираюсь їхати, тільки ще не вирішив з ким
Фабрегас
10.06.2010 09:22
є квиточки, 15-го липня виїжджаємо зі Львова до Києва, а звідтам до Пятигорська.. Кавказ вже нас чекає
Фабрегас
10.06.2010 11:30
Правда тривалість поїздки відносно мала на повну акліматизацію не вистачить і тому на Ельбрус не попадемо, але думаю крім нього там теж є на що подивитись
Бліііін а я теж хотів! А 15 ніяк не виходить!
P.S. Це ж пропозиція була?
Фабрегас
10.06.2010 21:42
Цитата(FT232BM @ 10.06.2010 22:37)

Бліііін а я теж хотів! А 15 ніяк не виходить?
P.S. Це ж пропозиція була?
ні нажаль це не пропозиція
мав на увазі що в мене є квиточок))) список тих хто їде вже давно подали
rapsodija
10.06.2010 22:12
Цитата(Фабрегас @ 10.06.2010 10:22)

є квиточки, 15-го липня виїжджаємо зі Львова до Києва, а звідтам до Пятигорська.. Кавказ вже нас чекає
А можна уточнити, куди саме їдете? Напевно, в Приельбрусся? Це похід чи альптабір?
Два роки тому були в Безенгі, потім на Ельбрус ходили. Та й цього року наші чернівецькі там будуть.
<a href=http://parts.avtoprom.ua/catalog/dodge >запчасти Dodge</a>
Фабрегас
10.06.2010 22:23
Цитата(rapsodija @ 10.06.2010 23:12)

А можна уточнити, куди саме їдете? Напевно, в Приельбрусся? Це похід чи альптабір?
Два роки тому були в Безенгі, потім на Ельбрус ходили. Та й цього року наші чернівецькі там будуть.
Приельбрусся. Будемо жити в палатках. Не від львівського Альпклубу. Клуб їде окремо, а ми окремо з іншими орагнізаторами по легшій програмі
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.