Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Проблемка з плеєром Ixtone
Теревені — Форум > Комп'ютери > Hardware
Like_other
Шановні....прикупив собі сьогодні мп4 плеєр Ixtone MPT810M )) smile.gif
Задоволений ним....ціна помірна,памяті вміру.......показує фото,можна 4итати текстові документи..))
Є тільки одна проблема.Коли я на нього закидаю відео (правильного формату (*.avi*)....або навіть конвертоване в аві,то в мене пише "формат еррор" і жодного ролика я переглянути неможу sad.gif cry.gif
Можливо хтось з вас знає як вирішити дану проблему,щоб нейти до них туда в магазин wacko.gif ......був би надзви4айно вдя4ний rolleyes.gif wub.gif
дякую наперед

(доре4і в магазині він відео їхнє показував...а мої нехо4е sad.gif )
Evol
а ти дійсно впевнений, що відео має бути в avi? можливо має бути mp4? спробуй в таке перекодувати.
Like_other
(Evol @ 16.01.2008 00:15) [snapback]228676[/snapback]

а ти дійсно впевнений, що відео має бути в avi? можливо має бути mp4? спробуй в таке перекодувати.

Так......в інструкції написано що воно має бути саме формату аві yes.gif
Evol
може там є ще шось в інструкції про відео? якшо маєш то скинь той файл, який грає.
Like_other
Evol,дякую що відгукнувся.Проблему вже виправлено...)) smile.gif
Виявляється відео можна конвертувати тільки одною програмкою і то вона дуже специфі4на....всі файли мають бути названі латиною,без пропусків,повинні бути не довші ніж 120 хв. ну і так далі wacko.gif

Можливо хтось стане в майбутньому володарем такого ж плеєру cool.gif .......будуть проблеми,то звертайтесь.Буду радий допомогти rolleyes.gif
Aleph
Цитата(Like_other @ 15.01.2008 22:17) *
Шановні....прикупив собі сьогодні мп4 плеєр Ixtone MPT810M )) smile.gif
Задоволений ним....ціна помірна,памяті вміру.......показує фото,можна 4итати текстові документи..))
Є тільки одна проблема.Коли я на нього закидаю відео (правильного формату (*.avi*)....або навіть конвертоване в аві,то в мене пише "формат еррор" і жодного ролика я переглянути неможу sad.gif cry.gif
Можливо хтось з вас знає як вирішити дану проблему,щоб нейти до них туда в магазин wacko.gif ......був би надзви4айно вдя4ний rolleyes.gif wub.gif
дякую наперед

(доре4і в магазині він відео їхнє показував...а мої нехо4е sad.gif )

http://www.ixtone.com.ua/downloads/AVIConvert.rar
НАТАЛОЧКА
О мій улюблений Іхтоне!!!Бє, купила і він майже одразу зламався...фігня а не плеєр, хояа може то мені таке попався, але кажуть що вони такі...
NeformaJI
допоможи мені розібратися з конвертуванням відео в аві для ixtone mpt810m
не можу розібратися з програмою AVIConverter V2.0 nevdacha.gif nevdacha.gif

допоможи мені розібратися з конвертуванням відео в аві для ixtone mpt810m
не можу розібратися з програмою AVIConverter V2.0 nevdacha.gif nevdacha.gif
icq 407-704-939
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.