зараз діти цікавляться сексом. все невідоме притягує дитячий "пытливый ум" .
і велика проблема в тому, що батьки не хочуть на це зважати. кожен хоче думати, шо його дитина не така, шо їй ше рано про це знати і ..взагалі не знаю чим думають такі батьки. вони не виховують дитину сексуально і це погано. погано, що більшість дітей вважають цю тему запрєтною для розмов з дорослми, і не дай Боже, щоб батьки взнали, що ти,малий, цим цікавишся.
в результаті діти обговорююь цю тему з такими ж дітьми як вони самі, або у трошки старших "партнерів", яким в більшості випадків тільки одного й треба.
або лізуть в інтернет і створюють там теми, на кшталn сьогоднішньої, де 15річна запитує, чи можна їй вже займатися сексом. і всі на неї накинулися, поприкалувалися..воно може і смішно так збоку читати, але:
Цитата
Inkogneto: не знаю шо у вас там за мутанты в 13лет по 17-18 см, ппц, мне 14 у мя 4 см когда лежит встанет см на 7 я доволен!
Inkogneto: точнее не очень, что мне делать
це я на баші натрапила, але сама цитата взята взята
звідси. це могла б бути і ваша дитина. якій
бракує знань. а звідки ж їй ті знання брати? там дофіга читати, та й нашо треба,але якшо мєльком глянути, то можна побачити, шо дуже велика кількість неповнолітніх, таких років по 14, хлопців переживають щодо розмірів свого члена. комуь хочеться посміятися? я не знаю, я не хлопець, але думаю, шо такі переживання були практично у всіх, це шось типу як дівчатка переживають щоб в них були гарні груди. це нормально. але говорити з дітьми ніхто не хоче, всерйоз їх ніхто не сприймає, тому і маємо отакі проблеми.