Ой, а я навіть не знаю. Я тільки вдячна своїм батькам, які мені абсолютно нічого в цьому плані не говорили. Сама про все довідалась в 10 років, в тому світлі, якому потрібно.
Я б не хотіла, щоб моє чадо повторило мої кроки. Тому десь в років сім, я б спиталась, що він/вона про це знає, що не ясно, то б розказала.
На рахунок, коли дозволити...Ви що смієтесь?! Та хто нас питати буде. Коли станеться, тоді станеться. Звісно покладається задача так виховати своїх дітей, щоб вони хоча б до 16 дотягнули...
Я б не хотіла, щоб моє чадо повторило мої кроки. Тому десь в років сім, я б спиталась, що він/вона про це знає, що не ясно, то б розказала.
На рахунок, коли дозволити...Ви що смієтесь?! Та хто нас питати буде. Коли станеться, тоді станеться. Звісно покладається задача так виховати своїх дітей, щоб вони хоча б до 16 дотягнули...
До 16 може й дотягне, але мастурбувати буде кожень день!!! Десь з років 10 почне син, з 14 дочка.
Так що пригутуйтеся купляти своїй дочці імітатора, бо інакше можна луснути знаючи що воно таке і не роблячи!