Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Діти і секс
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3
GolDima
Цитата(Margo @ 8.02.2008 21:23) *
Ой, а я навіть не знаю. Я тільки вдячна своїм батькам, які мені абсолютно нічого в цьому плані не говорили. Сама про все довідалась в 10 років, в тому світлі, якому потрібно.

Я б не хотіла, щоб моє чадо повторило мої кроки. Тому десь в років сім, я б спиталась, що він/вона про це знає, що не ясно, то б розказала.

На рахунок, коли дозволити...Ви що смієтесь?! Та хто нас питати буде. Коли станеться, тоді станеться. Звісно покладається задача так виховати своїх дітей, щоб вони хоча б до 16 дотягнули...

До 16 може й дотягне, але мастурбувати буде кожень день!!! Десь з років 10 почне син, з 14 дочка.
Так що пригутуйтеся купляти своїй дочці імітатора, бо інакше можна луснути знаючи що воно таке і не роблячи!
Lemon
Цитата
До 16 може й дотягне, але мастурбувати буде кожень день!!! Десь з років 10 почне син, з 14 дочка.
Так що пригутуйтеся купляти своїй дочці імітатора, бо інакше можна луснути знаючи що воно таке і не роблячи!

По собі судиш?
Можу із впевниністю сказати : не всі мастурбують з 10 років, і тр"""ються з 16! angry2.gif
-=VJ=-
Цитата(Lemon @ 12.02.2008 19:59) *
Я не кажу що нормально займатися сексом в автобусі чи де захочеться. mad.gif
Подивіться в природу: тварини з якого віку плодяться?

В перерахунку на людський вік - з трьох років. Будемо рівнятись по тваринам?
Це я вже не кажу, що людина завдяки своєму способу життя живе далеко не весь відведений для неї вік, який рівняється приблизно 170 рокам.
Lemon
Цитата
В перерахунку на людський вік - з трьох років.

В перерахунку на людський вік - як тільки організм дозволяє.
Цитата
Будемо рівнятись по тваринам?

А на кого як не на втілення природи?
Цитата
Це я вже не кажу, що людина завдяки своєму способу життя живе далеко не весь відведений для неї вік, який рівняється приблизно 170 рокам.

ну про це я нічого не знаю, може і тварини мають жити 600 років. smile.gif
-=VJ=-
Цитата(Lemon @ 13.02.2008 14:04) *
А на кого як не на втілення природи?

Тоді варто і в усьому іншому рівнятись - наприклад вагітніти "коли дозволяє організм", себто щороку.

Цитата(Lemon @ 13.02.2008 14:04) *
ну про це я нічого не знаю, може і тварини мають жити 600 років. smile.gif

Ні, тварини якраз живуть стільки, скільки відведено, якщо їх не вбивають до того.
Lemon
Цитата
Тоді варто і в усьому іншому рівнятись - наприклад вагітніти "коли дозволяє організм", себто щороку.

Вагітніти щороку людина не хоче, якщо б хотіла мала б так робити.
А от займатися сексом з 13-15 років багато хто хоч.
Рівнятися у всьму - важко.
Але не переводьте тему, в нас конкретний приклад.
Не розумію чому, як хочеться, можеться, і природа ясно каже:Так, - неможна...
Через купку вчених і церкву?
Просто це стереотип, що насаджувався починаючи із середньовіччя.
-=VJ=-
Цитата(Lemon @ 13.02.2008 17:10) *
Не розумію чому, як хочеться, можеться, і природа ясно каже:Так, - неможна...

Я вже вище написав, що "каже" природа. Вибір кожного - йти на ці наслідки, чи ні.
Lady Erato
Зараз таке враження, що діти більше за мене знають... Як моя сестричка (8 рочків) йде і до бабці каже : дивись! павучки тра***ться!
Я проти цього! По -перше, ні організм ще до цього не готовий (якою б дитина не була розвиненою), ні психологічно.. Крім того, втрачається дитинство, яке й так швидко проходить... стає нецікавим ставати дорослим... нема нічого нового, святого...
Lemon
Цитата
Я проти цього! По -перше, ні організм ще до цього не готовий (якою б дитина не була розвиненою), ні психологічно.. Крім того, втрачається дитинство, яке й так швидко проходить... стає нецікавим ставати дорослим... нема нічого нового, святого...

Те що каже сестричка - не більш ніж проблеми виховання.Організм готовий якщо може це робити.А останнє речення взагалі безкоментарів. ggggg.gif
-=VJ=-
Цитата(Lemon @ 14.02.2008 10:54) *
Те що каже сестричка - не більш ніж проблеми виховання.Організм готовий якщо може це робити.А останнє речення взагалі безкоментарів. ggggg.gif

Ти зараз можеш стати батьком. Ти готовий до цього?
Lady Erato
Цитата(Lemon @ 14.02.2008 10:54) *

Виховання тут ні дочого! це все вплив телебачення, садочка... Діти ж як губки все вбирають.. часто більше негативного... роль батьків вже полягає в тому, щоб навчити дитину відрізняти, що погане, а що добре....
ЛяльКА=)
Ой..ну і темка... ну що ж... respect.gif
Ну думаю росповім перед школою...у років п*ять...сподіваюся вона до цього часу не буде нати що це таке...(щоб удару дитячої психіки не було)
Ну...не думаю що я буду дуже рада що моя дитина втратить цноту в 13 років (якщо дівчина), але я в свою черг постараюся зробити так щоб моя дитина мені довіряла...і радилася зі мною(постараюся відмовити якщо щось буде не так)...але я її підтримаю в будь-якому випадку...усі ми люди....і усі роблять дурниці... Хотілося б щоб якщо хлопчик то втратив цноту десь 15-16, якщо дівчина в 16-17...
З 13 років це не дуже добре...по-перше ОРГАНІЗМ НЕ ВИРІС!!! по-друге - ну хіба оті 60% розуміють що вони роблять???! ну з них 6-10% розуміють... по-третє...ну кому воно нахх треба в такому віці? 16,5 це вже нормальний вік)
Буду відокремлювати діточок у іншу кумнати...років з чотирьох...а до цього часу є бабусі, кухня, ванна, балкон, ліфт і багато місць крім спальні..
Sergiy_K
Цитата(ЛяльКА=) @ 14.02.2008 18:12) *
Буду відокремлювати діточок у іншу кумнати...років з чотирьох...а до цього часу є бабусі, кухня, ванна, балкон, ліфт і багато місць крім спальні..[/b]

як в тебе так багато тих діточок буде, а кімнат навалом, то може якусь спеціальну кімнату їм замути, з відповідною обстановочкою, аксесуарами, відеоколекцією ggggg.gif
Lemon
Цитата
Ти зараз можеш стати батьком. Ти готовий до цього?

Авжеж теоретично я готовий стати батьком.
Ясно що раніше 20 ніхто не хоче.
І ви плутаєте.Секс для продовження роду і для задоволення. wink.gif
-=VJ=-
Цитата(-=VJ=- @ 11.02.2008 13:51) *
за статистикою в середньому в світі хворий на хламідії кожен другий чоловік та кожна четверта жінка

Стаття в продовження цього посту - це і щодо того, що ще потрібно розповідати дітям, окрім будови статевих органів

Хламідіоз - інкогніто
Серед захворювань, що передаються статевим шляхом, впевнено лідирує прихована хламідійная інфекція

Ще років 15-20 тому найчастішими «подарунками» богині любові Венери були сифіліс, гонорея і тріхомоніаз. Статева інфекція сьогоднішнього дня - це, скоріше, хламідія. Хламідіоз часто не проявляє себе ніякими симптомами. Він спочатку протікає хронічно. До того ж латентний період, коли немає ніяких проявів, триває близько місяця. Весь цей час, втім, як і надалі, людина може вважати себе здоровою і бути джерелом інфекції. З іншого боку, якщо сифіліс, гонорея і тріхомоніаз, як правило, добре піддавалися лікуванню препаратами ряду пеніциліну, цього не можна сказати про хламідіоз.

- Хламідійная інфекція, на відміну від багатьох інших, міститься всередині людської клітини, - пояснює головний сексолог МОЗ, генеральний директор Клініки сексології та андрології на базі Інституту урології АМН України, доктор медичних наук, професор Ігор Горпінченко. - Антибіотики ряду пеніциліну не проникають в клітину і ніякого впливу на цю інфекцію не роблять. Тому, якщо хвора людина подмітила мізерні прояви захворювання (незначні виділення, свербіння) і вирішила зайнятися самолікуванням за допомогою доступних антибіотиків, то вона заподіє собі тільки шкоду, вбиваючи корисну мікрофлору, підриваючи імунітет.

На відміну від хвороб, які після лікування рідко давали ускладнення, хламідіоз вражає статеві залози і викликає цілий букет нових хвороб. У чоловіків, в першу чергу, вражаються яєчка, простата, сім'явивідні протоки, як результат виникають хламідійний уретрит, простатит, везикуліт. У жінок страждають яєчники, труби, матка і уретра. Вважається, що хламідії - причина хвороби Рейтера. Для цього захворювання характерне системне враження слизових оболонок уретри, суглобів і кон'юнктиви очей. Людині буває важко ходити, у неї постійно запалюються очі, посилюються симптоми уретриту. Але найгрізніше ускладнення хламідіоза - це безпліддя.

- Часто інфекція виявляється утворенням рубців на внутрішніх статевих органах, - продовжує Ігор Іванович. - Це приводить до порушення репродуктивної функції як у чоловіків, так і у жінок. Буває природжений хламідіоз і у дітей. Він виявляється важкими хламідійнимі пневмоніями і менінгітами. Є хламідіоз сімейний. Коли хворіють батьки, то діти можуть отримати інфекцію через загальний посуд, рушник, предмети гігієни.

Діагностувати це інфекційне захворювання не так просто, як інші статеві інфекції. Крім традиційного цитологічнокого дослідження, потрібно застосувати методи імунологічного контролю, ПЦР-аналіз. За словами Ігоря Горпінченко, приблизно в половині всіх випадків хламідіозу виявляються так звані «мікст»-інфекції. Хвороба-інкогніто нерідко «водить компанію» з тими ж збудниками тріхомоніазу, гонореї. До неї приєднуються стафілококові і стрептококові інфекції, оскільки хламідії підсилюють активність бактерій-сапрофітів, які в нормі співіснують з організмом, не проявляючи агресії.
Вилікувати «мікст»-захворювання за допомогою монопрепаратів вже не вийде. Потрібний комплексний підхід, призначити адекватну схему лікування може тільки досвідчений, кваліфікований лікар.
(с)
Teo

Білий Дракон
В наш час батькам легше, про секс розповідає интернет.
Teo
маладьож продвинута в наш час, енциклопедії соответствєнно також
Ластiвочка
Teo усне попередження за створення схожих тем. теми об"єднала
Panikovskiy
Цитата(ЛяльКА=) @ 14.02.2008 18:12) *
Ой..ну і темка... ну що ж... respect.gif
Ну думаю росповім перед школою...у років п*ять...сподіваюся вона до цього часу не буде нати що це таке...(щоб удару дитячої психіки не було)
Ну...не думаю що я буду дуже рада що моя дитина втратить цноту в 13 років (якщо дівчина), але я в свою черг постараюся зробити так щоб моя дитина мені довіряла...і радилася зі мною(постараюся відмовити якщо щось буде не так)...але я її підтримаю в будь-якому випадку...усі ми люди....і усі роблять дурниці... Хотілося б щоб якщо хлопчик то втратив цноту десь 15-16, якщо дівчина в 16-17...
З 13 років це не дуже добре...по-перше ОРГАНІЗМ НЕ ВИРІС!!! по-друге - ну хіба оті 60% розуміють що вони роблять???! ну з них 6-10% розуміють... по-третє...ну кому воно нахх треба в такому віці? 16,5 це вже нормальний вік)
Буду відокремлювати діточок у іншу кумнати...років з чотирьох...а до цього часу є бабусі, кухня, ванна, балкон, ліфт і багато місць крім спальні..

Десь вичитав таке:"колись в мене небуло дітей і було 7 теорій їх виховання, тепер маю семеро дітей і жодної теорії."Це я до того, що писати легко а от як доходить до діла, то....... Думаю до 10 років дітям непотрібно знати що щось кудись потрібно "запихати"(правда навіть не уявляю як я пояснюватиму це своєму сину). А про те, що дитина формується в животі мами і потім народжується, достаньо, бо в свої 4 моє мале це знає, їм пояснювали в садочку.
Фабрегас
Це як анекдот...

Тато кличе до себе сина і каже:
- Ну синку, тобі вже 15, пора поговорити про секс
- Добре, ну і що тебе цікавить?
Castiel
Цитата(Teo @ 27.04.2009 01:00) *
маладьож продвинута в наш час, енциклопедії соответствєнно також

Бачив я ті енциклопедії. Після них хіба збоценці виростають.
Ось вам приклад http://yaplakal.com/forum2/topic173233.html
Sensssorika
Цитата(-=VJ=- @ 8.02.2008 16:10) *
З якого віку ви плануєте розповісти дитині все про секс.

з того ж як і моя мама мені.

З якого віку ви плануєте дозволити своїй дитині сексуальні стосунки.

Я не планую своїй дитині нічого забороняти. Хай сама вирішує. Але якшо вона раніше 14-15 років - приб"ю безоговорчно. Та я не думаю,що одразу про це дізнаюся. А жаль. Хотілося б щоб дитина нічого від мене не приховувала, я ж поганого їй не бажаю....

Як ви ставитеся до сучасного періоду їх початку - за статистикою 16,5 років в середньому, 60% починають з 13 років.

Моя дитина прочитавши "Віднесених віттром" питатиме чому в 16 років раніше заміж виходили. То краще нехай сексом займається,ніж заміж виходить в такому віці.
13 років- ужс.

Як ви плануєте суміщувати сексуальне життя з партнером та існування власних дітей - може будете відокремлювати їх у власну кімнату, якщо так, то з якого віку.

Думаю,що окрема кімната їм одразу необхідна.
Фабрегас
Цитата(Sensssorika @ 3.05.2009 11:47) *
То краще нехай сексом займається,ніж заміж виходить в такому віці.

так нам недалеко одне від одного... в такому віці коли все іде на емоціях і без особливого усвідомлення, що від сексу до живота недалеко, а там і заміж... в кращому випадку
Sensssorika
Якщо хтось вже спробував ці проблеми на власній персоні - буде дуже добре, коли поділиться smile.gif

Випадок навпаки. Я в 17 років привела додому хлопця і не вилазила з ним три дні з кімнати.
Мама і слова мені не сказала. Зате якби надумала з ним в готель запертись(хлопець приїзджий був)- злилася б на мене мінімум тиждень.

Цитата(Фабрегас @ 3.05.2009 11:48) *
так нам недалеко одне від одного... в такому віці коли все іде на емоціях і без особливого усвідомлення, що від сексу до живота недалеко, а там і заміж... в кращому випадку

Я все-таки маю надію,що моя дитина буде не дурнішою за свою матір. А я в 16 років заміж не збиралася. прагматизм з мене не викоріниш.
Фабрегас
Цитата(Sensssorika @ 3.05.2009 11:55) *
Я все-таки маю надію,що моя дитина буде не дурнішою за свою матір. А я в 16 років заміж не збиралася. прагматизм з мене не викоріниш.

а як? дитину народити без одруження в 16 років ше гірше
Sensssorika
Цитата(Фабрегас @ 3.05.2009 12:14) *
а як? дитину народити без одруження в 16 років ше гірше

Чим ти слухаєш. Я ж не залетіла в 16 років. І досі не залетіла. Дитина робитиме інакше? А на фіга їй то в 16 років треба?

Якби я в 16 років сказала батькам шо вагітна,то мама б мене на аборт повела. А тато..тато- нє. Тато б не дозволив. Я б погодилася з мамою.
Крихітка
Цитата
з того ж як і моя мама мені.

це з якого,якщо не секрет?
мені батьки нічо не розказували
сама знала)))))))

Цитата
Я не планую своїй дитині нічого забороняти. Хай сама вирішує. Але якшо вона раніше 14-15 років - приб"ю безоговорчно.

тащусь з твоєї логіки,цьом))))

Цитата
Моя дитина прочитавши "Віднесених віттром" питатиме чому в 16 років раніше заміж виходили. То краще нехай сексом займається,ніж заміж виходить в такому віці.

ти їй ще "Лоліту" Набокова підсунь)))
Цитата
13 років- ужс.

та не кажи. я в свої 13 вже знала що я ще мала)))))

Цитата
Думаю,що окрема кімната їм одразу необхідна.

дитині взагалі життєво необхідний власний,приватний простір

Цитата(Sensssorika @ 3.05.2009 11:23) *
Чим ти слухаєш. Я ж не залетіла в 16 років. І досі не залетіла. Дитина робитиме інакше? А на фіга їй то в 16 років треба?

Якби я в 16 років сказала батькам шо вагітна,то мама б мене на аборт повела. А тато..тато- нє. Тато б не дозволив. Я б погодилася з мамою.

мої батьки мене нікуди не вели б. вони мене просто дружно прибили)
або ще краще-закрили в кімнаті поки мені не виповниться 18
а нафіга ВСІМ то в 16 треба?)) Зальот він тому і зальот що випадково.Особливо в 16.

Цитата(БоБриК @ 3.05.2009 10:01) *
Бачив я ті енциклопедії. Після них хіба збоценці виростають.
Ось вам приклад http://yaplakal.com/forum2/topic173233.html

а що,культурна чітка совковська книжечка. особливо мене "краник" потішив happy1.gif

тішить що в іспанській програмі раза 4 на рік проводяться "виховні години" приходять всякі спеціалісти з соціальних центрів,розказують про контрацепцію,до чого може привести необачний секс,відповідають на любі запитання,щоб не було як в "сага про клитор",всі все знають) а головне-це нормально,всі нормально задають питання,дискутують,а в нас вдома раз на рік такий урок і то дівчатка сидять і соромязливо туплять очі або ковиряють пальчиком стінку. Ніхто не хоче ніц питати щоб не виглядати необізнаним лопухом на фоні "досвідчених" однокашників
Sensssorika
Цитата(Крихітка @ 3.05.2009 12:54) *
це з якого,якщо не секрет?
мені батьки нічо не розказували
сама знала)))))))

В мене перші місячні в 9 років пішли. Що це і чому воно буває я знала задовго до.

тащусь з твоєї логіки,цьом))))

Прекрасна логіка. Мене не тішить думка що моя дитина в 14 років займатиметься сексом. та не держати ж мені свічку. І все залежить від того як я про це взнаю. Якшо сама розкаже- ну,що поробиш. Якшо ж ні- проведу виховну роботу на тему "мама має знати все".

ти їй ще "Лоліту" Набокова підсунь)))

Якшо ти читала Лоліту, то мала б знати,що то цілком безообідна книжечка,якшо ,звісно, ти не повний збоченець.
Я сама в до пятого класу прочитала дуже багато ХУДОЖНЬОЇ літератури саме сексуального характеру.ніхто мені не забороняв. І нічого. Я ще й Коран читала,так я ж не стала мусульманкою.

дитині взагалі життєво необхідний власний,приватний простір

власний простір потрібен будь-кому. навіть у примітивному "жінці- кухня, чоловікові- гараж" wink.gif
----
От вже ці вихователі-теоретики.

Де гарантія, що будеш знати все про свою дитину? Будеш допроси робити? Це самостійна людина, в неї є свої секрети, яких вона ніколи не видасть.
Sensssorika
мої батьки мене нікуди не вели б. вони мене просто дружно прибили)
або ще краще-закрили в кімнаті поки мені не виповниться 18
а нафіга ВСІМ то в 16 треба?)) Зальот він тому і зальот що випадково.Особливо в 16.

ну як в "перспективі" то я б теж не зраділа почувши таку звістку від своєї дитини. Нєгодованію моєму би нє било прєдєла. Закрити дитину до 18 років- верх дурості. звісно,дитина завжди буде для мене дитиною. Але років так з 10 вона має вже дорослішати. А в 16 так взагалі- відповідати за власні вчинки.
канєш,не треба. так от треба робити так,шоб не було проблем.
Синочка я б свого теж не погладила б якби він комусь дитину "випадково" зробив би.
Крихітка
Цитата
В мене перші місячні в 9 років пішли. Що це і чому воно буває я знала задовго до.

ну ми тут зара не про місячні говоримо))) про них всі знають ще з садіка мабуть
хоча ні,пригадую якийсь фільм там було щось типу дівчинка сирота,в неї мама вмерла,потім почались в неї "діла" і вона думала що вмирає,бо "стікає кров.ю" ну але це тільки кіно)

Цитата
Прекрасна логіка. Мене не тішить думка що моя дитина в 14 років займатиметься сексом. та не держати ж мені свічку. І все залежить від того як я про це взнаю. Якшо сама розкаже- ну,що поробиш. Якшо ж ні- проведу виховну роботу на тему "мама має знати все".

уяви-ти вже доросла тьотка,в тебе дитина 13-14 років приходить і каже "мама,я вчора з льоліком переспала,тепер ми одружимось happy1.gif " твоя реакція? або навпаки-нема дитини дома,а ти находиш використаний презерватив. Твоя реакція?
Цитата
Якшо ти читала Лоліту, то мала б знати,що то цілком безообідна книжечка,якшо ,звісно, ти не повний збоченець.
Я сама в до пятого класу прочитала дуже багато ХУДОЖНЬОЇ літератури саме сексуального характеру.ніхто мені не забороняв. І нічого. Я ще й Коран читала,так я ж не стала мусульманкою.

не повний,тільки частково) свідомо читати літературу то одне,а якщо дитина всяку фігню читає і набирається непотрібного..
от як я prapor3.gif

Цитата
власний простір потрібен будь-кому. навіть у примітивному "жінці- кухня, чоловікові- гараж" wink.gif

дєтям мороженоє,бабє цвєти))
Sensssorika
Цитата(yushchenko @ 3.05.2009 13:43) *
От вже ці вихователі-теоретики.

Де гарантія, що будеш знати все про свою дитину? Будеш допроси робити? Це самостійна людина, в неї є свої секрети, яких вона ніколи не видасть.

Секрети то є, але особисто я своїй мамі майже все розказую. Бо мама- друг.
Крихітка
Цитата(Sensssorika @ 3.05.2009 12:48) *
Синочка я б свого теж не погладила б якби він комусь дитину "випадково" зробив би.

от доречі що тупо-чогось хлопців за ранній секс не осуджують. якесь в нас до жінок упереджене ставлення. тіпа якщо дівчина в 16 років спить з хлопцями то вона хвойда малолітня,а якщо хлопець в 15-молодець,розвивається.
Sensssorika
Цитата(Крихітка @ 3.05.2009 13:48) *
ну ми тут зара не про місячні говоримо))) про них всі знають ще з садіка мабуть
хоча ні,пригадую якийсь фільм там було щось типу дівчинка сирота,в неї мама вмерла,потім почались в неї "діла" і вона думала що вмирає,бо "стікає кров.ю" ну але це тільки кіно)

ох, та як виявилося далеко не всі. особливо це хлопців стосується.
У місячних є певне призначення.
Крихітка
Цитата(Sensssorika @ 3.05.2009 12:51) *
Секрети то є, але особисто я своїй мамі майже все розказую. Бо мама- друг.

повезло) я своїй банальних речей не розказую бо знаю про її звичку - обертати твої слова проти тебе самого. про яку тут може йтися довіру....
в основному дитяча недовіра-вина батьків. моя мама мені другом не була,вона просто добивалась поваги до себе.
----
Цитата(Крихітка @ 3.05.2009 12:51) *
от доречі що тупо-чогось хлопців за ранній секс не осуджують. якесь в нас до жінок упереджене ставлення. тіпа якщо дівчина в 16 років спить з хлопцями то вона хвойда малолітня,а якщо хлопець в 15-молодець,розвивається.

А ось тут я з тобою не згідний, Крихітко. В разі зальоту більше страждає дівчина. ІМХО
Крихітка
Цитата(Sensssorika @ 3.05.2009 12:52) *

мабуть ,на хлопчачу думку, їм то знати не треба. голова лопне від надлишку інформації)))

Цитата(yushchenko @ 3.05.2009 12:54) *
А ось тут я з тобою не згідний, Крихітко. В разі зальоту більше страждає дівчина. ІМХО

так,страждає. і вина автоматично кладеться ТІЛЬКИ на неї,в "соціальних кругах" (баби на лавці)
ніодна ж не скаже "хлопець сволоч" всі скажуть "дівка розпутна"
Sensssorika
уяви-ти вже доросла тьотка,в тебе дитина 13-14 років приходить і каже "мама,я вчора з льоліком переспала,тепер ми одружимось happy1.gif " твоя реакція? або навпаки-нема дитини дома,а ти находиш використаний презерватив. Твоя реакція?

ну вас на фіг. мені і так вчора заявили "де ми твій день народження ,бабцю,справляти будемо?" ))
Я хоч і йогиня,але деспотична зараза. Я не розумію якої ідіоткою треба бути_виховати дитину ,щоб та дитина в 13 років хотіла трахатись,бо по-іншому це не назвеш в її віці, чи ще гірше- заміж. всі дівчатка в дитинстві мріють про принца. Я не мріяла. І дитину "воспітаю" так,щоб і в неї подібних дурощів не виникало.
реакція на презерватив: " почему за собой не убрали?!". Що я ше можу їй сказати? зробленого не повернеш.
Angel Seraphim
Цитата(Sensssorika @ 3.05.2009 12:52) *

Сенсоріка про секс про секс я знав років з 5)) А взагалі з дітьми на такі теми треба говорити. ІМХО
Крихітка
Цитата(Sensssorika @ 3.05.2009 12:56) *
ну вас на фіг. мені і так вчора заявили "де ми твій день народження ,бабцю,справляти будемо?" ))
Я хоч і йогиня,але деспотична зараза. Я не розумію якої ідіоткою треба бути_виховати дитину ,щоб та дитина в 13 років хотіла трахатись,бо по-іншому це не назвеш в її віці, чи ще гірше- заміж. всі дівчатка в дитинстві мріють про принца. Я не мріяла. І дитину "воспітаю" так,щоб і в неї подібних дурощів не виникало.
реакція на презерватив: " почему за собой не убрали?!". Що я ше можу їй сказати? зробленого не повернеш.

ога,дірку не залатаєш)))
то не стільки від виховання батьківського як від "вуличного" залежить. з ким поведешся....діти більше часу проводять з друзями ніж з батьками)
Sensssorika
не повний,тільки частково) свідомо читати літературу то одне,а якщо дитина всяку фігню читає і набирається непотрібного..
от як я prapor3.gif

То не є гордістю- набиратися чого попало. Якшо я прочитала де Сада років так у 9-10, уяви реакцію моєї мами,коли я їй за сніданком перед школою розказувала який автор придурок. мама сміялася,але порадила щось інше)
ZoomerMan
Цитата(Крихітка @ 3.05.2009 13:56) *
мабуть ,на хлопчачу думку, їм то знати не треба. голова лопне від надлишку інформації)))

так,страждає. і вина автоматично кладеться ТІЛЬКИ на неї,в "соціальних кругах" (баби на лавці)
ніодна ж не скаже "хлопець сволоч" всі скажуть "дівка розпутна"

Якщо звертати увагу на те що кажуть або думабть "соціальні круги" то краще вішатись зразу!)))))))

Тай в такому випадку обидвоє рівносильно винні!
Sensssorika
Цитата(Крихітка @ 3.05.2009 13:51) *

В когось і упереджене. особисто я просто за доньку більше переживала б- от івсе.

Цитата(Крихітка @ 3.05.2009 13:53) *
повезло) я своїй банальних речей не розказую бо знаю про її звичку - обертати твої слова проти тебе самого. про яку тут може йтися довіру....
в основному дитяча недовіра-вина батьків. моя мама мені другом не була,вона просто добивалась поваги до себе.

Так отож. Я дітей просто обожнюю. Знаю що до моїх 27 років в мене прсото права нема їх мати,але... Я мабуть була б такою набридливою "заботлівай мамочкой". Причому я знаю що це дуже погано. Кращого друга ніж сво маму я просто не уявляю,бо вона ж завжди допоможе,порадить,розрадить. І я хочу бути для своєї дитина такою ж. Я не можу робити неї свою копію,але вберегти від помилок- ну кожень "родітєль" хоче...

Цитата(Крихітка @ 3.05.2009 13:56) *

Нє-нє-нє! має знати. ну не в вісім років.але організм жінки має знати приблизно так як і свій.))

Цитата(†Fallen Angel† @ 3.05.2009 13:57) *
Сенсоріка про секс про секс я знав років з 5)) А взагалі з дітьми на такі теми треба говорити. ІМХО

Якшо ти в 5 років знав і розумів як функціонує твій організм і жіночий..ну ти мегаздібний.
Castiel
Цитата(Sensssorika @ 3.05.2009 11:55) *
Випадок навпаки. Я в 17 років привела додому хлопця і не вилазила з ним три дні з кімнати.
Мама і слова мені не сказала. Зате якби надумала з ним в готель запертись(хлопець приїзджий був)- злилася б на мене мінімум тиждень.

Мама тіко презики підносила під двері, шоб доцюрка зарази не підхопила чи бува не завагітніла...
Мабуть, як то кажуть, яблуко від яблуні далеко не відкочується, якщо твоя мама дозволяє тобі так розпусту розводити - то вона подібна до тебе була, тому ти і з нею можеш про різні збочення розмовляти.
Фабрегас
Цитата(Sensssorika @ 3.05.2009 12:23) *

не залетіла в 16 років, а звідки впевненість що і дитина твоя в 16 років не залетить? )
ZoomerMan
Цитата(БоБриК @ 3.05.2009 21:46) *
Мама тіко презики підносила під двері, шоб доцюрка зарази не підхопила чи бува не завагітніла...
Мабуть, як то кажуть, яблуко від яблуні далеко не відкочується, якщо твоя мама дозволяє тобі так розпусту розводити - то вона подібна до тебе була, тому ти і з нею можеш про різні збочення розмовляти.

А чо розпуста - нормально - здоровий секс, дома!
Sensssorika
Цитата(Фабрегас @ 3.05.2009 21:51) *
не залетіла в 16 років, а звідки впевненість що і дитина твоя в 16 років не залетить? )

бо то моя дитина буде. не залетить,якшо її не залякувати.
kavalera
Цитата(Sensssorika @ 3.05.2009 23:21) *
бо то моя дитина буде. не залетить,якшо її не залякувати.

Не залетить в одному і тільки одному разі, панянко. Все інше - від лукавого.
Хвате вже випендрюватися.
-=VJ=-
Цитата(Sensssorika @ 3.05.2009 23:21) *
бо то моя дитина буде.

Чудовий девіз для "пам'ятника батькам"

Цитата(IA32 @ 3.05.2009 23:48) *
Хвате вже випендрюватися.

Не перейматеся - з віком пройде biggrin.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.