Цитата(Лука @ 8.02.2008 19:20)

З якого віку займатися сексом дитина вирішить сама по мірі її виховання, я думаю тут батьків ніхто не запитує, коли- завтра чи післязавтра, та і не вглядить ніхто.
Дивно, чому усі так це сприйняли буквально

Звісно, навряд чи вона прийде і запитає "можна я сьогодні увечері пересплю з хлопцем?"
Скоріше за все це буде в найкращому випадку "от, ми вже давно зустрічаємось з таким-то, він запропонував, а я ще не знаю, що йому відповісти"...
Цитата(pushechka @ 8.02.2008 22:07)

мені до власних дітей як до москви пішки ! хоча ні до дітей дальше !
Усі люди різні

Особисто я люблю заздалегідь оцінювати усі варіанти проблем, щоб бути до них готовими, бо з свого досвіду знаю, що інколи проблеми падають на голову набагато раніше, аніж ти сподівався.
Цитата(Ксюшенька @ 8.02.2008 22:13)

VJ вибач але ти така зануда і такий правльний шо мене аж харить!
Обожнюю "харити" людей, які вважають, що в правильності є щось погане.

Тобі про секс мама розказувала і показувала шо де є і як ним користуватись????
Ні, звісно, це було вище її сил, тому вона просто підсунула мені енциклопедію - до того мені подібні думки і в голову не приходили. Особисто я її помилки не збираюсь повторювати.

Про все дитина дізнається від суспільства
Я пам"ятаю якість знань того "суспільства"

Але 16 років як не як,згадайте коли ви були у цьому віці
Чудово пам"ятаю, якраз тоді я і розвивався духовно - я вже півроку, як закінчив школу, думав про вступ до ВУЗу та подальше життя і щодня дарував квіти одні дівчинці. Про секс з нею у мене і думок не було, оскільки це було перше кохання, коли об"єкт видається тобі чистим янголом.
Що Вам ще пригадати?

На чужих помилках не вчаться!
Нагадаю життєву істину - мудреці вчаться на чужих помилках, звичайні люди - на своїх, і лише дурні не вчаться нічому. Я прагну бути мудрішим, хоч це і не завжди вжається. Вам хочеться випробовувати своїм лобом все? Тоді першим чином пропоную піти, лизнути розетку, щоб вивчити на власному досвіді, до чого це приводить.

в мене більшість однокласниць таке децко шо їм про секс не то шо нічого не відомо,а вони навіть в мислі не мають шоб ним займатись!
Дивно. мабуть роки змінили сучасних школярів, оскільки мої однокласниці могли трахатись з хлопцями по підвалам з дев"ятого класу, а своїх цнотливих колег зневажливо називали "нерозкоркованими пляшками".

в цей вік вважають себе вже дорослими,які в праві вирішувати такі питання!!!!!!!!!Все!
Вважати себе дорослим і бути ним - різні речі.