Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Діти і секс
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3
-=VJ=-
Щось тут геть сумно стає, і теми всі одна до одної - кохання. Прямо середні класи школи. Будемо дорослішати smile.gif
В якості "адвоката диявола" ставлю на обговорення доволі гостру для деяких тему.
Отже, питання, які потрапляють в тему - поки що всі в купі, може потом розділимо, якщо буде потреба:
З якого віку ви плануєте розповісти дитині все про секс.
З якого віку ви плануєте дозволити своїй дитині сексуальні стосунки.
Як ви ставитеся до сучасного періоду їх початку - за статистикою 16,5 років в середньому, 60% починають з 13 років.
Як ви плануєте суміщувати сексуальне життя з партнером та існування власних дітей - може будете відокремлювати їх у власну кімнату, якщо так, то з якого віку.
Ну, і все таке інше в межах цієї теми
Якщо хтось вже спробував ці проблеми на власній персоні - буде дуже добре, коли поділиться smile.gif

Прошу, панове...
чорно-біла
єдине, чого не вистачає, так це питання: "коли ви думаєте заводити дітей?")
-=VJ=-
Цитата(чорно-біла @ 8.02.2008 15:14) *
єдине, чого не вистачає, так це питання: "коли ви думаєте заводити дітей?")

То вже хай кожен сам вирішує. І взагалі - завести діло дурне і нехитре, головне що з ними далі робити.
Кава з козявками...
Цитата

все про секс??")))
Topper
Як часто Ви дозволятимете своїй дитині займатись сексом(протягом дня, тижня, місяця. Необхідне підкреслити)?
Julli Kryshtal
Цитата(-=VJ=- @ 8.02.2008 15:10) *
Щось тут геть сумно стає, і теми всі одна до одної - кохання. Прямо середні класи школи. Будемо дорослішати smile.gif
В якості "адвоката диявола" ставлю на обговорення доволі гостру для деяких тему.
Отже, питання, які потрапляють в тему - поки що всі в купі, може потом розділимо, якщо буде потреба:
1)З якого віку ви плануєте розповісти дитині все про секс.
2)З якого віку ви плануєте дозволити своїй дитині сексуальні стосунки.
3)Як ви ставитеся до сучасного періоду їх початку - за статистикою 16,5 років в середньому, 60% починають з 13 років.
4)Як ви плануєте суміщувати сексуальне життя з партнером та існування власних дітей - може будете відокремлювати їх у власну кімнату, якщо так, то з якого віку.

Прошу, панове...

1)Дитина сама про це дізнається, середовище і суспільство зараз таке що, вона це взнає ще раніше ніж я (хоча раніше ніж я в 5 роців немає куда), але в крайньму випадку я б розповіла в років так в 9, просто зараз такий час, що в 12-13 років починаються статеві відносини...
2)ну приблизно з 15-16.Просто я знаю навіть якщо забороню, це нічого толком не дасть...
3)Я думаю з кожним роком ми все більше будемо перетинати рамки дозволеного...13-років це ще дитина...
4)В дітей має бути власна кімната, і то за багато метрів від батьківської, із звукоізоляцією...нарахунок віку не знаю...
Dema V
Цитата

Сміявісі. невжи ти думаєш, що до тебе прийде твоя дитина і запитає чи їй вже можна секс ?
Цитата
З якого віку ви плануєте розповісти дитині все про секс

Часто є так, що діти про це дізнаються ще заздалегідь.
Цитата
Як ви ставитеся до сучасного періоду їх початку - за статистикою 16,5 років в середньому, 60% починають з 13 років.

Акселерація. Якщо можеться і хочеться і вже нема терпцю то чому б ні. Цікаво скільки з тих 60% були тоді п'яними.
Цитата
Як ви плануєте суміщувати сексуальне життя з партнером та існування власних дітей - може будете відокремлювати їх у власну кімнату, якщо так, то з якого віку.

Для створення повноційної сім'ї потрібно забезпечити умови як для пари так і для майбудньої дитини(дітей)
-=VJ=-
Цитата(ShakalhomesixVSseven @ 8.02.2008 15:20) *
все про секс??")))

Гм... Ну хоч основи smile.gif

Цитата())((Кришталюся))(( @ 8.02.2008 15:22) *
1)Дитина сама про це дізнається, середовище і суспільство зараз таке що, вона це взнає ще раніше ніж я (хоча раніше ніж я в 5 роців немає куда), але в крайньму випадку я б розповіла в років так в 9, просто зараз такий час, що в 12-13 років починаються статеві відносини...

Себто віддасте все на волю суспільства, бо до 5 - зарано?

Цитата())((Кришталюся))(( @ 8.02.2008 15:22) *
нарахунок віку не знаю...

Ну а якщо уявити, подумати? smile.gif

Цитата(Dema V @ 8.02.2008 15:24) *
Сміявісі. невжи ти думаєш, що до тебе прийде твоя дитина і запитає чи їй вже можна секс ?

Може це і комусь видається смішним, але багато дітей таки питають у батьків "чи варто", звісно, якщо батьки раніше не "круто обламають" усю довіру своєю поведінкою. В цьому і полягає питання - що саме кожен зробить, якщо до нього прийде дитина в свої, приміром, 12 років і скаже - от така ситуація, хочу.

Цікаво скільки з тих 60% були тоді п'яними.

в 99% - хоч один, в 75% - обидва smile.gif

Для створення повноційної сім'ї потрібно забезпечити умови як для пари так і для майбудньої дитини(дітей)

Що то є - нормальні умови?
Julli Kryshtal
Цитата
Себто віддасте все на волю суспільства, бо до 5 - зарано?

Ну а якщо уявити, подумати? smile.gif

Ну це ж зрозуміло що дитина і без мене все дізнається!!!....а на рахунок віку, дуже просто, хоч з місяця, просто є така фігня ставиш одну біля дитини, одну забираєш з собою(щось на зразок рації), якщо дитина плаче, почуєш...вот і все...
-=VJ=-
Цитата())((Кришталюся))(( @ 8.02.2008 15:33) *
Ну це ж зрозуміло що дитина і без мене все дізнається!!!

Мені, наприклад, це геть незрозуміло smile.gif

Цитата())((Кришталюся))(( @ 8.02.2008 15:33) *
а на рахунок віку, дуже просто, хоч з місяця, просто є така фігня ставиш одну біля дитини, одну забираєш з собою(щось на зразок рації), якщо дитина плаче, почуєш...вот і все...

Це для лінивих і безпечних батьків. З дітьми інколи таке трапляється, що воно і заплакати не встигає.
milochka
на мою думку батьки з дітьми вовинні бути в цій темі делікатнішими ! можливо завести тему натяками але не все і зразу ! на мою думку дитина все дізнається від суспільства , а якщо вона буде мати якісь питання по цій темі то просто запитати в батьків ( хоча навряд чи вона буде розмовляти на цю тему з батьками ) і щоб мала довіру до батьків ! а вже коли дитина захоче ступати в статеве життя це все залежить саме від неї , її організму та переконань !
-=VJ=-
Цитата(pushechka @ 8.02.2008 15:38) *
на мою думку дитина все дізнається від суспільства

Судячи з частоти такої відповіді більшість не лише дізнались про це від друзів в дитсадку, але і вважає це нормою?

Цитата(pushechka @ 8.02.2008 15:38) *
хоча навряд чи вона буде розмовляти на цю тему з батьками

Ви так заб"єте свою дитину, що вона не буде з Вами розмовляти? smile.gif
чорно-біла
Часто стається, що діти, самі починають задавати питання про секс. І це стається в досить ранньому віці. На питання "звідки я взявся/лась?", просто-напросто не буду розказувати про капусту, лелек, і все в тому роді.
Щодо віку, то головне не межі встановити, а дати дитині зрозуміти, що краще ні з ким, ніж аби з ким, і ніяк, ніж аби-як. Знайти людину на ніч- легко, але чи вартує це робити з першим-кращим? Одним словом, хай бере приклад з мами і тата.))тут не опишеш всіх нюансів виховання.
Щодо статистики, то мені в голову не лізе, як можна займатись сексом вже в 13 років, навіть під дією алкоголю. Відчуваю себе якоюсь прям не модерною. Думаю якраз тих дітей навчила вулиця/тв, суспільство одним словом, бо батьки не знайшли до них підходу, або й не шукали.
-=VJ=-
Цитата(чорно-біла @ 8.02.2008 15:46) *
Щодо статистики, то мені в голову не лізе, як можна займатись сексом вже в 13 років, навіть під дією алкоголю. Відчуваю себе якоюсь прям не модерною. Думаю якраз тих дітей навчила вулиця/тв, суспільство одним словом, бо батьки не знайшли до них підходу, або й не шукали.

Я себе теж smile.gif Я тільки дізнався про деякі теоретичні основи років, мабуть, в 12-13, та й то не сказати б, що від суспільства. Але доводиться зважати на об"єктивну реальність.
Одна з її рис, як вже видно - більшість вважає, що це взагалі не їх турбота.
milochka
Цитата(-=VJ=- @ 8.02.2008 15:45) *
Судячи з частоти такої відповіді більшість не лише дізнались про це від друзів в дитсадку, але і вважає це нормою?

так саме від суспільства я про це дізналась ! і ніхто не каже що це є норма

Ви так заб"єте свою дитину, що вона не буде з Вами розмовляти? smile.gif

просто дуже часто діти соромляться розмовляти з батьками на цю тему !
-=VJ=-
Цитата(pushechka @ 8.02.2008 15:51) *

Перепрошую, але таке трапляється виключно після того, як батьки дають дитині зрозуміти, що в цьому є щось таке сороміцьке, що цієї теми вони не бажають торкатись. А без цього діти біжать до батьків з усіма темами.
чорно-біла
Цитата(pushechka @ 8.02.2008 14:51) *

Вони соромляться саме тому, що батьки роблять з цієї теми табу. Для дітей нема непристойних речей, бо вони не знають взагалі що воно таке, той секс. Так що хто соромиться: батьки чи діти? Мабуть все таки батьки. А шкода. Бо саме від них залежить подальший розвиток їх же дітей.
milochka
Цитата(-=VJ=- @ 8.02.2008 15:53) *
Перепрошую, але таке трапляється виключно після того, як батьки дають дитині зрозуміти, що в цьому є щось таке сороміцьке, що цієї теми вони не бажають торкатись. А без цього діти біжать до батьків з усіма темами.

в цьому я вас підтримую ! а ще діти не йдуть до батьків з такими темами тому що деякі датьки мало приділяють дітям часу і мало з ними спілкуються
-=VJ=-
Цитата(чорно-біла @ 8.02.2008 15:57) *
Для дітей нема непристойних речей, бо вони не знають взагалі що воно таке, той секс. Так що хто соромиться: батьки чи діти? Мабуть все таки батьки. А шкода. Бо саме від них залежить подальший розвиток їх же дітей.

Звісно батьки. У дітей це як починається - мінімум в дитсадку виявляється, що хлопчики від дівчаток відрізняються за частинами тіла, максимум в тому ж дитсадку є хтось "особливо продвинутий" в цій темі, котрий ознайомлений з нею, як правило, з матюків батьків чи старшого брата - він і ділиться надбаннями. Потім діти йдуть додому і чіпляються до батьків з розпитуваннями. І от тут - точка біфуркації, на якій все залежить від батьків.
Цікаво, хто що збирається розповідати своїй, ну приміром, трирічній дитині, коли вона прийде з такими запитаннями?

Цитата(pushechka @ 8.02.2008 15:59) *
в цьому я вас підтримую ! а ще діти не йдуть до батьків з такими темами тому що деякі датьки мало приділяють дітям часу і мало з ними спілкуються

То, повертаючись до Вашої думки, що Ви збираєтесь зі своїми дітьми робити? smile.gif
Castiel

1)Розповім як тільки сам ВСЕ взнаю і зпробую.
2)З якого віку? Як женило виросте і клепка в голові буде, ну і ще папери там всякі, перед тим вакансія на потенційного кандидата що має займатися з дитиною сексом має бути ухвалена на сімейній раді, до якої будуть входити всі члени сімї, з бабусею і дідусем включно. Крім того кандидат має пройти ряд медичних тестів, включаючи тест на наркотики, алкоголь снід і венеричні хвороби та паразити. Секс буде здійснюватися у спеціально відведеному місці і під наглядом дорослих!
Dema V
Цитата(-=VJ=- @ 8.02.2008 15:29) *
в 99% - хоч один, в 75% - обидва smile.gif

Воть-воть, робіть висновки. Не про тільки секс, а й про алкоголь тре розказувати.
Цитата
Що то є - нормальні умови?

Як створю то неодмінно тобі перерахую ;)
-=VJ=-
Цитата(БоБриК @ 8.02.2008 16:52) *

Ясно. Людина до батьківства ще не готова.

Цитата(Dema V @ 8.02.2008 17:40) *
Воть-воть, робіть висновки. Не про тільки секс, а й про алкоголь тре розказувати.

То вже окрема тема smile.gif Але, звісно, треба. І не тільки про алкоголь.

Цитата(Dema V @ 8.02.2008 17:40) *
Як створю то неодмінно тобі перерахую wink.gif

Тобто ще невідомо, що хочеться створити?
FeMINIsto4ka
як в кого але я з батьками завжди була відвертою... в 7 років підійшла і запиталась: "а для того щоб мати дітей потрібно займатись сексом?"... мама відповіла на всі мої запитання, правда тоді мене цікавило тільки звідки беруться діти smile.gif
по-моєму потрібно не тільки планувати коли як і що треба говорити дитині про секс, треба думати в загальному про її виховання, бо наприклад мене виховували дуже самостійною... (ніколи ніхто не підбігав одразу коли падала, навчаючись ходити - то як приклад), за мною ніхто ніколи не ходив по п'ятам, можна було порадитись, поспитатись... але щось любила і хотіла робити сама
так і зараз мене ніхто ніколи не сварить, не дорікає, бо знають що я самостійна і відповідальна, а коли що то розкажу...
планую свою дитину виховувати так само, надіюсь проблем не буде і коли їй стане вона так само як колись я підійте і спитає, і буде питати так завжди smile.gif
тепер коли розмови заходять про секс, то батьки відповідають:"ой в такі роки всякі дурниці бувають зробиш, але не смій думати про аборт!" pardon.gif

P.S. на крайняк може дитина поговорить з бабусею і дідусем wink.gif
Лука
Вважаю,неприйнятним те, що дитина повинна дізнаватись про секс та особливості своєї фізіології з засобів масової
інформації та від однолітків. Інформація яку вона одерже,може мати зпотворений характер і тоді дитина матиме
хибну уяву.Ще в дитячому садочку в туалеті ( коли всі на горщиках )виникало питання, а чому в мене не таке
або я хочу теж таке.Вважаю, дитині доцільним розповідати про все що стосується відносин між чоловіком і жінкою
ще з садочка .Тільки не нагрузить її страшними термінами,а розповідати по мірі її сприйняття і розвитку, говорить як з дорослим.Тоді дитина відчуватиме вашу підтримку і турботу і не піде десь на вулицю.Прийде час, що можливо
їй прийдеться щось дізнатись і від друзів, але вона буде до цього готова.В США підходять дуже серйозно до цього питання ще з молодших класів.В нас же, зовсім не існує ніякої культури інформації сексуального розвитку дитини.
З якого віку займатися сексом дитина вирішить сама по мірі її виховання, я думаю тут батьків ніхто не запитує,
коли- завтра чи післязавтра, та і не вглядить ніхто.Але діти, однозначно, повинні знати все про секс і його наслідки,
від цього залежить наше майбутнє.
Romun
Цитата

Хто я такий щоб щось дозволяти або забороняти своїй дитині? Епоха виховання базована на заборонах відходить у минуле. Зараз актуальними є відносини довіри. З мого боку єдине можливе - це передати інформацію про можливі негативні і позитивні сторони сексуальних стосунків. І головне простежити коли і в якому віці, і в якій формі подавати цю інформацію. Це легше здійснити коли між батьками і дітьми існують стосунки довіри.

Цитата

Я вважаю, що настільки ранній початок сексуального життя в більшості випадків залишає негативний психологічний вплив. Хоча я думаю існує прямий зв`язок між непорозумінням дітей з батьками і раннім початком статевого життя, раннім вживанням алкогою, цигарок і т.д.

Цитата

Психологи рекомендують відокремлювати дітей під час того як батьки займаються сексом в іншу кімнату з моменту народження. Так як під час статевого акту в повітрі літать феромони і т.д. які бентежать дитину.
milochka
Цитата(-=VJ=- @ 8.02.2008 16:22) *
Звісно батьки. У дітей це як починається - мінімум в дитсадку виявляється, що хлопчики від дівчаток відрізняються за частинами тіла, максимум в тому ж дитсадку є хтось "особливо продвинутий" в цій темі, котрий ознайомлений з нею, як правило, з матюків батьків чи старшого брата - він і ділиться надбаннями. Потім діти йдуть додому і чіпляються до батьків з розпитуваннями. І от тут - точка біфуркації, на якій все залежить від батьків.
Цікаво, хто що збирається розповідати своїй, ну приміром, трирічній дитині, коли вона прийде з такими запитаннями?

То, повертаючись до Вашої думки, що Ви збираєтесь зі своїми дітьми робити? smile.gif

мені до власних дітей як до москви пішки ! хоча ні до дітей дальше !
Ксюшенька
VJ вибач але ти така зануда і такий правльний шо мене аж харить!Тобі про секс мама розказувала і показувала шо де є і як ним користуватись????Чи може на ніч замість казочки розказувала,а потім ти прийшов і запитав її..Слухай мама,тойво,мені вже 16 , в мну там чухається..можна???І шо..якби вона сказала ні то так ти її і послухав!Про все дитина дізнається від суспільства,її оточення,з роками вона просто все глибше про це дізнається!Я з мамою можу говорити на різні теми,але питати її чи можна чи ні то вже занадто!Я солідарна з тим що в 13 років то аж зарано!Але 16 років як не як,згадайте коли ви були у цьому віці,тоді якраз коли людина розвивається не тільки фізично але й духовно.І має свою голову на плечах і в праві сама вирішувати коли де як і з ким!І навіть якшо зробить помилку то це буде її помилка.На чужих помилках не вчаться!!!!!!!!!!!!!!!Поки сам не вляпаєшся нікого слухати не будеш..Чи не так?ТОму я вважаю шо в ті ж самі 16-17 років це вже мислячі люди,хоча в мене більшість однокласниць таке децко шо їм про секс не то шо нічого не відомо,а вони навіть в мислі не мають шоб ним займатись!Або ше такі наївна шо їм напарять і вони відадуться кому небуь а потім будуть плакати в подушку,але дійсно розвинуті підлітки будуть самі думати,адже в цей вік вважають себе вже дорослими,які в праві вирішувати такі питання!!!!!!!!!Все!

Шановна, раджу вам трохи бути толерантнішою до співрозмовників.
Marcos
Romun
Ксюшенька, а Вам не здається, що вульгарність в дівчатах харить куди більше ніж чиєсь занудство? Навіщо чіпати чиюсь мати? VJ чоловік... І я думаю, що хлопцям статеве виховання повинен проводити в першу чергу батько, а у виключних випадках батько і мати разом. Ну і звичайно не на пальцях показувати, як ви описуєте, зараз є достатньо освітньої літератури чи відеофільмів (ги, про те як правильно пояснити дитині).
Скажіть, навіщо дитина повинна дізнаватись про сексуальні відносини
Цитата
від суспільства,її оточення
? Тоді хто буде відповідати за її поведінку, теж суспілсьтво? Ви можете стати поганою матір`ю якщо будете сподіватись що суспільство належним чином виховає вашу дитину.
Dema V
Цитата(-=VJ=- @ 8.02.2008 17:48) *
Тобто ще невідомо, що хочеться створити?

Взагалі не впевнений щодо сім'ї unsure.gif
чорно-біла
Ксюшенька, тут про дітей мова йде, а ти так кіпішнула, ніби хтось твої права на щасливе життя в ліжку утискає
Зимова Дівчина

як тільки запитає. але думаю в районі 7-10 рочків так більше-менш серйозно)
мої батьки певно в силу якогось свого виховання скромного самі так нічого і не розказували. хоча...я з самого дитинства все робила і дізнавалась сама. вони купили книжечку - а ля все про секс для дітей від 7 до 13 років. наполегливо її сховали за іншими книжками на поличці. але так як я з дитинства багато читаю, я її знайшла. випадково. отак ази і дізналась))
забороняти/дозволяти не те. головне пояснити, а не нав.язати думку, що з цим краще не поспішати. вік? певно коли буде готова фізично та морально
а ще...на дитину не можна давити морально. це лише викликає негативні емоції, та купу комплексів і неврозів.
пам.ятаю свою розмову з мамою - будучи вже дорослою дівчинкою була шокована її такою реакцією негативною. воно наче і смішно виглядає, а вийшло дуже боляче.

ця статисктика показує лише рівень незацікавленості батьків у вихованні дітей. в них немає часу на дітей, от діти самі знаходять собі забавки)

хм...ну тут боюсь залежить чи буде та друга кімната))) але звичайно якщо буде можливість то одразу в окрему
:-)
Цитата

Як читати навчиться biggrin.gif Я більше довіряю книжкам і власному досвіду, ніж "масним" переказам "з вулиці".

Цитата

17-18 - тоді людина думає більше головою ніж гормонами.

Цитата

Катастрофа! Маю кількох добрих знайомих одинадцятикласниць. Там ТАКЕ blink.gif твориться!!! В порівнянні мій 11 клас - янголята.

Цитата

Ага, в темну коморку, під замок biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif І то відразу biggrin.gif
-=VJ=-
Цитата(Лука @ 8.02.2008 19:20) *
З якого віку займатися сексом дитина вирішить сама по мірі її виховання, я думаю тут батьків ніхто не запитує, коли- завтра чи післязавтра, та і не вглядить ніхто.

Дивно, чому усі так це сприйняли буквально smile.gif Звісно, навряд чи вона прийде і запитає "можна я сьогодні увечері пересплю з хлопцем?" ggggg.gif
Скоріше за все це буде в найкращому випадку "от, ми вже давно зустрічаємось з таким-то, він запропонував, а я ще не знаю, що йому відповісти"...

Цитата(pushechka @ 8.02.2008 22:07) *
мені до власних дітей як до москви пішки ! хоча ні до дітей дальше !

Усі люди різні rolleyes.gif Особисто я люблю заздалегідь оцінювати усі варіанти проблем, щоб бути до них готовими, бо з свого досвіду знаю, що інколи проблеми падають на голову набагато раніше, аніж ти сподівався.

Цитата(Ксюшенька @ 8.02.2008 22:13) *
VJ вибач але ти така зануда і такий правльний шо мене аж харить!

Обожнюю "харити" людей, які вважають, що в правильності є щось погане.

Тобі про секс мама розказувала і показувала шо де є і як ним користуватись????

Ні, звісно, це було вище її сил, тому вона просто підсунула мені енциклопедію - до того мені подібні думки і в голову не приходили. Особисто я її помилки не збираюсь повторювати.

Про все дитина дізнається від суспільства

Я пам"ятаю якість знань того "суспільства" smile.gif

Але 16 років як не як,згадайте коли ви були у цьому віці

Чудово пам"ятаю, якраз тоді я і розвивався духовно - я вже півроку, як закінчив школу, думав про вступ до ВУЗу та подальше життя і щодня дарував квіти одні дівчинці. Про секс з нею у мене і думок не було, оскільки це було перше кохання, коли об"єкт видається тобі чистим янголом.
Що Вам ще пригадати?

На чужих помилках не вчаться!

Нагадаю життєву істину - мудреці вчаться на чужих помилках, звичайні люди - на своїх, і лише дурні не вчаться нічому. Я прагну бути мудрішим, хоч це і не завжди вжається. Вам хочеться випробовувати своїм лобом все? Тоді першим чином пропоную піти, лизнути розетку, щоб вивчити на власному досвіді, до чого це приводить.

в мене більшість однокласниць таке децко шо їм про секс не то шо нічого не відомо,а вони навіть в мислі не мають шоб ним займатись!

Дивно. мабуть роки змінили сучасних школярів, оскільки мої однокласниці могли трахатись з хлопцями по підвалам з дев"ятого класу, а своїх цнотливих колег зневажливо називали "нерозкоркованими пляшками".

в цей вік вважають себе вже дорослими,які в праві вирішувати такі питання!!!!!!!!!Все!

Вважати себе дорослим і бути ним - різні речі.
Олеська
Якщо хтось вже спробував ці проблеми на власній персоні - буде дуже добре, коли поділиться smile.gif

Прошу, панове...

Підтримую щодо схожість тем про кохання і щодо "сумно". Але ж тут дійсно багато дітей, яким, мабуть, просто немає з ким поділитись почуттями і порадитись.
Колись я працювала в будинку школяра, вела два гуртки (юнкори і театральний). Дітки в мене були просто унікальні, вірніше я допомогла їм такими стати. Варто було лише допомогти кожній дитині розкритись як особистості. Разом з тим, вони відкривали мені свої думки. Спочатку в мене був шок - звідки в 11-13-літніх такі збочені думки? Згодом я зрозуміла, що то є наша реальність - думати в такому віці про те, як і з ким вперше позбутись цноти і як би це пошвидше - щоб пізно не було, як би то не завагітніти, і ще тих "як би то" було дуже багато. Я намагалась пояснити всі плюси (та які там плюси!), всі мінуси ранніх статевих стосунків, пояснювала (наскільки я в 20-річному віці могла пояснити) що, як, куди і до чого. Діти мене сприймали як старшу сестру, так їм хотілось сприймати, бо вдома їм просто не було з ким на ту тему поділитись.

Більшість батьків усвідомлюють, що дитина подорослішала, коли або зальот, або якась інша проблема виникає - коли вже й пізно щось пояснювати.

Виходячи з такого свого досвіду, думаю, що своїй дитині я почну розказувати все про сексуальні стосунки десь з 11-12-річного віку дитини.
Щодо того, чи дозволяти дитині секс чи ні, то це взагалі наприпустимо - ні в якому разі дитині не можна щось забороняти, бо можуть бути плачевні наслідки.
Своє сексуальне життя звісно потрібно відокремлювати від дитячих очей.
Атеїст
Цитата(Олеська)
Виходячи з такого свого досвіду,
думаю, що своїй дитині я почну
розказувати все про сексуальні
стосунки десь з 11-12-річного віку дитини.

Загалом мені це теж здається оптимальним: з роз'ясненням треба встигнути ще до статевого дозрівання, однак надто поспішати не варто, бо старшій дитині просто легше пояснювати - вона вже розумніша. Єдине зауваження: навряд чи сама дитина чекатиме такого віку, скорше за все вона раніше почне сама цікавитися.
Цитата(Олеська)
Щодо того, чи дозволяти дитині секс чи ні, то це взагалі наприпустимо - ні в якому разі дитині не можна щось забороняти, бо можуть бути плачевні наслідки.

Забороняти - не можна, але попереджувати про можливі негативні наслідки - треба. Думаю, ти це й мала на увазі.
Цитата(Олеська)
Своє сексуальне життя звісно потрібно відокремлювати від
дитячих очей.

Тим більше якщо ти ЗБОЧЕНКА! smile.gif
Олеська
Цитата(Атеїст @ 9.02.2008 12:53) *
Загалом мені це теж здається оптимальним: з роз'ясненням треба встигнути ще до статевого дозрівання, однак надто поспішати не варто, бо старшій дитині просто легше пояснювати - вона вже розумніша. Єдине зауваження: навряд чи сама дитина чекатиме такого віку, скорше за все вона раніше почне сама цікавитися.

Забороняти - не можна, але попереджувати про можливі негативні наслідки - треба. Думаю, ти це й мала на увазі.

Тим більше якщо ти ЗБОЧЕНКА! smile.gif

Роз"яснювати своїм дітям щодо сексуальних стосунків я буду тоді, коли відчую, що вже потрібно.

Щодо заборони. Якщо доступно роз"яснювати дітям суть інтимних стосунків та їх можливі наслідки, то ні забороняти, ні попереджати необхідності не буде.

А щодо збоченки, - то збоченці - теж люди. itshe.gif
Ar@tis
Цитата
На рахунок, коли дозволити...Ви що смієтесь?! Та хто нас питати буде. Коли станеться, тоді станеться. Звісно покладається задача так виховати своїх дітей, щоб вони хоча б до 16 дотягнули...

cool2.gif yes.gif cool2.gif

Наші чада й справді особливо нас питати не будуть, більше залежить від того в яких умовах вони опиняться. Тому головне не ховати від них цю тему, а активно допомагати їм розібратися з цим питанням, особливо дати розуміння того що це далеко не завжди безпечно. І найголовніше слід дати таке виховання щоб вони були відповідальними перед собою та іншими... В принципі навіть це все не позбавить нас головної болі він дітей, але думаю її буде dry.gif менше

P.S. А ідея з віддаленою кімнатою та звукоізольованими стінами мені сподобалась!!! yes.gif cool.gif cool2.gif
mIK
Я вважаю що розповідати треба почингати з 11 років
-=VJ=-
Цитата(mIK @ 10.02.2008 10:08) *
Я вважаю що розповідати треба почингати з 11 років

А якщо в п"ять прийде?
Lemon
Слухайте , розповідати треба про презерваравратизиви і інші засоби запобігання "діток".Те як рано діти будуть кохатися - ніхто не здатен керувати.
В США діти займаються сексом вже в 13, і в нас в 15.Як на мене (не зважаючи на мою вікову групу) це негарно, але як їм хочеться і можеться : БУДЬЛАСКА! yes.gif
-=VJ=-
Цитата(Lemon @ 10.02.2008 22:59) *
Слухайте , розповідати треба про презерваравратизиви і інші засоби запобігання "діток".Те як рано діти будуть кохатися - ніхто не здатен керувати.
В США діти займаються сексом вже в 13, і в нас в 15.Як на мене (не зважаючи на мою вікову групу) це негарно, але як їм хочеться і можеться : БУДЬЛАСКА! yes.gif

Дивно. В першу чергу це шкідливо, а вже потім негарно, але про це ще ніхто і слова не сказав.
Lemon
Цитата
Дивно. В першу чергу це шкідливо, а вже потім негарно, але про це ще ніхто і слова не сказав.

А чим це шкідливо?
-=VJ=-
Цитата(Lemon @ 11.02.2008 11:05) *
А чим це шкідливо?

От це і сумно - краще б про таке в школах розповідали sad.gif
У 18-19 років у дівчинки лише закінчується пубертатний період і тілько тоді можна нормально займатись сексом. До того у неї ще остаточно не налагодилась гормональна система, не доформувалась статева і не розвинулась остаточно мікрофлора (а слизова оболонка статевих органів жінки взагалі закінчує формуватися лише в 21-23 роки). Результат такого раннього початку - епідемія інфекцій, про існування у себе яких більшість навіть не підозрює, та проблеми зі статевими органами на зразок ерозії шийки матки, запалення піхви та сечового міхура, а якщо додається невмілість партнера - то психологічні проблеми з сексом, інколи на все життя. І це я вже мовчу про перші небажані вагітності та як результат аборти, які у нас теж проквітають.

Стосовно ЗПСШ (захворювань, що передаються статевим шляхом), а точніше інфекцій - за статистикою в середньому в світі хворий на хламідії кожен другий чоловік та кожна четверта жінка. Захворювання майже завжди безсимптомне, от тільки в один чудовий день жінці кажуть, що вона безплідна, а чоловіку - що його сперматозоіди занадто малорухливі, а їхня ДНК фрагментована, тому дітей не буде. Або буде, але раптом станеться викидень. Або таки дитина народиться, але передчасно і до того ж з кон"юктивітом чи враженнями вух та носа, чи взагалі з пневмонією (нагадаю, що за статистикою абсолютно здорових дітей українки вже не народжують). От і думайте далі самі.
Lemon
Незнаю, не думаю що природа розпорядилася так, що неможна коли можеш, і не роби коли хочеться.
-=VJ=-
Цитата(Lemon @ 11.02.2008 14:38) *
Незнаю, не думаю що природа розпорядилася так, що неможна коли можеш, і не роби коли хочеться.

Природа розпорядилась так, що залишила людину голою. Ти ходиш голим?
Lemon
Цитата
Ти ходиш голим?

ні, але мона навести безліч прикладів: природа створила людину так, щоб вона какала і пісяла коли захоче.
Я саме так і роблю. smile.gif
-=VJ=-
Цитата(Lemon @ 11.02.2008 17:13) *
ні, але мона навести безліч прикладів: природа створила людину так, щоб вона какала і пісяла коли захоче.
Я саме так і роблю. smile.gif

Себто коли хочеться посеред вулиці - то береш, і сідаєш? Ну ти й збоченець...
Слухай, а коли тебе припікає в автобусі, тоді як?
Саньок
А що ви хотіли??? Прогрес не стоїть, еволюція. Ще трохи і ми в 15 років будемо працювати по професії. ЦЕ НОРМАЛЬНО
-=VJ=-
Цитата(Саньок @ 12.02.2008 07:31) *
А що ви хотіли??? Прогрес не стоїть, еволюція. Ще трохи і ми в 15 років будемо працювати по професії. ЦЕ НОРМАЛЬНО

Яка ще еволюція, цікаво, і до чого тут професія? І найголовніше - що в цьому нормального?
Lemon
Цитата
Себто коли хочеться посеред вулиці - то береш, і сідаєш? Ну ти й збоченець...
Слухай, а коли тебе припікає в автобусі, тоді як?

Я не кажу що нормально займатися сексом в автобусі чи де захочеться. mad.gif
Подивіться в природу: тварини з якого віку плодяться?
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.