Повна версія цієї сторінки:
The Offspring
Я тут на Antipunk'у лазив та побачив,що цю групу дуже поважають,навіть ті,що поливають брудом blink-182 i Sum41
[Модери,перемістіть цю тему в Зарубіжну музику,я випадково почав її тут!!!Вибачайте]
Дуже позитивно, хоча слухаю рідко, все одно Linkin Park кращі
Кава з козявками...
11.07.2007 22:26
прикольно більш менш нормально
арлєкіно
11.07.2007 22:50
(mIK @ 11.07.2007 22:42) [snapback]143067[/snapback]
Дуже позитивно, хоча слухаю рідко, все одно Linkin Park кращі
Ти порівнюєш дуже різні колективи!

Тут кращого немає. Нафіг твій суб'єктивізм! Без образ.
Спрінги, на мою думку, зтворили новий, неповторний стиль музики -=pop-punk=- Це кльово.
Музика моєї молодості. Дуже їх люблю!!! Навіть фільм про них купив на ДВД.
barashka
12.07.2007 15:05
раніше слухала по-трошечку... зараз якось... гм. так-собі. але мож колись і повернуся до них. кліпи в них непагані)
Боривітер
13.07.2007 17:45
мені подобається

навіть маю балахон-кенгурятник маю, на секонді знайшов, і всього за 7 грн, з Англії. ну це так, оффтоп!!
пацики мають доволі багато альбомів, десь з початку 90-х

такі гурти, які вже існують більш як 10 років, є доволі самобутніми і неповторними, і це їх виділяє з-поміж інших.
музика в них цікава, як на мене вона кращі за тих Green Day, не розумію як тих Грін Дей кілька разів визнавали кращим панк колективом року????( в США мається на увазі)
Your Bunny Wrote
13.07.2007 18:15
всі пісні майже одноманітні...не сильно подобається, але інколи послухати можна.
ЧиНеЗанадтоДовгийвМенеНік
13.07.2007 20:23
Единий нормальний альбом - Амерікана, а так з кожного альбому можна взяти по декілька пісень
(Івгєша @ 13.07.2007 18:09) [snapback]143603[/snapback]
2 Рольник а що за фільм?
Там нарізка з різних концертів + розповідь про кожного учасника гурту окремо. Виявляється вони всі дикі екстремали і у кожного своє захоплення, хтось парашутист, хтось сноубордист і т.д. Вони там такі дикі речі витворяють!!!
2 Sotnik Респект!Ти теж помітив!
Рольник а серед них є скейтер?
колись слухав їх, зараз мені така музика не подобається. але кліпи в них класні, особливо "original prankster" та "pretty fly"
(Івгєша @ 14.07.2007 22:09) [snapback]143851[/snapback]
2 Sotnik Респект!Ти теж помітив!
Рольник а серед них є скейтер?
Здається є.
Часто слухаю, особливо вночі, коли звіт з якоїсь *уйні роблю;)
А так, вони одні з легенд музики (ІМХО)
KinoManiak
30.07.2007 13:51
Вічно молоді
x_bulba_x
30.07.2007 13:58
група класна, особливо люблю пісню want you bad
дурне дитя з Венери
2.08.2007 11:49
Алё! Тема вже була така!
Музика - примітивна, вокал огидний - і взагалі: "... для прищавих падросткав каториє сабіраюца на пєрває сєрьйознає свіданіє..." (Classic Rock за якесь там число);
P.S.: входять в п"ятірку моїх улюбленних груп
Metallistka
3.08.2007 15:51
щось на зразок грайливого року

такого веселого, розслаблюючого
Тут що, ніхто не слухав Ignition та Smash ?! нічого оптимістичного, веселого, розслаблюючого.... - все цілком серйозно. Чи може я нічого не розумію. Поясніть мені. Пліз!!!
Metallistka
3.08.2007 16:06
(mathias @ 3.08.2007 17:01) [snapback]152211[/snapback]
Тут що, ніхто не слухав Ignition та Smash ?! нічого оптимістичного, веселого, розслаблюючого.... - все цілком серйозно. Чи може я нічого не розумію. Поясніть мені. Пліз!!!
ну не знаю, не хотіла нікого образити, просто я слухаю метал і важке, і спрінги для мене здаються занадто легкими.
(Metallistka @ 3.08.2007 17:06) [snapback]152213[/snapback]
ну не знаю, не хотіла нікого образити, просто я слухаю метал і важке, і спрінги для мене здаються занадто легкими.

а я слухаю шансон і Б.Спірс, попса для мене - Metallica - але ж я не кажу що вони "грайливі і розслаблюючі"
Metallistka
3.08.2007 16:17
(mathias @ 3.08.2007 17:14) [snapback]152225[/snapback]
а я слухаю шансон і Б.Спірс, попса для мене - Metallica - але ж я не кажу що вони "грайливі і розслаблюючі"
чого ти завівся? все ок.ніхто спрінгів не ображає.всі мають право висловити свою думку.
(Metallistka @ 3.08.2007 17:17) [snapback]152227[/snapback]
чого ти завівся? все ок.ніхто спрінгів не ображає.всі мають право висловити свою думку.

зараз почну ображати "спрингів": еее... ну, це попса... еее....ацтой.... еее...не знаю...еее...допоможіть хтось!!!!
Metallistka
3.08.2007 16:23
(mathias @ 3.08.2007 17:20) [snapback]152231[/snapback]
зараз почну ображати "спрингів": еее... ну, це попса... еее....ацтой.... еее...не знаю...еее...допоможіть хтось!!!!
спрінги прікольні. я їх слухаю, коли хочеться відпочити. і просто слухаю, коли хочеться.
дурне дитя з Венери
4.08.2007 13:53
(mathias @ 3.08.2007 17:01) [snapback]152211[/snapback]
Ти шо тупий?

у кожного гурту бувають пісні на різний смак, веселі, сумні, повільні, розслабляючі і т.д., але Спрінги - загалом це розслабляюча, весела музичка (хоча звичайно є у них пісні різного характеру), але на те ж вони і панки, щоб співати таку музику, сам подумай!!!
(Dimon @ 4.08.2007 14:53) [snapback]152723[/snapback]
Ага - тупий, як раз те слово! щодо того що Offspring - весілі і розслаблюючі, то зараз і Гітлер так само виглядає на плівці.
Не знаю,але мені саме подобається їх позитив і взагалі слухаю панк тільки тому що файно підіймає настрій.Є і задумливі пісні - Long way home наприклад,але теж класні.Вокаліст взагалі відзначається,не переплутаєш ні з ким!Інкубаторські ніколи не стануть легендами
lamourattack
7.08.2007 13:45
Не дуже слухаю їх, але ніц проти не маю. Досить веселі хлопаки

Музика піднімає настрій, прикольно в принципі, хоча панку й не люблю.
най грають
адуфанчік
8.08.2007 07:35
нормальна група
Вертипузо
8.08.2007 21:03
Ух офспрінг - моє дитинство...
Нечупара
18.08.2007 19:38
(Рольник @ 12.07.2007 15:58) [snapback]143291[/snapback]
Музика моєї молодості.
а мого дитинства! З класу 6 чи 7 слухаю. Всі альбоми і тд. Якби не офспрінг курсач би так і не доробила б. Окриляють!))) Енергія принца допоможе!(с)
The offspring-це НАЙКРАЩА група у всьому світі!В них неповторні пісні класна музика супер склад.Мені подобається кожна до останньої пісні всі просто геніальні.Не розумію чому вони декому не подобаються.З нетерпінням чекаю новий альбом.
P.S я думаю їхня музика здебільшого не розслабляє а заставляє думати.
Кава з козявками...
4.03.2008 22:03

років в 14 так тащився від них, єта нє апісцать просто.
але "Смеш" вважаю найкращим.
а хтось вживає ОфспрінгЪ?
я колись теж слухав , але не довго , згодом перейшов на тяжчу музику
Оййййй...моя улюблена група....як на мене то це найкраща музика на світі!Знаю на память майже всі пісні.Фанат до самої смерті,чекаю не дочекаюсь нового альбому,мрію потрапити на концерт)
Цитата
але "Смеш" вважаю найкращим.
і де його можна качнути??
Кава з козявками...
4.03.2008 23:41
_http://infostore.org/info/129686
_http://musicfond.com/artist.phtml?id=83662&album=86276#1
Колись теж любив,а тепер порузумнішав...
Стандартні і вже просто дратуючі ритми,одні і ті ж акорди переходять з пісні в пісню,нікудишній вокал,до чорта одноманітна структура пісень,зате є драйв.Одним словом є все для популяризації для невибагливого і неосвіченого в музиці слухача.При кращій музичній підготовці нашого населення така музика ніколи б не стала популярною,імхо
Цитата
я так само про реп кажу

а от оффспрінг.... просто не кожен взмозі зрозуміти настільки просту сутність текстів їхніх пісень....
Цитата(the_time_killer @ 4.03.2008 23:47)

Стандартні і вже просто дратуючі ритми,одні і ті ж акорди переходять з пісні в пісню,нікудишній вокал,до чорта одноманітна структура пісень,зате є драйв.Одним словом є все для популяризації для невибагливого і неосвіченого в музиці слухача.При кращій музичній підготовці нашого населення така музика ніколи б не стала популярною,імхо
Чувак не знаю як ти дійшов до такого висновку,але я тобі скажу що у цієї групи нема навіть двох подібних пісень,а зміст їхньої музики-це ціла філософія.
Кава з козявками...
5.03.2008 08:50
Цитата
а це не ви про джаз писали? :")
послухайте Тома Вайтса :")
а якшо придовбав просто панк рок, мона послухати пост панк рок, гранж, поп панк і тд.
Цитата(the_time_killer @ 4.03.2008 23:47)

цілком підтримую твою думку , а на те що пишуть інші ти не звертай увагу...)
Саме порузумнішав!!!
Просто обєктивно проаналізував чого мене вчили і що я робив в музичній школі(8 років вчився)
2 shakalhomesixVSseven
так це я писав
дякую за пораду. постраюсь десь скачати і послухати!!!!
2 punic
не чекав що знайду хоча б когось хто б цілковито мене підтримав.
думав що всі дружно на мене гнівно накинуться...
дякую за підтримку!!
щодо OFFSPRING, то на скільки я знаю – це треш-панк-метал
а щодо тебе, то брехати не добре

можливо така музика – вже не твоє, але казати що їхні пісні немають смислу
це все одно що показувати свою розумову відсталість -.-
2 punic
цікавить мене одне питання...
Чому спершу ти так толерантно сказав,що просто колись слухав offspring,а потім коли я висловив значно жорсткішу позицію ти мене підтримав?Чому з самого початку не сказав цього сам????
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.