Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Чи потрібно заправляти ліжко?
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3
jjjjjj
ліжко застеляти потрібно,щоб був гарний вигляд в кімнаті,щоб ніхто не сідав на ростелене ліжко!
tanya-gr10
Ліжко потрібно застеляти тому що як хтось зайде в хату було красиво і акуратно.
Sergiy_K
відразу видно тему дєвачька створювала: називається "чи потрібно" а опитування "чи люблю"
Ластiвочка
Цитата(Варвара @ 30.03.2008 23:23) *
Чистий одяг, чисто заправлена постіль, чистий посуд - обов"язкова умова життя!

О, знайшла однодумців. А взагалі люблю постіль, коли вона випрана і з морозу. Тоді якийсь специфічний дух по хаті літає. Ага, ще щодо постелі, то постіль завжди після прання має бути випрасувана і трішки підкрохмалена! А ще надаю перевагу білосніжній постелі, кольорових не люблю чогось
Amarok
Цитата(БоБриК @ 5.04.2008 09:59) *
Опитування цікаве. Я ще не знав таких людей яким би подобалося його застеляти. Але ж треба. Тре було запитати ЧИ ВИ ЗАПРАВЛЯЄТЕ ЛІЖКО? , чи припустим вам його мама застеляє..... гиги))

Ну я сам застеляю... smile.gif
jakobz
Флуд видалив я.
Lemon
кожен ранок збираю постіль: інакше ніяк angry1.gif
Margo
А от я вже фактично відучилася лишати незастелене ліжко... просто кошеня появилось... а воно такі чудеса з моїм ліжком витворяє... що доводиться збирати постіль... і то з великою боротьбою biggrin.gif biggrin.gif
mim
QUOTE (_saljama_ @ 24.03.2008 10:21) *
І я над цим задумуюсь ggggg.gif

ти ж дівчина, не варто тобі задумуватись
чим жіночий гуртожиток відрізняється від чоловічого? У жіночому посуд миють після їжі, а у чоловічому перед smile.gif
та й з ліжком фактично теж таке виходить
Ромашечка
Заправлене ліжко сприяє порядку у кімнаті. smile.gif Та й гарніше так. І часу не так багато займає. Не думаю, що так важко відірвати 5 хвилин свого дорогоцінного часу на заправляння ліжка. Ну, хіба що ну дууууже проспав/ла.
Sergiy_K
яка глебока тема, ужо шиссят повідомлинь
барбі-11
Цитата(FeMINIsto4ka @ 15.03.2008 21:34) *
нарешті відгукнулись ті, хто застеляє ліжко happy1.gif ... вже почала думати шо то я одна така smile.gif

happy1.gif застеляти потрібно!невже так тяжко приділити 5хв
ПершаЛіпша
Застилати ліжко я не люблю. Та і не застиляю ). Але це безумовно потрібно,хоча б тому, що так постіль, на якій ти спиш (майже) голим тілом, суттєво менше брудниться...
Miguel
Ліжко потрібно застеляти, а щоб не було ліньки то того треба привчати змалечку. Це повинна бати частина стандартного ранкового ритуалу, як наприклад: зробити зарядку, почистити зуби...
Пляма
звісно, що треба...
для мене ця процедура навіть інших варіантів не передбачає...ну хіба що я вже аж так поспішаю чи не встигаю кудись, що кожна секунда на рахунку...(а це буває вкрай рідко) smile.gif
lamourattack
та ясно шо треба.
дурні питання
wink.gif
St1Ng3R
Треба, треба...Уявіть собі до вас гості прийшли, а тут посеред кімнати не застелене ліжко - зразу у гостя виникає якісь думки про вас... box.gif
bitter_end
Завжди, зазвичай застеляв. А от після наших Збройних Сил - кожен день та ще й рівно і акуратно... професійна звичка biggrin.gif
Amili
Потрібно, хоча б гігієнічних цілях, щоб ніхто у верхньому одязі не сідав на вашу постіль.
Sensssorika
ліжко заправляти потрібно..але я того робити не люблю))
FT232BM
Однозначно треба заправляти ліжко. Не заправлене воно стає м‘ятим та брудним. Не те щоб я чистоплюй, але існує такий порядок. А ще треба щоб подушка трикутничком стояла. laugh.gif
rapsodija
Маю стійке переконання, що якщо іноді через брак часу ліжко залишилося незастеленим, то й день буде таким же невпорядкованим та хаосним. Підтверджено на практиці.
...
Завжди заправляю. Це вже давно ввійшло в звичку, так естетичнішеsmile.gif.
---
був малим - то не дуже любив. а тепер навпаки - подобається.
якось до порядку привчає і дисциплінує.
Красунечка
я щоранку заправляю... вже навіть не задумуюсь над цим питанням)
RyVOL
Цитата(Красунечка @ 2.11.2008 18:22) *
я щоранку заправляю... вже навіть не задумуюсь над цим питанням)

угу, аналогічно! виробилася уже й звичка з дитинства, з ліжка зліз, заправив, і без криків за не засталене ліжко провів спокійно ранок! biggrin.gif
D1m{@}
Звичайно потрібно. Людина цим показує яка вона господар.
Не зручно буде, якщо прийде в гості людина і побачить незастелене ліжко.
Крихітка
Треба) Правда я це роблю в обід як прихожу зі школи,бо вранці завжди спішу і не маю часу. Але я це заняття люблю,майже як ритуал-розставити всі м"які іграшки по місцях,гарно заправити одіялко..ввечері приємніше засинати)
Panikovskiy
Для декого хочеш, не хочеш, потрібно, непотрібно, перетворюється в змушений. Як людям незаправляти та нескладати ліжка, коли вони живуть в 1 кімнатній квартирі, та ще й їх четверо? gryzin.gif В мене друг "прокантувався" так 20 років.
carry
я ніколи не встигаю заправляти...добре, шо в мене бабця є)))))
Woman
Звичайно, що треба застеляти ліжко після сну. Це симптом самодисципліни. Тим більше це займає не більше 5 хвилин!
Twinkle
Не можу сказати, що люблю процес застеляння ліжка, але однозначно вважаю це правильним, бо виглядає охайніше. І ввечері приємніше його розстеляти, а не так просто завалюватися rolleyes.gif
DarkSun
Особливо приємно, коли вже так хочеш спати, що не маєш сил розстелятиsmile.gif
Twinkle
Цитата(DarkSun @ 20.02.2009 18:36) *
Особливо приємно, коли вже так хочеш спати, що не маєш сил розстелятиsmile.gif

О_о Таке буває) Але то тоді не називається розстеляння - то стягання всього зайвого на підлогу і тоді завалювання))))))))
Nomad
Звичайно, заправити ліжко- святий обовязок
kavalera
Що, і така тема є? Афігеть. Хтось ізлив свої сміливі еротичні фантазії, створивши таку тему.
По темі. Я думаю треба заправляти, коли спав зубами до стєнки. І не питайте мене чому. Бо може з*явитися ще одна тема: чи потрібно спати зубами до стєнки?
BOLERO
ні, потрібно.... бо ітак важко вставати, а ще ліжко застеляти.... laugh.gif
Теж пасічник...
А для чого ліжко застеляти, якщо ввечері його треба буде знов розстеляти??????? ggggg.gif
zav
Цитата(Amba @ 25.02.2009 12:09) *
А для чого ліжко застеляти, якщо ввечері його треба буде знов розстеляти??????? ggggg.gif

Ну шоб красіва ващє так!
carry
Цитата(Amba @ 25.02.2009 12:09) *

моя бабця тобі б сказала:"Нашо їсти, потім всодно вика..єш)))))"
Теж пасічник...
Цитата(Carrion @ 25.02.2009 12:25) *
моя бабця тобі б сказала:"Нашо їсти, потім всодно вика..єш)))))"

А голод - не тітка. Хоч їсти не сра... мона й почекати. Але тут паралелей тут між цими процесами маловато. rolleyes.gif

Взагалі то я люблю щоб все було перфект і ліжко застелене і прибрано, і чим менше всяких недороблених справ - тим більше можна всього зробити!О!

ivansstef
ще мав би бути варіант. "В залежності від настрою! "
тому що це одна з тих речей, яка з одного боку привчає до самоорганізації та порядку, а з другої сторони вбиває певний душевний творчий запал..
Тому вважаю що це треба робити субєктивно..
Міра Вогню
Не застеляю rolleyes.gif Хіба шо інколи,дуже рідко,коли народ в хаті заставить
Син Перуна
чи потрібно застеляти ліжко?))))) а як автор думає, чи потрібно міняти постіль взагалі?)))))))))) ggggg.gif
Reltih floda
шо за тупе опитування? люблю - не люблю, я його взагалі не заправляю, я сплю на підлозі це дещо ексцентрично
Шартеп
моє ліжко заправляє моя нянька француженка, бо я LISE - дочка мадам Хохлакової
Саляма
Цитата(Син Перуна @ 27.02.2009 16:54) *
чи потрібно застеляти ліжко?))))) а як автор думає, чи потрібно міняти постіль взагалі?)))))))))) ggggg.gif

ні, автор бомж і взагалі не має постелі
D1m{@}
Цитата(DrunkLordVillis @ 15.03.2008 15:45) *
так, потрібно. Що ще й пояснити треба?

Я теж вважаю що потрібно застиляти своє ліжко. Так і кімната виглядає акуратно (що багато про що розкажить про цю людину) і собі приємніше буде.
Вареник
хочу собі ліжко, яке з усім скопом засовується в стіну
Teo
нє, я заправляю машину, постіль не заправляю..
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.