ліжко застеляти потрібно,щоб був гарний вигляд в кімнаті,щоб ніхто не сідав на ростелене ліжко!
tanya-gr10
5.04.2008 13:13
Ліжко потрібно застеляти тому що як хтось зайде в хату було красиво і акуратно.
відразу видно тему дєвачька створювала: називається "чи потрібно" а опитування "чи люблю"
Ластiвочка
5.04.2008 17:54
Цитата(Варвара @ 30.03.2008 23:23)

Чистий одяг, чисто заправлена постіль, чистий посуд - обов"язкова умова життя!
О, знайшла однодумців. А взагалі люблю постіль, коли вона випрана і з морозу. Тоді якийсь специфічний дух по хаті літає. Ага, ще щодо постелі, то постіль завжди після прання має бути випрасувана і трішки підкрохмалена! А ще надаю перевагу білосніжній постелі, кольорових не люблю чогось
Цитата(БоБриК @ 5.04.2008 09:59)

Опитування цікаве. Я ще не знав таких людей яким би подобалося його застеляти. Але ж треба. Тре було запитати ЧИ ВИ ЗАПРАВЛЯЄТЕ ЛІЖКО? , чи припустим вам його мама застеляє..... гиги))
Ну я сам застеляю...
кожен ранок збираю постіль: інакше ніяк
А от я вже фактично відучилася лишати незастелене ліжко... просто кошеня появилось... а воно такі чудеса з моїм ліжком витворяє... що доводиться збирати постіль... і то з великою боротьбою
QUOTE (_saljama_ @ 24.03.2008 10:21)

І я над цим задумуюсь

ти ж дівчина, не варто тобі задумуватись
чим жіночий гуртожиток відрізняється від чоловічого? У жіночому посуд миють після їжі, а у чоловічому перед 
та й з ліжком фактично теж таке виходить
Ромашечка
8.04.2008 05:52
Заправлене ліжко сприяє порядку у кімнаті.

Та й гарніше так. І часу не так багато займає. Не думаю, що так важко відірвати 5 хвилин свого дорогоцінного часу на заправляння ліжка. Ну, хіба що ну дууууже проспав/ла.
яка глебока тема, ужо шиссят повідомлинь
Цитата(FeMINIsto4ka @ 15.03.2008 21:34)

нарешті відгукнулись ті, хто застеляє ліжко

... вже почала думати шо то я одна така

застеляти потрібно!невже так тяжко приділити 5хв
ПершаЛіпша
4.08.2008 18:55
Застилати ліжко я не люблю. Та і не застиляю ). Але це безумовно потрібно,хоча б тому, що так постіль, на якій ти спиш (майже) голим тілом, суттєво менше брудниться...
Ліжко потрібно застеляти, а щоб не було ліньки то того треба привчати змалечку. Це повинна бати частина стандартного ранкового ритуалу, як наприклад: зробити зарядку, почистити зуби...
звісно, що треба...
для мене ця процедура навіть інших варіантів не передбачає...ну хіба що я вже аж так поспішаю чи не встигаю кудись, що кожна секунда на рахунку...(а це буває вкрай рідко)
lamourattack
5.08.2008 12:38
та ясно шо треба.
дурні питання
Треба, треба...Уявіть собі до вас гості прийшли, а тут посеред кімнати не застелене ліжко - зразу у гостя виникає якісь думки про вас...
bitter_end
1.11.2008 14:16
Завжди, зазвичай застеляв. А от після наших Збройних Сил - кожен день та ще й рівно і акуратно... професійна звичка
Потрібно, хоча б гігієнічних цілях, щоб ніхто у верхньому одязі не сідав на вашу постіль.
Sensssorika
1.11.2008 21:39
ліжко заправляти потрібно..але я того робити не люблю))
Однозначно треба заправляти ліжко. Не заправлене воно стає м‘ятим та брудним. Не те щоб я чистоплюй, але існує такий порядок. А ще треба щоб подушка трикутничком стояла.
rapsodija
1.11.2008 22:58
Маю стійке переконання, що якщо іноді через брак часу ліжко залишилося незастеленим, то й день буде таким же невпорядкованим та хаосним. Підтверджено на практиці.
Завжди заправляю. Це вже давно ввійшло в звичку, так естетичніше

.
був малим - то не дуже любив. а тепер навпаки - подобається.
якось до порядку привчає і дисциплінує.
Красунечка
2.11.2008 18:22
я щоранку заправляю... вже навіть не задумуюсь над цим питанням)
Цитата(Красунечка @ 2.11.2008 18:22)

я щоранку заправляю... вже навіть не задумуюсь над цим питанням)
угу, аналогічно! виробилася уже й звичка з дитинства, з ліжка зліз, заправив, і без криків за не засталене ліжко провів спокійно ранок!
Звичайно потрібно. Людина цим показує яка вона господар.
Не зручно буде, якщо прийде в гості людина і побачить незастелене ліжко.
Крихітка
20.02.2009 17:19
Треба) Правда я це роблю в обід як прихожу зі школи,бо вранці завжди спішу і не маю часу. Але я це заняття люблю,майже як ритуал-розставити всі м"які іграшки по місцях,гарно заправити одіялко..ввечері приємніше засинати)
Panikovskiy
20.02.2009 17:32
Для декого хочеш, не хочеш, потрібно, непотрібно, перетворюється в змушений. Як людям незаправляти та нескладати ліжка, коли вони живуть в 1 кімнатній квартирі, та ще й їх четверо?

В мене друг "прокантувався" так 20 років.
я ніколи не встигаю заправляти...добре, шо в мене бабця є)))))
Звичайно, що треба застеляти ліжко після сну. Це симптом самодисципліни. Тим більше це займає не більше 5 хвилин!
Не можу сказати, що люблю процес застеляння ліжка, але однозначно вважаю це правильним, бо виглядає охайніше. І ввечері приємніше його розстеляти, а не так просто завалюватися
Особливо приємно, коли вже так хочеш спати, що не маєш сил розстеляти
Цитата(DarkSun @ 20.02.2009 18:36)

Особливо приємно, коли вже так хочеш спати, що не маєш сил розстеляти

О_о Таке буває) Але то тоді не називається розстеляння - то стягання всього зайвого на підлогу і тоді завалювання))))))))
Звичайно, заправити ліжко- святий обовязок
kavalera
20.02.2009 21:39
Що, і така тема є? Афігеть. Хтось ізлив свої сміливі еротичні фантазії, створивши таку тему.
По темі. Я думаю треба заправляти, коли спав зубами до стєнки. І не питайте мене чому. Бо може з*явитися ще одна тема: чи потрібно спати зубами до стєнки?
ні, потрібно.... бо ітак важко вставати, а ще ліжко застеляти....
Теж пасічник...
25.02.2009 12:09
А для чого ліжко застеляти, якщо ввечері його треба буде знов розстеляти???????
Цитата(Amba @ 25.02.2009 12:09)

Ну шоб красіва ващє так!
Цитата(Amba @ 25.02.2009 12:09)

моя бабця тобі б сказала:"Нашо їсти, потім всодно вика..єш)))))"
Теж пасічник...
25.02.2009 12:42
Цитата(Carrion @ 25.02.2009 12:25)

моя бабця тобі б сказала:"Нашо їсти, потім всодно вика..єш)))))"
А голод - не тітка. Хоч їсти не сра... мона й почекати. Але тут паралелей тут між цими процесами маловато.
Взагалі то я люблю щоб все було перфект і ліжко застелене і прибрано, і чим менше всяких недороблених справ - тим більше можна всього зробити!О!
ivansstef
25.02.2009 15:01
ще мав би бути варіант. "В залежності від настрою! "
тому що це одна з тих речей, яка з одного боку привчає до самоорганізації та порядку, а з другої сторони вбиває певний душевний творчий запал..
Тому вважаю що це треба робити субєктивно..
Міра Вогню
27.02.2009 16:40
Не застеляю

Хіба шо інколи,дуже рідко,коли народ в хаті заставить
Син Перуна
27.02.2009 16:54
чи потрібно застеляти ліжко?))))) а як автор думає, чи потрібно міняти постіль взагалі?))))))))))
Reltih floda
15.03.2009 21:59
шо за тупе опитування? люблю - не люблю, я його взагалі не заправляю, я сплю на підлозі це дещо ексцентрично
моє ліжко заправляє моя нянька француженка, бо я LISE - дочка мадам Хохлакової
Цитата(Син Перуна @ 27.02.2009 16:54)

чи потрібно застеляти ліжко?))))) а як автор думає, чи потрібно міняти постіль взагалі?))))))))))

ні, автор бомж і взагалі не має постелі
Цитата(DrunkLordVillis @ 15.03.2008 15:45)

так, потрібно. Що ще й пояснити треба?
Я теж вважаю що потрібно застиляти своє ліжко. Так і кімната виглядає акуратно (що багато про що розкажить про цю людину) і собі приємніше буде.
хочу собі ліжко, яке з усім скопом засовується в стіну
нє, я заправляю машину, постіль не заправляю..
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.