Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Чи потрібно заправляти ліжко?
Теревені - Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3
Саляма
Хмурий Князь Вітольд
так, потрібно. Що ще й пояснити треба?
Саляма
Цитата(DrunkLordVillis @ 15.03.2008 14:45) *
так, потрібно. Що ще й пояснити треба?

звичайно треба. заправляти ліжко - верх маразму. Який сенс його заправляти, якщо чурез декілька годин усе одно розстеляти?
FeMINIsto4ka
Цитата(_saljama_ @ 15.03.2008 15:54) *
звичайно треба. заправляти ліжко - верх маразму. Який сенс його заправляти, якщо чурез декілька годин усе одно розстеляти?

я наприклад не терплю коли сідають на моє незастелене ліжко своїм буденним порівняно брудним одягом... а я потім мусю лягати у нього майже голим тілом shy.gif
то є негігієнічно gryzin.gif
Саляма
Цитата(FeMINIsto4ka @ 15.03.2008 14:56) *
я наприклад не терплю коли сідають на моє незастелене ліжко своїм буденним порівняно брудним одягом... а я потім мусю лягати у нього майже голим тілом shy.gif
то є негігієнічно gryzin.gif

не треба допускати всяких негігієністів до свого ліжка! Феміністочко, я тебе не впізнаю nevdacha.gif : спочатку в душ його - потім в ліжко brovy.gif
Русік
Логічно,але все ж це треба......гарніше кімната буде виглядати
А навіщо тоді їсти,якщо всеодно потім сходиш....
Саляма
Цитата(Русік @ 15.03.2008 14:58) *
А навіщо тоді їсти,якщо всеодно потім сходиш....

не плутай святе з праведним: істи - життєва необхідніть. А от не застеляючи ліжка людина може прожити місць
FeMINIsto4ka
_saljama_, я вже зрозуміла до чого ти клониш happy1.gif ... ну та, економія часу...менше порваних покривал rolleyes.gif
але все одно буду застеляти ліжко, бо мені так більше подобається 8.gif
Саляма
Цитата(FeMINIsto4ka @ 15.03.2008 15:03) *
але все одно буду застеляти ліжко, бо мені так більше подобається 8.gif

а ти отримуєш від цього задоволення чи просто любиш, коли ліжко застелене?
FeMINIsto4ka
Цитата(_saljama_ @ 15.03.2008 16:07) *
а ти отримуєш від цього задоволення чи просто любиш, коли ліжко застелене?

люблю коли воно застелене... а ввечері розстелити його наново...таке враження ніби свіжа постіль... pardon.gif
Lady Erato
В мене це питання одвічно виникає, коли мені кажуть застелити ліжко... от де сенс?? На що я відповідаю "Не буду, бо я сьогодні вдома ночую" rolleyes.gif
А от коли не ночую - тоді варто.. і кімната якась світліша стає.. і ніхто непонятний в нього не ляже, а якщо й ляже - то я про це знатиму dry.gif
Angelus
Терпіти не можу застеляти ліжко, але кожен день застеляю через не хочу. Не застеляю тільки коли хворію, або цілий день валяюсь в тому самому ліжку і дивлюсь фільми або ТБ.
Шkідниk
Цитата(Angelus @ 15.03.2008 15:26) *
Терпіти не можу застеляти ліжко, але кожен день застеляю через не хочу. Не застеляю тільки коли хворію, або цілий день валяюсь в тому самому ліжку і дивлюсь фільми або ТБ.

Аналогічно. Ліжко застиляю щоб порохи не осідали.
mim
не застеляв, доки кішка не завелася. А зараз доводится, бо інакше вся постіль в шерсті. А взагалі, застилати треба, так охайніше
Нечупара
мама каже треба, тато - ні
тому це вже питання до генетиків
або довіри)
Dema V
не роблю того, бо приходжу зі школи і завалююся в ліжко, кудись іду, приходжу і завалююся в ліжко. А ще в ньому купа книжок любить лежати.
Катка
я навіть не знаю, треба чи не треба застиляти ліжко....звичка просто така, доведена до автоматизму) якби того не привили з дитинства, то точно не заправляла б.
Хмурий Князь Вітольд
ну он Феміністочка ще відразу пояснила... а якщо я сам повертаюся з роботи і падаю в ліжко не роздягаючись? тобто якщо ліжко де спати і диван де ТВ дивитись, це одне і те ж?
Ластiвочка
Завжди! Принципово! Не чекала такого питання від Салямкиsmile.gif. А навіщо змивати макіяж? Завтра ж знову тре ...А навіщо мити посуд? Всеодно ж накидаєш їсти туди...
Нагадалось: - де ти миєшся?
Та в ріці!
А зимою?
Та скільки тої зими?
FeMINIsto4ka
нарешті відгукнулись ті, хто застеляє ліжко happy1.gif ... вже почала думати шо то я одна така smile.gif
Margo
А от я така соня.... мені б і вдень поспати.... На рахунок ліжка....я в своїй кімнаті, свій хазяїн summer.gif .... не хочеться мені застеляти ліжко, значить не буду, хоч танцюйте...так, мені лінь, а ще я люблю відчуття легкого безпорядку в хаті... правда, ніколи не переходжу його межі. Ліжко застелюю, коли хтось має прийти, а як неждані гості - то вибачайте pardon.gif
Ластiвочка
Во-во, приглядайтесь хлопці, до кого тут загравати wink.gif
малеча
Я категорично проти, щоб заправляти ліжко! Я ненавиджу з просоня рано його застеляти, колупатися в ньому, одного разу так заснула... не втрималася. і проспала школу)))
Я розумію, що так не гарно, але застеляю тепер ільки після того як вже прийду з навчання. happy1.gif Мама сварить, от приходиться.
Але ж навіщо ця зайва праця? Всеодно ніхто не посунеться в мою кімнату, де розтелене(готовеньке вже ggggg.gif ) ліжечко і нижня білизна на столі і кріслі розкидана?
milochka
застеляю його через раз ! тому що не люблю його застиляти ! але все ж приємно коли прийдеш зі школи і застелене ліжко , і відчуття того що місця в кімнаті побільшало !
Crazy Bobik
Я як коли,коли застеляю,коли ні!Але одне можу сказати-не люблю!
DarkSun
Я десь читав, що в застеленому ліжку розводиться більше мікробів, ніж в росзстеленому. В застеленому для них сприятливіші умови smile.gif. Сам застеляю ліжко, бо батька по-інакшому будуть діставати. Та щось мені .підказує, що живучи сам, я б не застеляв ліжко.
Кава з козявками...
вже мабуть років 5 моє ліжко не заправлене :")
а взагалі потрібно заправляти.
Lactarius
Не заправляю... Я сова тому зранку нічо не шарю мені не до застеляння...
Цитата
Во-во, приглядайтесь хлопці, до кого тут загравати

При чому тут ліжко?
головне, щоб дівчина вміла їсти готувати smile.gif
Саляма
Цитата(Ластiвочка @ 15.03.2008 20:26) *
Завжди! Принципово! Не чекала такого питання від Салямкиsmile.gif. А навіщо змивати макіяж? Завтра ж знову тре ...А навіщо мити посуд? Всеодно ж накидаєш їсти туди...
Нагадалось: - де ти миєшся?
Та в ріці!
А зимою?
Та скільки тої зими?

ай-ай-ай.. ото така Саляма видумщиця - оп, і не застеляє ліжко!
А я більше того скажу: я і чашку після себе не відразу мию.
Пан Коцький
Цитата(_saljama_ @ 15.03.2008 23:31) *
... я і чашку після себе не відразу мию.

теж чашку не одразу мию. Пізніше з-під заварки можна ще пару солодких крапель видушити і лимон догризти.
Щодо ліжка. Був в армії (на екскурсії) там зранку одіяла з простинями відкидаються на спинки ліжок - повинна постіль провітритись, а вже потім (після ранкової зарядки) застеляють. Тому зранку поки йду пити каву провітрюю кімнату і ліжко до обіду не застеляю, а ще мені якось стає приємно коли на незастелене ліжко світило сонце... здається що воно стерильне і чисте )))
Втікачка
Кожен ранок починається з того, що застиляю ліжко, далі все інше. Це свого роду звичка, яка вже не викликає обурення )))))
Sergiy_K
не заправляють ліжко тільки целочки які не бояться що хтось "сторонній" brovy.gif його зачовгає
Olex
Заправляти ліжко треба, це ознака порядку та як вже зауважили - це гігєнічно. Сам особисто кожного ранку заправляю. А куди я дінуся - кицька давно пригрілася на моєму ліжку....постійно як розвалиться, що й не виженеш.
Nameless One
Я взагаліто не люблю коли ліжко розстелене, але застеляю його лише коли приходжу з пар. Діло в тому що моє ліжко зі мною ділить мій кіт. Хоча очевидно він вважає що то я з ним ділю його ліжко. Бо мій кіт - то сіра нагла скотина яка постійно влягається на середину подушки висуваючи мене на край, а зранку навіть не думає вставати і дрихне до обіду і навіть далі. Насильно зганяти мені його трохи шкода, та й він потім може образитись і насрати на то ліжко, він таке вміє smile.gif Тому в нас з ним свого роду домовленість, я не чіпаю його, він не чіпає мене smile.gif
Marienkäfer
У мене все простоsmile.gif Вдома маю ліжко-диван, яке не потребує застилання чи заправляння.
Відсуваю знизу так би мовити шуфляду, кладу туди постіль, засуваю. І все.
А от коли живу деінде...тоді по-різному.
Чи потрібно чи ні сказати однозначно не можу. Так як багато факторів від яких залежить. Та ж привичка, час, умови, бажання і т.п.
Для мене це не принципово.
Svita
Якщо кімната і спальня, і столова, і вітальня, і кабінет в одному - то треба застеляти ліжко, а що робити. А коли завелося в мене більше кімнат - на всі потреби окремо, то не застеляю. Навпаки - розстеляю ковдру через бильце "низом вверх", відкриваю вікно і зачиняю двері до спальні. Все гарненько провітрюється і будь-які ждані чи неждані гості його не бачать (тим більше в ньому не сплять) і коти не товчуться і бруд не наноситься.
MrGALL
Застеляю ліжко не подобається то роблю це дуже рідко)))
Ufoman
я застеляю ліжко тільки тоді, ая мене заставляють, і тоді як до мене приходять гості. laugh.gif
bastet
ненавиджу його заправляти! хто таке придумав? я сплю на другомо поверхі двоповерхового ліжка, тому застелене воно рідко буває - воно високо мені його дуже нзручно заправляти + гості все одно туді не сядуть.
-=VJ=-
Цитата(_saljama_ @ 15.03.2008 14:54) *

Який сенс чистити зуби, якщо через дві години знову їсти, який сенс прибирати в квартирі - за дві хвилини знову пил з"явиться, який сенс мити посуд - через півгодини знову забрудниш.

Не розумію я такого. В будинку має бути чистота та порядок, інакше це смітник, а не будинок.

Коли я жив з батьками і мене примушували займатись прибиранням - я це теж ненавидів. Але досить було пожити тиждень самому, щоб стало бридко від того, на що перетворюється твій дім без цього - відтоді я прибираю із задоволенням. І застеляю ліжко також. Бо це все моє і мені тут жити, а я не свиня. Тим паче, що ліжком я користуюсь всього четверту частину доби, а три чверті воно просто елемент інтер"єру кімнати.
Саляма
Цитата(-=VJ=- @ 24.03.2008 09:47) *
який сенс прибирати в квартирі - за дві хвилини знову пил з"явиться, який сенс мити посуд - через півгодини знову забрудниш.

І я над цим задумуюсь ggggg.gif
-=VJ=-
Цитата(_saljama_ @ 24.03.2008 10:21) *
І я над цим задумуюсь ggggg.gif

Єдиний можливий варіант вже було вигадано Безумним капелюшником та Березневим зайцем в "Алісі в країні чудес".
Якщо хочеться бути схожим на них - завжди можна перейняти досвід. smile.gif
Саляма
Цитата(-=VJ=- @ 24.03.2008 10:29) *
Єдиний можливий варіант вже було вигадано Безумним капелюшником та Березневим зайцем в "Алісі в країні чудес".
Якщо хочеться бути схожим на них - завжди можна перейняти досвід. smile.gif

Я вам скажу так: окрім загальноприйнятих життєвонеобхідних рамок є ті, що людина встановлює для себе сама. За ними, корегуючи і інколи не форматуючи, і живемо
Sergiy_K
Цитата(_saljama_ @ 24.03.2008 10:41) *
Я вам скажу так: окрім загальноприйнятих життєвонеобхідних рамок є ті, що людина встановлює для себе сама. За ними, корегуючи і інколи не форматуючи, і живемо

якщо повісити на єгипетські піраміди банер "Соляма" ніхто не повірить що вона їх спорудила, зате воші на немитій голові (і таргани всередині) доведеться виводити
Варвара
Чистий одяг, чисто заправлена постіль, чистий посуд - обов"язкова умова життя!
чорно-біла
Цитата(Варвара @ 30.03.2008 22:23) *
чисто заправлена постіль

а брудно заправлена теж буває? Чи чисто тут малось на увазі, як чисто конкретно?))
ХаМКа
зичайно що потрібно, даже самій приємно коли ліжечко акуратно застелено...
VIRTUOZ
Потрібно авжеж але от вже пів четвертого а в мене ліжко незастілено,та вже майже ніч.))))
Amarok
Потрібно smile.gif

П.С. часом ліньки застеляти але завжди сам себе заставляю оскільки в очі ріже не застелене ліжко і не зручно... smile.gif
Castiel
Опитування цікаве. Я ще не знав таких людей яким би подобалося його застеляти. Але ж треба. Тре було запитати ЧИ ВИ ЗАПРАВЛЯЄТЕ ЛІЖКО? , чи припустим вам його мама застеляє..... гиги))
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.