(Freelancer @ 14.02.2006 12:53)
З цим важче. Поки що в нас в джержаві, завжди з усім корисним на практиці дуже важко йде…( Думаю, зараз завдання полягає в популяризації цього питання.
Тоді, думаю цілком доречним було би викласти народові, що вперше чує про новий правопис, головні зміни дуже стисло і максимально зрозумілою мовою. Погодьтесь не у всіх є бажання й можливість прочитати ту величезну кількість статей на сайті за Вашим посиланням.
(Freelancer @ 14.02.2006 12:53)
До речі, багато телеканалів вже зараз впровадили цю, 5 редакцію, у використання))
Тому тут треба обережно, коли немає єдиних стандартів, то можливі різні ляпи і казуси, що загострюють мовну ситуацію(
[snapback]13380[/snapback]
Думаю, що це правильно, бо кращий зразок — власний приклад. Як на мене, корисно було би також для цієї справи усім прихильникам нового правопису на теревенях, користуватися ним хоча би у своїх дописах, щоб можна було порівнювати. Думаю, що до жодних загострень це не призведе. Просто кожен писатиме так, як вважає за доцільне і дуже швидко загальні сипатії та антипатії матимуть змогу визначитися, бо инакше це "кіт у мішку".