Цитата(Sensssorika @ 25.11.2008 17:42)

Класно,підтримую,але..нема за що ростити. Діти підростатимуть,кожному бажано мати по кімнаті. де взяти ті кімнати? Аякшо у місті живеш- їсти нема що.Продукти дорогі,та й ті- генномодифіковані і ваще непонятно які.Одяг..А навчання яке зараз дороге.... блін,треба шанувати свої батьків,бо вони реально молодці))
Я дивлюся зараз на дві дружні нам сім"ї.
Одна створена на голому місці - обоє напівсироти, живуть досі в моєму рідному приватному районі: з відсутнім водопостачанням, туалетом на дворі в дерев"яній будці над ямою, яку треба раз на рік вичерпувати, в піввіковій халупці - одним словом в таких же умовах, в яких народився і жив я.
У них чудовий хлопчик, який вже пішов до другого класу і я жодного разу не помітив, щоб вони були чимось невдоволені.
Другі взагалі вже розлучилися, мати працює і живе в Києві, щовихідні їздить до донечки в інше місто, де вона живе з дідом та бабою. І вона, можу закластися, віддала б сто мерседесів та будинків в Ніцці за одну свою чудову донечку.
Тому не треба заморочуватися дурницями. Діти спокійно живуть без мерседеса, приватної няньки та навіть власної кімнати - погляньте на щасливі обличчя вихованців приватних дитячих будинків сімейного типу, які інколи живуть по четверо в одній кімнаті. Їм головне - гарні стосунки тата і мами, які б їх любили, а для ігр будь-яка палиця замінить кулемет за тисячу гривень.
Фактично нація зараз вимирає через оці дурниці - кожен вважає, що дитину треба заводити тоді, коли є будинок в три поверхи, дві машини і сума з шістьма знаками на рахунку в банку. І це гірко. Бо порівняно навіть з нашими дідами ми живемо напрочуд гарно - ми не отримуємо по сто грам хліба на день по картках, а їх тоді від народжування це не спиняло. Більше того - ми живемо набагато краще навіть за дев"яності, але у нас досі "синдром голодних", як у тих, хто пережив Голодомор і до кінця життя ховав скоринки під подушку, хоч хліба вже було досхочу.
І я навіть не уявляю, коли цей синдром ми з себе зживемо. Боюся, що хіба що разом зі своєю нацією.