Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Скільки дітей плануєте виростити?
Теревені - Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4
-=VJ=-
Порився в архівах, але не знайшов такого опитування. Цікаво, які плани на майбутнє у теревенчан...
Варіант "скільки вийде - стільки й буде" свідомо відкинуто, оскільки мова все ж таки не про факт, а про плани.
Lady Erato
Колись хотіла двох - стандартно хлопчика і дівчинку.. а потім почала жити мрією і бажанням ще однієї людини... Людина вже не моя, а мрія про 5 діток таки залишилась... Чи хлопчиків чи дівчаток - неважливо, лиш би в їхні життя зароджувались в коханні, щасті і добробуті..
Topper
"Більше п'яти - хочу цілий дитячий будинок" - ну не зовсім дитячий будинок(інтернат), а банду маленьку, легше ж відразу навчати кількох одночасно ніж по-одному... Крім того чогось нема варіанту близнюки або двійнята... Так бимс вибрав 5 або більше пар двійнят чи близнюків!
Stuff
Спочатку як мінімум двоє, а далі вже як складеться, все залежатиме від того, чи буде фінансова змога утримувати більше дітей..
jakobz
Шоб вистачило на дві футбольні команди.
Просто Катя
Хочу трьох діток. Неважливо, хлопчиків чи дівчаток. Любити буду всіх однаково...
-=VJ=-
Хочу двох дівчаток та одного хлопчика. Якщо буде фінансова змога - то й більше, але то вже навряд.
Олеська
Класне питання! Вирости дітей я вирощу стільки, скільки їх буде в моїй сім"ї. А от народити планую не більше трьох (але хлопчик - обов"язково).
Nameless One
А чому не передбачено варіант - 0? Бо я щось не дуже хочу жити і працювати для того щоб зберегти популяцію виду smile.gif Людство обійдеться без мене tongue.gif
П.С. Терпіти дітей не можу.
П.П.С. Те що я теж був дитиною нічого не означає tongue.gif
Lemon
Як на мене 2 - це супер (причому хлопчика).
З.І.Діти справді жахливі - як личинки якісь. smile.gif
vesnyanka
Трьох - для природнього відтворення нації і для того щоб мати багато внуків і правнуків
Margo
А я навіть ще й не знаю, одного скоріше всього, але з часом буде видно по фінансовому становищі, бо хочеться, щоб дитина була забезпечена... не знаю, якось про це ще не хочться думати, просто підсвідомо.... але обов’язково то буде син!!!!
Хоча хороша думка - "Три синочка і лапочка дочка", треба ж Україну піднімати))
чорно-біла
люди, нікому не в образу, але ж країну треба піднімати не кількістю, а якістю)))
time
О прикольне питаннячко
Я хочу десь так пятьох)) можна і шість))
Алу я ще також хочу щоб вони були більш-менш одного віку)),тобто щоб ми з жінкою справились за 3-4 роки))
До речі,не чекав що так багато форумчан хочуть мати так багато дітей як і я rolleyes.gif
квіта
для мене теж було дивно,шо так багато людей хочуть більше двох діток. але мабуть то тіко плани чи мрії, адже в реальності бачимо шо не так вже й багато сімей мають стіко дітей huh.gif думаю, найголовнішою перешкодою тут виступає фінансове положення. щодо себе, то хочу мати троє, хлопчиків, ну можна дівчинку одну rolleyes.gif
малеча
Хочеться троьх, от чомусь трьох і все. Хочу дівчаток, хоча знаю, що виростити дівчаток дуже тяжко - як не не колготки- то прокладки biggrin.gif З хлопцями лекше)))
Взагалом, потрібно ще свої плани узгоджувати з майбутнім татусем, але думаю ми дійдемо консенсусу в цьому питанні. brovy.gif
FeMINIsto4ka
в мене велика сім'я і мені це дуже подобаться smile.gif ...коли сіймейні справи робляться гуртом і коли ми збираємось за великим столом їсти... а ше коли не вміщаємся на диван дивитись телевізор biggrin.gif
також хочу мати дітей... десь так 5 rolleyes.gif ... фінансове становище важливе, у нас в сім'ї були різні обставини...але разом то все якось пережили prapor3.gif
Dana
Ранійше хотіла трьох, а зараз якось ...... Зараз щоб український народ перестав вимирати в сім*ях має народжуватись не менше двох дітей.
Ксюшенька
Якшо в мене буде можливість забезпечити 4 то не відмовилась би)Чим більше тим краще,я дуже люблю дітей)
Ну приблизно думаю 2-3)
Пензлик
Якщо жив би не в мгеаполісі,і мав би власний будинок-то чим більше тим веселіше)А так,десь два-три!))
ХаМКа
двох хватить..і хлопчика і дівчинку, але хлопчик має бути старший)))
Ґвинтик
Постараюся трьох, а хто буде - не важливо yes.gif .
Вертипузо
Двох своїх і, можливо це трохи дивно, але хоча б одну дитину хочу адоптувати... отак якось, ато забагато дітей без батьків росте вже зараз((
МаЛа ВрЕдНа ЖаБа
хочу мати чотирьох а може й більше))))хочу виховати їх гарно,так як виховала мене моя мама...
беру з неї приклад нас четверо,от і я народжу чотирьох...
і неважливо хто це буде...це будуть мої діти!
AKSIома
Хочу обв'язково спершу хлопчика (мрію, щоб він став футболістом), а далі як вийде....
KykyRyDZA
хочу трьох!

2 хлопчики близнюки й 1 дівчинку smile.gif
Crazy Bobik
Цитата(PowerGirl @ 2.04.2008 16:12) *
Хочу обв'язково спершу хлопчика (мрію, щоб він став футболістом), а далі як вийде....

ггг.Я також хочу спершу виховити хлопчика футболіста.А потім уже можна буде і ще,але до трьох.
}{Kristi@nna}{
biggrin.gif Я хочу двох пацанівsmile.gif
і так, щоб різниця між ними була менше 5 роківsmile.gif
і віддам обов*язково їх на якийсь спорт, вільну боротьбу наприклад biggrin.gif
Olmor
Плануйте, плануйте. А у природи на вас можуть бути зовсім інші плани. Щодо мене, то як до того дійде, то скільки зможу скільки й зроблю. Навіщо зупинятись на досягнутому? Життя непередбачувана штука. А багато не буде. Все одно, хай краще вже мої ніж китайці tongue.gif .
Русік
Хочу трьох хлопчиків...і щоб двоє з них були близнятами
rockon20
Та як у нашій державі демографічна криза,хочу мати більше чотирьох діток! smile.gif І хлопчиків і дівчат,але хлопчиків більше. rolleyes.gif
Ромашечка
Двох діток у майбутньому хочу. Класно, якщо будуть старий хлопчик і менша дівчинка. smile.gif Якщо навпаки - теж непогано. Якщо ж 2 дочки, то мені компанія і помічниці, а 2 сина - то вже захисники ростимуть! smile.gif Але любитиму всіх однаково!
Метелик
Мрію про двох діток, старшого хлопчика і молодшу дівчинкуsmile.gif Але звичайно як Бог захоче!!! smile.gif
=MAVKA=
А я мрію про двох хлопчиків або хлопчика і дівчинку, або можна й трьох діточок!
bendera.UA
Маю двох - хлопа (7 з половиною) й дівчину (девять років) ................планую при наймі ще одну дитину (як Бог надарить - загадувати й не збираюсь кого саме).................. а там - чим біс не бавиться................ аби прогодувати й на ноги поставити була змога.............................
Злодюжка
12-терьох
Котенятко-бісенятко
А я мрію і дуже хочу народити двох дівчаток - близнят,а потім можна ще хлопчика.Тіки щоб змога виростити достойними була.
Однакково всіх буду любити,вони мої будуть рідні. rolleyes.gif Скоріше б таке щастя появилось wink.gif wink.gif
Castiel
Стільки, на скільки грошей хватить)))
Малинка
Хотілось б двох хлопчиків, чомусь душа зараз так лежить, но якщо будуть дівчатка це ж не значить що я розстроюсь, діти - це ж радість, і не важливо хто, чи дівчинка чи хлопчик. І чомусь саме двойнят, у мене навіть по родинні, в багатьох саме народжувадлась двійння, але завжди дівчатка, може мене таке чекає, хто зна.. smile.gif
Sergiy_K
чим більше тим краще
kissarat
мабуть троє - хлопчик - юра, дівчинка - софія, і ше може всеновлена дитина
Zolot
хочу їх багато. Мрію про 5 дівчаток на раз (ну... 5 близняток) і ще двох синів.

Ім'я будуть баварські, бо я дуже люблю баварські скороченя імен, гиги.

Афра Марія Терезіа Йогана - "Афра" (Afra Maria Teresia Johanna)
Аполонія Крістіна Оттіліє Вікторія - "Льоні" (Apolonia Christina Ottilie Victoria)
Вероніка Анастазія Антонія Баварія - "Вроні" (Veronika Anastasia Antonia Bavaria)
Кресценція Бернадет Йосефіне Елізабет - "Зента" (Kreszentia Bernadette Josefine Elisabeth)
Роземарі Ауґуста Терезе Франциска - "Мірль" (Rosemarie Augusta Terese Franziska)

Вітус Тасіло Лудвіґ Ґеорґ - "Вейтль" (Vitus Tassilo Ludwig Georg)
Леополд Марія Антон Сілвестер - "Лео" (Leopold Maria Anton Silvester)
конвалія
Чула таке: треба народити мін. чотирьох - для мами, для тата, для Бога і для України. cool2.gif
eXpert
Цитата(конвалія @ 29.04.2008 16:15) *
Чула таке: треба народити мін. чотирьох - для мами, для тата, для Бога і для України. cool2.gif

Цікаво, але для себе скільки?
Rock-Girl
двох і все тут, хлопчика і дівчинку)) бажано двійнят)) хлопчик в мене буде скейтером, а дівчинка буде класно танцювати))гггг))ну це таке))) rolleyes.gif
ANILA5555
Цитата(-=VJ=- @ 21.03.2008 15:59) *
Порився в архівах, але не знайшов такого опитування. Цікаво, які плани на майбутнє у теревенчан...
Варіант "скільки вийде - стільки й буде" свідомо відкинуто, оскільки мова все ж таки не про факт, а про плани.

Чим більше тим краще cool2.gif
Я планую хочаб трьох а мрію про сімох хлопців.
але перед цим потрібно мати сильного чоловіка і купу грошей cry.gif
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Мені вистчаить і одного. От ви кажете: хочу 3, 4 дітей.. А чи не буде вам важко за тими дітьми дивитись?
Я маю 8-місячну сестру( хоча багато-хто вважає її моєю доцьою) і мені з батьками троха важко з нею справитись. А як таких 3, 4?Це взагалі жах.
п.с. Памперси подорожчали. angry2.gif
ZipСоване Дівчисько
Після першого відповім smile.gif
Slavko
Двох або й трьох. Але двох точно. По собі знаю, що дуже класно все життя мати людину (брата чи сестру), яка в будь-яку хвилину підтримає і допоможе. Моя сестра - мій найкращий друг. І взагалі мені шкода тих, хто сам у сім’ї (без брата/сестри)
Бандерас
Оптимальний варіант 2-3 дітей.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.