Цитата(Яскрава @ 9.04.2009 01:29)

Звиняйте, попутали їй Богу.
Хфамілія. хфамілія.
Хоча імя теж б не міняла і після заміжжя і так.

ну дик хвамілію в студію!
я шифруюся
Цитата(Яскрава @ 9.04.2009 03:18)

я шифруюся

ех ви, анонімуси...
Angel Seraphim
10.04.2009 20:18
Ну я б своє не поміняв) гарне і дівчатам подобається)
Мені подобається, а ше більше подобається тоді, як москалі язика собі ламають над правильною вимовою
П.С. Цікаво, як жінка сприйме нове прізвище в паспорті
Angel Seraphim
10.04.2009 20:34
ПеСе. Прізвище моє - Коханський))
Амфітамінка
26.10.2009 20:21
Моє прізвище мене влаштовує на всі 100%,навіть пообіцяла собі що незміню його як заміж вийду!
Вуйко Дмитро
26.10.2009 20:29
Маю смачне чистоукраїнське прізвище Ковбасенко. Чому воно мені не має подобатися?
Цілком подобається
зовсім не подобається...................І ім"я тоже..........
Цілком і повністю задоволений власним прівзвищем.
Цитата(rusjavyj @ 7.11.2009 15:16)

зовсім не подобається...................І ім"я тоже..........
до речі, чомусь так подумав шо нік тобі також власний не нравиться
nochnaya_ulica
11.11.2009 00:48
Мені моє прізвище не дуже подобається... ім"я влаштовує повністю)) а от прізвище.. не жіноче якесь.. якщо у чоловіка буде нормальне, то зміню))
Коли воно одне, без імені, то наламує. Але намагаюся не використовувати окремо і все норм тоді, мене пре як звучить, хоч торгову марку регай.
Люблю своє прізвище) Так склалося, що часто кличуть саме "Янович!") Мене пре, не знаю. Хоча буває дістає... Але знаю, не зміню ніколи. І як казала одна племінниця моєї дівчинки: "Луууда, дивися, Зенька Яновиц пубіг..." Звучить же)
Та в мене найкраще Українське прізвище ..я його дуже люблю..

))) ось так от.. ЗАздріть ..хі хі.,!
в мене звичайне, українське, мегорозповсюджене прізвище.
але я його люблю.
чорно-біла
11.11.2009 01:26
Італійцям моє прізвище вимовити важко. Люблю переклички на лекціях. Коли западає тиша і викладач довго вчитується, а потім обережно, по складах щось пробує зв'язати - це я
Крихітка
11.11.2009 08:26
Цитата(чорно-біла @ 11.11.2009 00:26)

Італійцям моє прізвище вимовити важко. Люблю переклички на лекціях. Коли западає тиша і викладач довго вчитується, а потім обережно, по складах щось пробує зв'язати - це я

Я вас так розумію..))) Така ж ситуація. Вчителі в школі вже й не намагаються,просто кажуть "Юлія!". А зря,гарне ж прізвище.
Я горжуся своїм прізвищем воно рідкісне ну май же як і всі інші-Я ЗДОБИЦЬКИЙ...
Скажений ливень
11.11.2009 14:21
Не подобається, дуже задовге для мене))))))
(13 символів)
чорно-біла
11.11.2009 14:32
Цитата(Крихітка @ 11.11.2009 07:26)

Я вас так розумію..))) Така ж ситуація. Вчителі в школі вже й не намагаються,просто кажуть "Юлія!". А зря,гарне ж прізвище.
а, добре, що Юлія. Я завжди раділа, що потрапила не в Іспанію, ібо боялась, що мене б там Хулією називали
Sonny Berkowitz
13.11.2009 23:34
у мене було чисто українське - Кривошия

Х)
ну дууже соромилась)) коли кожен новий хлопець питав - яке в тебе прізвище? мене аж перетіпувало... так не хотілось казати. один 3 місяці не знав, я морозилась, а потім і розбіглись)))
поміняла на інше, просто хотілось, от і пішла міняти (ТАКА МОРОКА!!!3 місяці ганялась туди-сюди...).
Поміняла на ... Швидка))) Добре, що ім"я у мене Даша, а не Настя))
Цитата(Sonny Berkowitz @ 13.11.2009 23:34)

у мене було чисто українське - Кривошия

Х)
ну дууже соромилась)) коли кожен новий хлопець питав - яке в тебе прізвище? мене аж перетіпувало... так не хотілось казати. один 3 місяці не знав, я морозилась, а потім і розбіглись)))
поміняла на інше, просто хотілось, от і пішла міняти (ТАКА МОРОКА!!!3 місяці ганялась туди-сюди...).
Поміняла на ... Швидка))) Добре, що ім"я у мене Даша, а не Настя))
і не вже твої колишні кидали тебе лише із-за прізвища? Я чомусь дивлюся,і думаю,не варто із-за чиєїсь думки змінювати своє прізвище! Вони не варті такого... А що такого у вашому прізвищі? А нічого! Особисто для мене це не важливо,і ви повинні так само думати...
Всьо..
І так..мені подобається моє прізвище,..там багато "а"
Крихітка
14.11.2009 09:06
Цитата(чорно-біла @ 11.11.2009 13:32)

а, добре, що Юлія. Я завжди раділа, що потрапила не в Іспанію, ібо боялась, що мене б там Хулією називали
Було і таке але я на них зиркала іспєпєляющім поглядом і виправляла. А взагалі майже всі називали юлІя, бо в них наголос падає на передостанній склад. Повиправляла,запамятали)Деякі. А от прізвище моє ніхто і читати не береться, язик ламають..слабакі гг
Кобзар112
20.11.2009 06:24
Звісно, бо воно одне єдине в Україні, знаю історію його виникнення і ще жива та людина, чий батько носив її першим. Мене завжди обурювало, що це не українське прізвище, проте згодом дізнався, що це суто лемківське ймення, а лемки, як відомо, ентічна група українців
Sonny Berkowitz
23.11.2009 23:40
Цитата(ШАХІСТ @ 14.11.2009 00:03)

і не вже твої колишні кидали тебе лише із-за прізвища? Я чомусь дивлюся,і думаю,не варто із-за чиєїсь думки змінювати своє прізвище! Вони не варті такого... А що такого у вашому прізвищі? А нічого! Особисто для мене це не важливо,і ви повинні так само думати...
Ну, що ви!! Ніхто мене не кидав через прізвище! Це все мої шифри.. насправді я створювала проблеми сама для себе...
Фабрегас
23.11.2009 23:44
Цитата(carry @ 14.11.2009 03:00)

Всьо..
І так..мені подобається моє прізвище,..там багато "а"
Галатасарай?
Подоляночка
24.11.2009 11:45
В принципі я люблю своє прізвище( Щербина)!От тільки його значення, що частково позначає пусте, по-суті, місце- мене злегка насторожує.Ось так!
А моє прізвище (Муравицький) чомусь у всіх асоціюється з мурахами.
І всі ржуть

. Але яке мають відношення мурахи до Муравицьких?
Цитата(radechiv @ 8.02.2010 18:25)

А моє прізвище (Муравицький) чомусь у всіх асоціюється з мурахами.
І всі ржуть

. Але яке мають відношення мурахи до Муравицьких?
може ваш рід пішов від мурах?
Цитата(Teo @ 8.02.2010 18:33)

може ваш рід пішов від мурах?
як все важко і заплутано... а може то травки муравки там всякі гг
Медіярував.
Teo і Вареник, маєте сувору догану без занесення.
А в мене прізвище Червонописький.
Усім подобається. Як почують то завжди посміхаються, по доброму, а іноді так і кажуть, о, то дійсно так, писок в тебе завжди рум"яний.
Цитата(vesnyanka @ 21.03.2008 21:57)

А ваше прізвище вас задовільняє???
Таґ, подобається і задовольняє
Мені моє прізвище подобається, я навіть не хочу його змінювати, коли вийду заміж
Гордилась своїм дівочим прізвищем і дуже шкодувала, що змінила. Проте нове прізвище не гірше.
Цитата(Малюсінька квіточка @ 3.02.2009 13:39)

В мене російське прізвище. Не можу сказати, що я в захваті від нього. Єдине, що похідних прізвиськ від нього не утворюється. Це вже добре. Але планую змінити прізвище в швидкому майбутньому. Буде чисто українське і дуууже поширене.
Тепер в мене українське прізвище, і що саме основне - дууууже поширене - ПАНЬКІВ. Зато просто, по-українськи і помилок не роблять!
Мені подобалося моє дівоче прізвище а нове ще більше. Чисто українська фамілія
Коваль.

Ось так.
Подобається, не подобається, а прізвищ своїх предків цуратись якось низько. Моя скромна думка.
Мені подобається, особливо подобається той факт, що ніхто з англомовних не може вимовити так як літери "ц" в англ. мові немає.

)
Мені моє прізвише не дуже подобається,але змінювати його не збираюсь,так як звик до нього.Матковський.......цей "МАТ" переслідував мене усю школу!!))Ще й люди якісь глухі пішли.Завжди треба перепитати МаткІвський?МаШківський?МОтковський?А от походження у нього гарне.Це польське прізвише що значить - той кого оберігає Божа матір.Та в неті мене всеодно більше знають як Богуна))
kavalera
28.02.2010 05:04
Цитата(Богун* @ 27.02.2010 21:23)

Мені моє прізвише не дуже подобається,але змінювати його не збираюсь,так як звик до нього.Матковський.......цей "МАТ" переслідував мене усю школу!!))Ще й люди якісь глухі пішли.Завжди треба перепитати МаткІвський?МаШківський?МОтковський?А от походження у нього гарне.Це польське прізвише що значить - той кого оберігає Божа матір.
Гарні дівки бувають, а не походження прізвищ. Та й набрехали вам про нього скоріш за все. Шось прозаїчно топонімічне, без охів вздохів.
Цитата
Та в неті мене всеодно більше знають як Богуна))
Ухти, а автограф можна? Але в нас тут свій Богун є. І він тебе наб*є.
TpakTopucT
28.02.2010 14:40
Хм, у мене саме звичайне українське прізвище... На одному з сайтів знайшов:
Цитата
Козацькі прізвища діляться на дві групи: прізвища козацької старшини та прізвища рядових запорозьких козаків. Першу групу характеризують суфікс –ий за частиною мови вони є якісні прикметники, тобто такі, що відповідають на запитання «який?», а другу явна ознака на походження від прізвиськ, які давалися козакам на Січі.
ДжерелоПішло моє прізвище від назви місцевості... А саме "сад"...
Ось так і живу зі скромним прізвищем Садовий...)))
Невгамовна
28.02.2010 14:59
Не подобається
пульс землі
28.02.2010 19:20
Дуже подобається. Якщо виходитиму заміж - міняти не погоджуся.
Ну хіба що на таке, котре буде мені подобатися ще більше

Але точно не -енко, -ук чи -юк
Чи подобається вам ваше прізвище?
так
Подобається прізвище мого хлопця...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.