Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Чи подобається вам ваше прізвище?
Теревені — Форум > Загальний > Дім та сім’я
Сторінки: 1, 2, 3, 4
Кава з козявками...
загалом не маю притензій... ще вулиця в києві є одного чувака з моїм призвіщем.
та і взагалі розповсюджене призвіще.
Katod
а хай спитають
Ромашечка
Мене моє прізвище цілком влаштовує! smile.gif Певно, корені від Івасика-Телесика маю. biggrin.gif Це я так жартую часом. Не подобається тільки, коли наголос неправильно ставлять. unsure.gif
Sergik
а моє прізвище ФЕДОРОВ ! я ним цілком задоволений досить відоме прізвище)))
MrGALL
Цитата(ShakalhomesixVSseven @ 2.04.2008 23:52) *
загалом не маю притензій... ще вулиця в києві є одного чувака з моїм призвіщем.

В Києві є вулиця і з моїм прізвищем (а також меблева фабрика) cool1.gif
А мешкає на ній моя дівчина wub.gif
4up
Моє прізвище Білобровка...... blush.gif задоволиний ним на всі 200%,..... happy1.gif
Саляма
Дуже люблю, коли до мене звертаються на прізвище і не зміню, коли виходитиму заміж)
Amili
До прізвища ставлюся нейтрально...звичайне...smile.gif
FT232BM
До свого прізвища не можна ставитись чи добре чи погано, воно є частиною людини, як око чи серце.
@_Kat_@
мое прізвище подобаеться, має польські коріння rolleyes.gif
kEDa
в мене звичано-стандартне прізвище..тобто людей з таким прізвищем зустрічала цілу купуsmile.gif
Ільчишин-впринципі мені всерівно до нього
pardon.gif
Re:z
Так,подобається!Оригінальне.Людей з таким самим дуже рідко зустрічав.І не дражнили мене ніяк))Одним словом норм! smile.gif
В тему.Десь місяць-два назад по М1 зачитували список самих кумендних прізвищ України.Ніколи не забуду,що на першому місці було прізвище Підарашко ggggg.gif Ото не повезло людині!)
Miguel
Мені подобається. Доволі рідкісне, і справді Українське! prapor3.gif
@_Kat_@
Ковалевские - російські дворянські роди

Один з них походить від Семена Ковалевского, що виїхав з Польщі на Україну близько 1650. Його син Василь (помер в 1682) був харківським полковим обозним. Із праправнуків останнього Євграф Петрович був міністром народної освіти. Цей рід Ковалевских був внесений в VI частина родовідної книги Харківської губернії (Гербовник, III, 102).

Інший рід Ковалевских, що сходить до середини XVII століття, походить від польського вихідця Миколи Ковалевского, що зробив у підданство Росії при скоренні Смоленська. Цей рід був внесений в VI частина родовідної книги Смоленської й Тверской губерній.

ось такі пироги малята rolleyes.gif
lorelei
В мене прізвище таке, як в відомого російського попсо-співака. wink.gif Впринципі звучить нормально, але мені якось байдуже до прізвища. Можу і поміняти, якщо вийду заміж.
Halka
Мені моє подобається, і в принципі крім родичів більше нігде не зустрічала.
З того, що мені зустрічалось в житті найбільше запам'яталось - Хандон.
MaryAnn
Особисто я ніколи про це не задумувалась...певно, для мене це немає особливої ваги. звичайне українське прізвище, однофамільців ще поки не зустрічала! ха-ха! happy1.gif
Темний ангел
Мені моє призвіще подобається. Воно коротке, найкортше з прізвищ усіх дописувачів даної теми і читається в обидва боки rolleyes.gif - Кук. Правда часом дістають трохи, коли питають чи мене не з'їли аборигени rolleyes.gif
Marcos
Прізвище в мене кумедне. В університеті коли починався семестр, я завжди відповідав перший на всіх семінарах, бо викладачам було цікаво хто з таким прізвищем.
Еней
Прізвище в мене нормальне-Штогрин. Дуже рідко його зустрічав. Зате вконтакті Штогринів близько 80. МИ THE BEST biggrin.gif
bendera.UA
Цитата(lorelei @ 11.09.2008 22:20) *
В мене прізвище таке, як в відомого російського попсо-співака. wink.gif Впринципі звучить нормально, але мені якось байдуже до прізвища. Можу і поміняти, якщо вийду заміж.

Білан шолі - попсовіше нікуди???
lorelei
Цитата
Білан шолі - попсовіше нікуди???

Вгадав... Інколи це привертає увагу любителів попси, і вони шалено заздрять!
Крихітка
Цитата(DraWeR @ 12.09.2008 09:40) *
Прізвище в мене нормальне-Штогрин. Дуже рідко його зустрічав. Зате вконтакті Штогринів близько 80. МИ THE BEST biggrin.gif

А я зустрічала,в мене однокласник був-Діма Штогрин))

А по темі-так,подобається)) Сабецька мабуть від поляків пішло...Спочатку моя родина була Собецькими потім комусь зробили помилку в паспорті(дідусеві вроді) і ми стали тим ким є зараз))Такий варіант мені навіть більше подобається...А так - прізвище і звичайне і ні,бо не дуже багато знаю "тезок"
aAa(against all authority)
Цитата(Marcos @ 12.09.2008 10:38) *
Прізвище в мене кумедне. В університеті коли починався семестр, я завжди відповідав перший на всіх семінарах, бо викладачам було цікаво хто з таким прізвищем.

happytwo.gif happytwo.gif а прізвище то яке?? самому цікаво ! rolleyes.gif
Nеmesis
В принципі подобається, але завдяки порядку алфавіту я завжди і всюди є остання або передостання. Поміняти можу, але тільки тоді, коли чоловік не матиме образливого прізвища... Співчуваю таким людям...
З. І. Маркосе, яке у Вас прізвище? biggrin.gif
Knecht
Мені подобається своє рідкісне українське прізвище.Хоча декому його вимовити важко.Також часто наголос неправильно ставлять. smile.gif
Максим Стюфляєв
Мені моє прізвище дуже подобається. Настільки, що навіть на форумах під ним реєструюся. smile.gifПодобається, бо рідкісне і складне. Шукав в Інтернеті однопрізвищників, знайшов лише кількох (з одним навіть листувався трохи) і корені нас усіх по батьковій лінії виходять з Воронезької губернії часів Російської імперії. Напевно, далекі родичі. biggrin.gif Ще цікаво, що майже нікому не вдається з першого разу моя прізвище правильно вимовити. Уже як тільки мене не перехрещували - і Тюфлєєв, і Струфляєв, і Стафаєв... Тому з моїм прізвищем мені жити весело, я його бережу і ніколи не зміню. yes.gif
Бармалейка
Мені подобається, як перше так і друге, моє прізвище (мабуть тому, що в дитинстві не могли мене дражнити, а я, в свою чергу, завжди щось видумувала для інших)))
D1m{@}
Цитата
А ваше прізвище вас задовільняє???

Моє не дуже мені подобається. Але змінювати його не збираюсь! Якщо людина змінює призвіще, вона втрачає свою ідентичніть, своє коріння. І це неповаго до свого роду!
ВакуОлька
Дівоче прізвище часто дратувало, бо багато людей знають моїх батьків і постійно асоціюють мене з ними, а прізвище не поширене на Івано-Франківсшині, більше на Тернопіллі і Львівщині.
За чоловіком прізвище польського походження, подобаєтьсяsmile.gif
Христинка_мандаринка
У мене прізвище Банах і я дуже горжусь цим прізвищем...хоча воно не зовсім українське...всерівно.....
Demoman
А в мене прізвище Котик, як воно може мені не подобатися biggrin.gif
@_Kat_@
Цитата(Demoman @ 30.12.2008 01:17) *

а мені подобається, нічогенько так brovy.gif
Demoman
Ну от і я кажу як воно мені може не подобатися. Омобливо приємно коли дівчата так до тебе звертаються biggrin.gif
Nomad
Цитата(Demoman @ 30.12.2008 00:17) *

Прізвище зачотдне, ггг
Woman
В мене російське прізвище. Не можу сказати, що я в захваті від нього. Єдине, що похідних прізвиськ від нього не утворюється. Це вже добре. Але планую змінити прізвище в швидкому майбутньому. Буде чисто українське і дуууже поширене.
Син Перуна
в дитинстві не подобалось, а зараз ні за що не змінив би
(=kapitoshka=)
а моє Фреїк=)
мені подобається, тіки от неможу зрозуміти що воно означає=(
Nomad
Цитата(soul @ 21.02.2009 15:07) *
а моє Фреїк=)
мені подобається, тіки от неможу зрозуміти що воно означає=(

Може Фейк все-таки? biggrin.gif
Twinkle
Мені моє подобається, тому я ще добре подумаю, чи змінювати його при заміжжіwink.gif
Крапля
А мені моє дуже подобається. Я його не поміняла, коли одружувалась rolleyes.gif
Теж пасічник...
Подобається, чом ні- бо свідчить про те, що я козацького роду.
А взагалі маса людей знає мене під якимсь з моїх псевд.
веснянка
А моє Весній.А колись було Думич.Я обоиа задоволена
D1m{@}
В мене рідке але українське призвіще - Покотило, ги-ги. Мені воно не дуже подобається але міняти я його не буду...
kompman
Так, доречі в місті де я живу тьльки двоє людей з таким прізвищем
Sensssorika
Сказала хлопцеві,що не збираюся після одруження міняти свого прізвища,бо воно мені подобається, так він сказав,що я "абнаглєла" biggrin.gif
Йому-то яке діло..
D1m{@}
Цитата(Sensssorika @ 5.04.2009 18:33) *
Сказала хлопцеві,що не збираюся після одруження міняти свого прізвища,бо воно мені подобається, так він сказав,що я "абнаглєла" biggrin.gif
Йому-то яке діло..

А ти своє залиш і його візми. Наприклад буде мати такий вигляд: Захарченко-Друздов Іра Івановна happy1.gif
Яскрава
Я б теж після заміжжя не міняла.
Просто у мене справді рідкесне імя. Принаймі на численність міста в 100, 000 чоловік-моя фамілія була рідкість.
веснянка
Цитата(Яскрава @ 8.04.2009 23:30) *
Я б теж після заміжжя не міняла.
Просто у мене справді рідкесне імя. Принаймі на численність міста в 100, 000 чоловік-моя фамілія була рідкість.

Так ім"я чи хвамілія подобаєцця?
Яскрава
Цитата(веснянка @ 9.04.2009 00:22) *
Так ім"я чи хвамілія подобаєцця?

Звиняйте, попутали їй Богу.
Хфамілія. хфамілія.
Хоча імя теж б не міняла і після заміжжя і так. happy1.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.