Кава з козявками...
2.04.2008 22:52
загалом не маю притензій... ще вулиця в києві є одного чувака з моїм призвіщем.
та і взагалі розповсюджене призвіще.
Ромашечка
13.04.2008 11:27
Мене моє прізвище цілком влаштовує!

Певно, корені від Івасика-Телесика маю.

Це я так жартую часом. Не подобається тільки, коли наголос неправильно ставлять.
а моє прізвище ФЕДОРОВ ! я ним цілком задоволений досить відоме прізвище)))
Цитата(ShakalhomesixVSseven @ 2.04.2008 23:52)

загалом не маю притензій... ще вулиця в києві є одного чувака з моїм призвіщем.
В Києві є вулиця і з моїм прізвищем (а також меблева фабрика)
А мешкає на ній моя дівчина
Моє прізвище Білобровка......

задоволиний ним на всі 200%,.....
Дуже люблю, коли до мене звертаються на прізвище і не зміню, коли виходитиму заміж)
До прізвища ставлюся нейтрально...звичайне...
До свого прізвища не можна ставитись чи добре чи погано, воно є частиною людини, як око чи серце.
мое прізвище подобаеться, має польські коріння
в мене звичано-стандартне прізвище..тобто людей з таким прізвищем зустрічала цілу купу

Ільчишин-впринципі мені всерівно до нього
Так,подобається!Оригінальне.Людей з таким самим дуже рідко зустрічав.І не дражнили мене ніяк))Одним словом норм!
В тему.Десь місяць-два назад по М1 зачитували список самих кумендних прізвищ України.Ніколи не забуду,що на першому місці було прізвище Підарашко

Ото не повезло людині!)
Мені подобається. Доволі рідкісне, і справді Українське!
Ковалевские - російські дворянські роди
Один з них походить від Семена Ковалевского, що виїхав з Польщі на Україну близько 1650. Його син Василь (помер в 1682) був харківським полковим обозним. Із праправнуків останнього Євграф Петрович був міністром народної освіти. Цей рід Ковалевских був внесений в VI частина родовідної книги Харківської губернії (Гербовник, III, 102).
Інший рід Ковалевских, що сходить до середини XVII століття, походить від польського вихідця Миколи Ковалевского, що зробив у підданство Росії при скоренні Смоленська. Цей рід був внесений в VI частина родовідної книги Смоленської й Тверской губерній.
ось такі пироги малята
В мене прізвище таке, як в відомого російського попсо-співака.

Впринципі звучить нормально, але мені якось байдуже до прізвища. Можу і поміняти, якщо вийду заміж.
Мені моє подобається, і в принципі крім родичів більше нігде не зустрічала.
З того, що мені зустрічалось в житті найбільше запам'яталось - Хандон.
Особисто я ніколи про це не задумувалась...певно, для мене це немає особливої ваги. звичайне українське прізвище, однофамільців ще поки не зустрічала! ха-ха!
Темний ангел
12.09.2008 09:30
Мені моє призвіще подобається. Воно коротке, найкортше з прізвищ усіх дописувачів даної теми і читається в обидва боки

- Кук. Правда часом дістають трохи, коли питають чи мене не з'їли аборигени
Прізвище в мене кумедне. В університеті коли починався семестр, я завжди відповідав перший на всіх семінарах, бо викладачам було цікаво хто з таким прізвищем.
Прізвище в мене нормальне-Штогрин. Дуже рідко його зустрічав. Зате вконтакті Штогринів близько 80. МИ THE BEST
bendera.UA
12.09.2008 09:56
Цитата(lorelei @ 11.09.2008 22:20)

В мене прізвище таке, як в відомого російського попсо-співака.

Впринципі звучить нормально, але мені якось байдуже до прізвища. Можу і поміняти, якщо вийду заміж.
Білан шолі - попсовіше нікуди???
Цитата
Білан шолі - попсовіше нікуди???
Вгадав... Інколи це привертає увагу любителів попси, і вони шалено заздрять!
Крихітка
12.09.2008 12:57
Цитата(DraWeR @ 12.09.2008 09:40)

Прізвище в мене нормальне-Штогрин. Дуже рідко його зустрічав. Зате вконтакті Штогринів близько 80. МИ THE BEST 
А я зустрічала,в мене однокласник був-Діма Штогрин))
А по темі-так,подобається))
Сабецька мабуть від поляків пішло...Спочатку моя родина була Собецькими потім комусь зробили помилку в паспорті(дідусеві вроді) і ми стали тим ким є зараз))Такий варіант мені навіть більше подобається...А так - прізвище і звичайне і ні,бо не дуже багато знаю "тезок"
aAa(against all authority)
12.09.2008 13:06
Цитата(Marcos @ 12.09.2008 10:38)

Прізвище в мене кумедне. В університеті коли починався семестр, я завжди відповідав перший на всіх семінарах, бо викладачам було цікаво хто з таким прізвищем.

а прізвище то яке?? самому цікаво !
В принципі подобається, але завдяки порядку алфавіту я завжди і всюди є остання або передостання. Поміняти можу, але тільки тоді, коли чоловік не матиме образливого прізвища... Співчуваю таким людям...
З. І. Маркосе, яке у Вас прізвище?
Мені подобається своє рідкісне українське прізвище.Хоча декому його вимовити важко.Також часто наголос неправильно ставлять.
Максим Стюфляєв
13.09.2008 11:13
Мені моє прізвище дуже подобається. Настільки, що навіть на форумах під ним реєструюся.

Подобається, бо рідкісне і складне. Шукав в Інтернеті однопрізвищників, знайшов лише кількох (з одним навіть листувався трохи) і корені нас усіх по батьковій лінії виходять з Воронезької губернії часів Російської імперії. Напевно, далекі родичі.

Ще цікаво, що майже нікому не вдається з першого разу моя прізвище правильно вимовити. Уже як тільки мене не перехрещували - і Тюфлєєв, і Струфляєв, і Стафаєв... Тому з моїм прізвищем мені жити весело, я його бережу і ніколи не зміню.
Бармалейка
13.09.2008 21:05
Мені подобається, як перше так і друге, моє прізвище (мабуть тому, що в дитинстві не могли мене дражнити, а я, в свою чергу, завжди щось видумувала для інших)))
Цитата
А ваше прізвище вас задовільняє???
Моє не дуже мені подобається. Але змінювати його не збираюсь! Якщо людина змінює призвіще, вона втрачає свою ідентичніть, своє коріння. І це неповаго до свого роду!
ВакуОлька
20.12.2008 13:46
Дівоче прізвище часто дратувало, бо багато людей знають моїх батьків і постійно асоціюють мене з ними, а прізвище не поширене на Івано-Франківсшині, більше на Тернопіллі і Львівщині.
За чоловіком прізвище польського походження, подобається
Христинка_мандаринка
29.12.2008 22:53
У мене прізвище Банах і я дуже горжусь цим прізвищем...хоча воно не зовсім українське...всерівно.....
А в мене прізвище Котик, як воно може мені не подобатися
Цитата(Demoman @ 30.12.2008 01:17)

а мені подобається, нічогенько так
Ну от і я кажу як воно мені може не подобатися. Омобливо приємно коли дівчата так до тебе звертаються
Цитата(Demoman @ 30.12.2008 00:17)

Прізвище зачотдне, ггг
В мене російське прізвище. Не можу сказати, що я в захваті від нього. Єдине, що похідних прізвиськ від нього не утворюється. Це вже добре. Але планую змінити прізвище в швидкому майбутньому. Буде чисто українське і дуууже поширене.
Син Перуна
3.02.2009 12:43
в дитинстві не подобалось, а зараз ні за що не змінив би
(=kapitoshka=)
21.02.2009 15:07
а моє Фреїк=)
мені подобається, тіки от неможу зрозуміти що воно означає=(
Цитата(soul @ 21.02.2009 15:07)

а моє Фреїк=)
мені подобається, тіки от неможу зрозуміти що воно означає=(
Може Фейк все-таки?
Мені моє подобається, тому я ще добре подумаю, чи змінювати його при заміжжі
А мені моє дуже подобається. Я його не поміняла, коли одружувалась
Теж пасічник...
21.02.2009 17:58
Подобається, чом ні- бо свідчить про те, що я козацького роду.
А взагалі маса людей знає мене під якимсь з моїх псевд.
веснянка
26.02.2009 22:07
А моє Весній.А колись було Думич.Я обоиа задоволена
В мене рідке але українське призвіще - Покотило, ги-ги. Мені воно не дуже подобається але міняти я його не буду...
Так, доречі в місті де я живу тьльки двоє людей з таким прізвищем
Sensssorika
5.04.2009 17:33
Сказала хлопцеві,що не збираюся після одруження міняти свого прізвища,бо воно мені подобається, так він сказав,що я "абнаглєла"
Йому-то яке діло..
Цитата(Sensssorika @ 5.04.2009 18:33)

Сказала хлопцеві,що не збираюся після одруження міняти свого прізвища,бо воно мені подобається, так він сказав,що я "абнаглєла"
Йому-то яке діло..
А ти своє залиш і його візми. Наприклад буде мати такий вигляд: Захарченко-Друздов Іра Івановна
Я б теж після заміжжя не міняла.
Просто у мене справді рідкесне імя. Принаймі на численність міста в 100, 000 чоловік-моя фамілія була рідкість.
Цитата(Яскрава @ 8.04.2009 23:30)

Я б теж після заміжжя не міняла.
Просто у мене справді рідкесне імя. Принаймі на численність міста в 100, 000 чоловік-моя фамілія була рідкість.
Так ім"я чи хвамілія подобаєцця?
Цитата(веснянка @ 9.04.2009 00:22)

Так ім"я чи хвамілія подобаєцця?
Звиняйте, попутали їй Богу.
Хфамілія. хфамілія.
Хоча імя теж б не міняла і після заміжжя і так.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.